+2 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (408 puan) tarafından

Kızlar eşim tek erkek evlat aile apartmaninda oturuyoduk sonra eşim birlik oturmak istedi eşimi bu yüzden çok tutuyolar ailesi eşimde ailesini çok tutuyo beni asagilayici bi saka yapti anneside kahkahalarla güldü ben rahatsiz oldugumu söyledigim halde onun yaptigi sakada ne var ki diye bagirdilar ben bisey demediğim halde yanlış anliyo ailesini savunmaya geciyo bi kaç gün önce sorun yarattı ailesi eşimden yüz bularak bizi istemiyo arabamıza binmiyo falan dedi babası halbuki onların hastane saatine yetişemedim ama bildiklerini okuyolar bana sırf bu yüzden tavır aldılar eşimde onların yanında bana gidersen git dedi 

Bugün babasının arabasıyla markete gittik eşim önde babasıyla oturdu ben arkada tek oturdum 

Bu benim zoruma gitti birazda olsa 

Arabadan inince eşim elimi tutmaya çalıştı bu defa ben tutmadım 

Bu zamana kadar aşkım canım diyodum ailesinin yanında ama artık mesafe koymayı düşünüyorum 

Sizce abartıyo muyum ben mi alınganım yoksa 

Derdimi anlatıcak kimsem yok sizden başka ... 

4 Cevaplar

+3 oy
(5,437 puan) tarafından

Siz aile olmamışsiniz ki sizin kurduğunuz bir yuva da yok ortada ailesiyle oturudugunuz sürece zaten şakalar da k.ka olur herkes herşeyde söz sahibi olur 

(408 puan) tarafından

Zaten öyle oldu eşime canım aşkım vs diyodum ailesinin yanında ama bana erkeklik taslamaya başladı beni asagilayarak şaka yaptı o günden sonra asla eskisi gibi değilim artık eşime karşı 

Demek ki değer vermemek lazım g.tü kalkıyo 

-Reklam-
+2 oy
(2,890 puan) tarafından

Eşinin önde oturması normal olan zaten ne zoruna gitti anlamadım. İkincisi gidersen git demis eşin. Ailen yok mu veya şartlar nedir bilmiyorum yani o lafın üzerine kalmışsın. Adam ailesinin yanında g...tü kalkmış kusura bakma canım. Ayyy olay nerden tutsan elinde kalıyor bir şey diyemedim

(408 puan) tarafından

Çocuğum agladi gidicektim çocuklar için duruyorum mecbur 

Evet g.tü kalktı ama bende ona eskisi gibi değilim artik

+2 oy
(25,356 puan) tarafından

Seni ailesinin içinde yalnız bırakması dışlaması çok ciddi sorun ama arabada oturması yeri ne alaka bu adam taksici ya da özel şoför değil sonuçta eşinin babasının yanında oturmasına neden tavır yaptın ki senin yanına arkaya oturup mu gidecekti kusura bakma bu isteğin çok saçma 

(408 puan) tarafından

Ne biliyim kendimi arkada otururken tek başıma yalnız hissettim ben alındım o zaman 

+2 oy
(8,689 puan) tarafından

Diğer konuları bilemem ama öne oturma kısmında baya baya abartmışsın. Yalnız arkada oturdun da ne oldu? Kim yedi seni. Böyle saçma sapan şeyler için huzurunuzu bozmayın ya 

(408 puan) tarafından

Kız yemekle alakası yok ben tek oturdum diye kendimi eşim yüzünden yalnız hissettim dışlanmışım gibi geldi bana yada bana öyle gelmiştir alınmış olabilirim

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 237 göst.
+2 oy
8 cevap 445 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (408 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 167 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (408 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 401 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (408 puan) tarafından soruldu