Ya gecen hafta ortanca kardeşim istedi 2000 vermıs ben verme dediğim halde cunku daha önceden babamın esıme borcu var vermedi uzun süredir ben mahcup oluyorum benim ailem sonuçta sımdıde kuçük erkek kardeşim mesaj atmıs eşimde bana ss attı bende verme dedim haksız mıyım
Hiç alistirma gerekirse mesajı ben gördüm ne parası bu diye sor açık açık istemeyin gidip çalışın siz ablamıza harçlık verin de
kardeşlerinle konuşsana bu durumu
Ya birde ablama söyleme falan diye tembih ediyorlar ama esım benden saklamıyor onlarında kalbını kırmak istemiyorum küçük kardeşim dünde beni yokladı sımdı eşimi yokluyor
kardeşlerine diyeceksin hayırdır ne parası bu diye
Ya sigara falan içiyorlar babama yardımcı olacaklarına daha da para yiyorlar hayırsız oldular
Kızlar cevap verebilir misiniz
Kızlar nerdesinizz
Vermesin yaşları kaç kardeşlerının
14 23
Hiç vermesin eşin boş harcama yapıyorlarmış
14 yaşındaki kardeşin de içiyor mu sigara canım
Birde22 yaşında kardeşin büyük aslında işi yokmu çalışsa
Sende eşine mahcup oluyorsun
Seni anlıyorum
Benimde kuzenim aynı zamanda amca oğlu oluyor eşimden 2 bin dolar aldı 2 yıl oldu vermedi
Olan bana oldu ortada
Geri ödemiyorlarsa ileride daha çok sıkıntı olur, kardeşlerinle konuşman lazım. Eşin ile ileride aran bozulabilir, bırak kırılan kırılsın huzurun önemli
Kardeşlerin ayıp ediyo bence. Sen uyar onları eşinin sana söylediğini söyleme mesajını gördüm de kardeşine bu alışkanlık olur ve gerçekten hoş görünmüyor bende olsam mahçup olurdum eşime
Eşin yok param bizde sıkışığız falan desin ama kesinlikle tembihle mesuliyet kabul etmiyorum farz etki bir yabancı istiyor ona göre davran de. Senin kardeşin şöyle böyle diye sana gelmesin
Eşine açık açık söyle verme diye. Sonra sana ödemezlerse bana lafını etme de.
alismislar enişte bonkör bende verdirmezdim
1,486,709 soru
24,305,013 cevap
344,340 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın