Kizlar yillardir cocugum olmuyor tup bebek ile hamileyim dun gogusumu sıktım oylesine biraz sute benzer sivi geliyor allahim bi sivi bu kadar mutlu edemezdi beni cok mutlu oldum benimde cocugum olcak artik diye farkli duygu yasadim allahim isteyen herkese nasip etsin
Öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göğsünden süt gelebilir ama lütfen sıkma olur mu 😊 sıkmaman gerekiyor geldiğinde pamuk yardımı ile sil yeterli
Allah sağlık ile kucağınıza almayı nasip etsın öncelikle sıkmayın gelen sıvıyı bir arkadaşım da da gelmiş hatta bana mesaj attıydı şimdien süt gelıyor göğsümden sütüm çok olacak ben mama vs vermem dedıydı bende ne alaka demiştim
Öyle oldu mu bari 😄
Yok ya keşke olsaydı sütü yetmedi mama verdi hep
Normal gelmesi ama memeyi surekli kurcalayip sikmayin cunku dogumu tetikleyebilir. Saglicakla kucaginiza alin.
Göğüsün ile oynar sütün akarsa doğumu tetikler ve erken doğar dikkat et kendine oynama. Göğusteki sütle oynamak ne alaka yaaa oyuncak mı Göğüs 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Benimde geldi mastit oldum sıkma sakın taş gibi şişer yoksa halada geçmedi o kdr antibiyotiğe ragmen
1,498,974 soru
24,484,699 cevap
357,257 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın