+2 oy
316 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (455 puan) tarafından

Bazı kadınlar yüzüne makyaj yapsın ya da yapmasın yüzlerine sadece birşey sürüyorlar ve ciltleri parlıyor böyle yağlı bir görüntüsü yok ama bakımlı duruyor cildi saglıklı duruyor. O sürdük leri şey ne acaba bilen var mı. Makyaj yapsalar bile yine ciltleri ışıldıyor fondotenlerin altında kaybolmuyor . 

7 Cevaplar

+3 oy
(187 puan) tarafından

Paran oluyor gidiyorsun bir estetik merkezine hydrafacial altin igne ne varsa duzenli yaptiriyorsun oluyor sana parlak saglikli cilt. Kremle makyajla olmaz o goruntu.

-Reklam-
+2 oy
(4,088 puan) tarafından

Aydinlatici bazlar oluyor kullanmiyroum ama gormustum. Bi nevi minik simli fondoten veya krem. Highlighter de olabilir ama o makyajin ustune oluyor

+2 oy
(730 puan) tarafından

C vitamini serumu olabilir. O da parlak gösteriyor yüzü. Makyaj yapmasalar da dediğin için aklıma bu geldi

(1,223 puan) tarafından

Evet evet c vitamini serum bence 

3.4 gündür kullanıyorum sabah akşam önce yüzümü güzelce yıkayıp kurutup sonra c vitamini sürüyorum ardından krem sürüyorum cildim bebek gibi parliyor

(730 puan) tarafından

Aynen. Kendim de kullanıyorum. Onu sürünce parlak yapıyor

+2 oy
tarafından

Vallah ben bunu keşfettim 😁😁

Sıcak bir duş aldım yüzüm yumuşayinca köpüklü lifle yüzümü çiteledim bütün ölü derileri yok ettim 

Sonra yüzüme biodermanın kremlerini ve serumlar kullandım

Güneş kremi sonra bb krem sürdüm of on numara böyle bişey yok 

Haftada 2 defa böyle yaparım 

Efekte filan gerek kalmıyor okadar güzel duruyor 

(4,754 puan) tarafından

Cilde sıcak su ve keseleme önerilmez ama çok erken yaşlanır 😔

tarafından

Kız öyle dehil Allah seni 😆😆

Normal sıcak bir duş alırken hani yüzde yumuşar ya hani biraz lifin üzerine yüz yıkama Jeli döküyorum çiteliyorum sonra ılık suyla duruluyorum 

(4,754 puan) tarafından

Ha tamam bildim 😄 Bioderma ben de severim hassas atopik cilt için çok iyi 

+2 oy
(541 puan) tarafından

image

image

image

Bu 3 ürünü kullan bebek gibi cildin olur canım kendim de eşimde kullanıyoruz çok memnunuz
(541 puan) tarafından

Bakarım askom sagilll❤️

(177 puan) tarafından

1kedianneai öncelikle teşekkür ederim

Yüz bakımınıza bu üç ürün dışında birşey kullanmıyor musunuz?

Buarada emziriyor musunuz?

Ben emziriyorum da bir sakıncası var mı diye merak ettim 

(541 puan) tarafından

Kullanmıyorum canım sabah akşam yıkıyorum o kadar sjsjs kurulduktan sonra da bunları kullanıyorum.

Yok canım emzirmiyprum

(177 puan) tarafından

Buarada bende bir tavsiyede bulunayım size retinol serumlar kremler de harikalar yaratıyor yani gençliğe yatırım etkisi ilk 4 aydan sonra gösteriyor ve devamlılık da kullanmak gerekiyor cildin yaşanmasını geciktiriyor. Ben emziriyorum diye tavsiye edilmedi çok üzülüyorum buna 😔 sizin ürünleri de kullanabiliyorsam bakımıma dahil edeceğim. Tekrardan teşekkür ederim 

(541 puan) tarafından

Teşekkür ederim canimm💞bende serumlara bakacağım sagilasin❤️💝

+2 oy
(4,322 puan) tarafından

Demek ki cildin kuru 

Sabah aksam kaliteli bir nemlendirici kullan ,makyaj öncesi nemlendiricini güzelce sür fondöteni fazla abartmamak kaydı ile uygula. Sonra diğer ürünlerini allık brush hightlighter uygulayabilirsin gayet sağlıklı durur.Cilt tonunda gozenek  leke vs yoksa öyle kapatıcı baz vs sürme makyajı ağırlaştırır internette gördüğün filtreli video resim aldanma o kadar urunu surdugunde en kaliteli makyaj malzemesinin kullansan gün ışığında iyi görünmüyor.

Cildin kuru olduğu için fondöten islak bitişli olsun. İyi bir nemlendirici ıslak bitisli Ten rengini uygun bir fondöten ile harikalar yaratabilirsin ben günlükte hafif parlak allık kullanıyorum yeterli oluyor 

Günlükte kaliteli ten rengine uyumlu bb cream yasin küçükse daha çok iş gorur.

+1 oy
(25,897 puan) tarafından

Para canim 😁

Paran varsa varya makyajin çok güzel durur.😏

(25,897 puan) tarafından

İlk once gunes kremi suruyon. Sonra o bazi suruyon. Baz fondoteni kabuk gibi gostermiyo yuzde .parlatmaya az bisey oda yardimci oluyor. Ama makyajin esas parlatani haylaytr . Onu çene elmacik kemigi ustu burun ucu kas altina vuruyon oluyon parlak kiz. 

Ama canim inanki ucuz ürünler kullanirsan pekte fayda rtmiyor ne kadar istesen makyaj yap o unlulerin yuzu gibi olmuyor. Var 2bin liralik fontoten var 200 liralik. Sence hangisi dogru durur. 

Ay bu konuda cok sinirliyim dün makyaj yaptim çok kötü durdu 😏 bir 20 binlira veren olsada gidip makyaj malzemeleri alsam ve cok guzelgozuksem sjsjsjjs

(455 puan) tarafından

Haylaytr gibi parlamak istemiyorum sadece cildim ışıltılı olsun istiyorum 

(25,897 puan) tarafından

O zaman pinteresten bak ogrenirsin canim. Urunlerin dogru siralamasini falan

(25,897 puan) tarafından

Mervisim ozelden yazdim sana

(3,424 puan) tarafından

Tamam bitanem post sahibi baci yok ben sekerkizza soylemistim duvarima yazmissin ♥️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 686 göst.
5 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
15 cevap 760 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 173 göst.
26 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Kizmaaskim (247 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,290 soru

23,856,099 cevap

320,132 kullanıcı

...