Kızlar 2 gün önce kuaföre gittim kaş falan kadına sordum yüzdeki lekeler için ne gibi kremler var diye
O da dediki biz maske yapıyoruz kağıt olan değil ama krem tarzı 5 dj sürdü hemen yıkadım kızlar ama efsane iyidi krem sordum adı ne sipariş ederim yok internetten satılmaz dedi yarım kilosu bin liradır dedi sen 15 günde bir gel biz yaparız dedi 5 dj içinde 350 TL verdm siz biliyor musunuz o maskeyi kızlar
Siyah küçük kovanın içindeydi içi düz beyaz değil ama alkışlandı yüzüme sürünce sanki alev aldı o kdr etki etti siz biliyonuz mu almak istiyorum
maske siyahmiydi karbon olabilirmi? ama kuafor de alet olmasi lazim karbon peeling icin . 350 maske icin cok .600 e 20 asamali cilt bakimi yapiliyir 😂😂
uzman bllir kisi canan ☺️❤️
Ztn kadın çok firsatciydi belliydi hani bayram arifesi ya kadın değerlendirdi fiyatları artırarak yüzü komple sadece 250 TL'ye aldi
Yok cnm beyaz sanki içinde küçük küçük tomurcuklar vardı öyle kurumasi beklenen bir krem değildi ardından özellikle soğuk suyla yıkanması gereken bir maskeydi
Canım vermez tabii sen gideceksin ki kuaför para kazanacak. Her sorana söylese ismini müşterisi kalmaz 😃
Bak şimdi bende merak ettim
Google'dan bakayım belki çıkar görsel ile adı
Teşekkür ederim canım benim
Sayende bende yararlandım ❤️🫶💐
Bayramın mübarek olsun bacım
Ne demek kız ama ismini bulursan bana da yaz 2 gündür arıyorum bende
Tamam canım inşallah bulurum
1,453,048 soru
23,852,963 cevap
319,980 kullanıcı