+4 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından

Kizlar yillardir cocugum olmuyor tup bebek ile hamileyim dun gogusumu sıktım oylesine biraz sute benzer sivi geliyor allahim bi sivi bu kadar mutlu edemezdi beni cok mutlu oldum benimde cocugum olcak artik diye farkli duygu yasadim allahim isteyen herkese nasip etsin 

5 Cevaplar

+4 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göğsünden süt gelebilir ama lütfen sıkma olur mu 😊 sıkmaman gerekiyor geldiğinde pamuk yardımı ile sil yeterli 

-Reklam-
+2 oy
(4,653 puan) tarafından

Allah sağlık ile kucağınıza almayı nasip etsın öncelikle sıkmayın gelen sıvıyı bir arkadaşım da da gelmiş hatta bana mesaj attıydı şimdien süt gelıyor göğsümden sütüm çok olacak ben mama vs vermem dedıydı bende ne alaka demiştim 

(13,904 puan) tarafından

Öyle oldu mu bari 😄

(4,653 puan) tarafından

Yok ya keşke olsaydı sütü yetmedi mama verdi hep

+1 oy
(6,635 puan) tarafından

Normal gelmesi ama memeyi surekli kurcalayip sikmayin cunku dogumu tetikleyebilir. Saglicakla kucaginiza alin.

0 oy
(595 puan) tarafından

Göğüsün ile oynar sütün akarsa doğumu tetikler ve erken doğar dikkat et kendine oynama.  Göğusteki sütle oynamak ne alaka yaaa oyuncak mı Göğüs 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

0 oy
(220 puan) tarafından

Benimde geldi mastit oldum sıkma sakın taş gibi şişer yoksa halada geçmedi o kdr antibiyotiğe ragmen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 398 göst.
0 oy
3 cevap 198 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.

Kategoriler

1,498,974 soru

24,484,699 cevap

357,257 kullanıcı

...