0 oy
1,496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşinizle yaşadığınız ilişkiyi anlatır mısınız ? Etrafınızdaki insanlara postta gördüm aklıma geldi Bi sorayım dedim. Ben asla paylaşmam etik ve hoş bulmuyorum 

50 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hic sevmem o tarz konusmaları bence kesinlikle mahrem. Anlatılmamalı  biz esimle dahi boyle seyleri konuşmayiz 
(2,557 puan) tarafından
Esleriyle o muhabbete girenleri anlamiyorum:/ 6 sene sevgililik 2 sene evlilik hala utanıyoruz birbirimzden :/
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Anlatmam , bana anlatilmasından da hiç hoşlanmam !
0 oy
tarafından
İki kişinin arasında yaşanan iki kişi arasında kalır heleki ozelimi yatak odami asla anlatmam doğru bulmuyorum
0 oy
tarafından
Ben çok gerekmediği sürece kimseyle paylaşmam ama çok dalga geçerim ")) 
0 oy
(1,185 puan) tarafından

En yakınıma bile anlatmam anlatanlarada sinir olurum. :ermm:

0 oy
tarafından

Ay evlenince bekar arkadaslarim soruo duruyodu. Anlatamam valla  nasil anlataym :D

tarafından
Çok ayıp çooook ayıp görmim o arkadaşları :D
0 oy
(557 puan) tarafından
Onun bir sınırı var aaaa bu neydi kız insan anlatirmi  anlatani da dinlenemedim  hiç bir zaman ben   
tarafından
Benim midem bulanıyor böle şeylerden herkesin vucudu kendini ilğilendirir banane
(557 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Ayıp ayıp millette utanma kalmamış :D 
tarafından
Ayıp millet ayıp :D
0 oy
tarafından
anlatmayi sevmem anlatanlara da şaşırıyorum
tarafından
Bende şaşırıyorum azıcık saygı bırakın yahu
tarafından
aynen oylee..
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Valla yanda arkadaşım var artık beni çok yakın mi görüyo anlamadm sürekli anlatır eşi şimdi başka şehirde msj atio o msji bile gösterir banada sorar aman biz yaşlanmışız siz gençsiniz der geçerim anlatmam kapatırım konuyu
tarafından
Çok yanlış çok ayıp
(3,617 puan) tarafından
Valla ayıp kalmamis
0 oy
(466 puan) tarafından
Anlatmaya gerek duymam çünkü gereksiz geliyor. Eğer sorun yda problem vs benzeri birşey yaşıyorsam etrafıma anlatarak çözüm bulmaya degil uzman birinden yardım.alarak çözerim herşeyi. Kimsenin de bana anlatmasını istemem zaten
tarafından
Aynen ya laçka muhabbetleri hiç sevmem
0 oy
(1,356 puan) tarafından
Asla !!!!!!!!!!!!!
tarafından
Ünlemleri az kullan kız lazım olur müsrif :/
tarafından
12 karakteri doldursun diye asdfk:D
(1,356 puan) tarafından
Tamam kuzum dikkat ederim :D
(1,356 puan) tarafından
Kaçmıyor gözünden zalimin kızı  :D
0 oy
tarafından
Asla özelimi  anlatmam asla 
tarafından
Olması gereken bu
0 oy
tarafından
Ben ne zaman oyle bir kaç post görsem hemen post açarım baya sayarım oda kapanır tabi.... yani bizi asla ilgilendirmez ne halt yiyorlarsa orda kalsın bir zahmet en nefret ettiğim şeydir birde günah zaten o evin misafiri bile kendi yatak odani göstermen bile sakıncalı. 
tarafından
Bende hiç sevmiyorum buraya yazmak saçmalıktan başka bişey değil hadi yazıyorsun bari usturuplu yaz
tarafından
Yani adabina göre bence bu işin ustupulusu olmaz gecen gördüm kocam üstümde çok zıpladı bebege bişy olurmu lan keftorrr yaa bebek öldü diyelim buraya mi soruyon alla Allah ya
0 oy
(6,395 puan) tarafından
asla o benim özelim öyle insanlarada çok kızıyom 
0 oy
(491 puan) tarafından
post bna ait normalde yatak iliskisi konusmayi bnde sevmem ama hamilelik döneminde ilk hamilelik oldugu icin fikir edinmek amacli sordum konu acildi ön yargili yaklaşmayin herseye 
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Çok saçma bunları anlatmak namahrem varya benim ilişkimi niye 3 ü şahıslar bilsin ki eşim asla kabul etmez bunu asla 
0 oy
tarafından
Serçe karıştırma ortalıği☺☺☺☺
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Asla anlatmam:/
0 oy
tarafından
Aslaa canim ozel hayat diye bisey var.Anlatanlarida hos karsilamam

İlgili sorular

+1 oy
68 cevap 1,803 göst.