+2 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından

Kızlar şimdi şöyle eltim benimle konuşmuyor konuda şu babası hasta olmuş ben eltimi arayıp geçmiş olsun dememişim . Aynı süre zarfında da kızı nişanlanacakti ben sürekli arıyordum ne yaptınız ne ettiniz Nisan ne zaman hazırlıklar tamam mı diye rahat bı 5-6 defa aramışımdir bende dedim ki babasından haberim olsaydı demez mıydım geçmiş olsun nesi var diye . Haber yollamış daha başkasıyla demiş yalan söylüyor nasıl haberi yok. Neyse ben bunu aradım konuşarak çözelim diye kızı açtı telefonu annem yok evde dedi bende dedim gelince arasın bekliyorum aramadı daha diğer gün aradı 2 defa çaldirip kaplati bu sefer ben açmadım dedim bekledim o kadar daha diğer gün arıyor neyse bugün bayram işte kaynanam gildeyiz onlarda geldi kapıda Durmuşim bayramını kutlayayim diye beni görmezden gelip yanımdan geçti neyse bı aile büyüğümüz de diyor birşey olmaz git diyor evlerine bayramlaşin hele dertleri ne sizden büyük sonuçta birşey olmaz belki aranızda laf taşıyanlar vardır dedi . Belki başka birşeye kızmıştır bunu bahane ediyordur dedi benimde kafam aşırı karışık ne yapacağımi bilmiyor akıl verin lütfen 

6 Cevaplar

+6 oy
(2,352 puan) tarafından

Kimsenin g.ötunu kaldıramam  hiçte gitmem madem öyle gormezden geliyo çok mu gerekli elti

(252 puan) tarafından

Ayy kafam çok karıştı yaa bilmiyorum ki. 

-Reklam-
+3 oy
(19 puan) tarafından

Konuşmuyosa ben olsam bende konuşmam uzak dururm 

Ama için rahat değilse sen bilirsn

(252 puan) tarafından

İçim rahat değil neden olduğunu da bilmiyorum ama . Benim bir suruçumda yok 

+3 oy
(3,591 puan) tarafından

Bayram günu onu karsilamana ragmen seni gormezden geldiyse gitmezdim evine. Aramışsın da üstelik. Bubseferde ben geri cekilirdim

(252 puan) tarafından

İşte normalde böyle düşünüyorum bende ama dün kafamı karıştırdı bir aile büyüğümüz 

(3,591 puan) tarafından

Bayram gunu yaptigi cok ayıp. Ortada buyuk bir sebep varmis gibi milletin icinde yok saymasi hic hos değil. Açıkçası tekrar adim atacagimi sanmiyorum. Ama yine buyukluk bende kalsin icim rahat etsin diyorsan git

(252 puan) tarafından

Ben büyüklüğümu yapıp ne derdi vardı diye aramıştım da ama o açmamayi tercih etti 

+2 oy
(1,066 puan) tarafından

Herşeyin yeri ayrıdır bence siz evine gidin bayramlaşmaya , yaptığını bayram mübarek günün hatrına fakat diğer konular da darıldıysa da olabilir, bence çokta takılma , sonuçta haberinde olsan arayıp aramamak herkesin tercihi. Benim annem vefat etti eltim sadece yarım saat geldi annemi ben kendi evimde bakıyordum cenaze , mevlit hep benim evimde oldu . Şahsen bende onun böyle bir durumu olsa aynısını yapmayı düşünüyorum, ben takılmadım açıkcası ama herkese verdiği kadar değer vermeyi ögrendiğimden beri böyleyim ama ben hiç tavır yapmadım aradada mesajlaşırız ama takılmıyorum . 

(252 puan) tarafından

İşte ben normalde hep böyleyim bak bana kızdı diye bende kendimi kızdıramadım bayramını kutlamak içinde karışıladim ama yok yani kadın üstümden diğer tarafa geçti kendimi bian çok kötü hissettim 

+2 oy
(20,662 puan) tarafından

Kendi kendine triplere giren kendi kendine çözsün sorunu benle değil derim o kadar arayıp sorup peşine düşmeye gerek yok bence 

(252 puan) tarafından

Öyle yapacağım bende beni görmezden gelip attığım adımları hiçe sayan biriyle işim olmaz bugün iyice düşünüp taşındım 

0 oy
(4,033 puan) tarafından

Yeterince adım atmışsın. Ben gitmezdim

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,267 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 318 göst.
9 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (224 puan) tarafından soruldu