+4 oy
826 göst.
Diğer kategorisinde (1,480 puan) tarafından

Kızlar merhaba bu sene bayram harçlığı postu açan olmamış sanırım bende sohbet amaçlı açmak istedim inşallah linç yemem 😂

Bayramda kaç tl harçlık topladınız bayramınız nasıl geçti :)

Bizim bu bayram diğer bayramlara göre daha güzel geçti sanırım bol gezmeli ziyaretli bi bayram oldu 

Kendim hiç harçlık alamadım :( ama çocuklarım toplamda 4100 tl topladılar hadi sizde yazın :)

43 Cevaplar

+4 oy
(2,024 puan) tarafından

Kendime harçlık almadım bana aşırı saçma geliyor 😊

Henüz saymadım çocuklarınkini 

(1,480 puan) tarafından

Kadınla ne alakası var ki canım bu konunun benim dedem babama bile verirdi :)

(2,024 puan) tarafından

Kadını ezmek ile alakası yok ben o açıdan söylemedim sadece çocukların bayram harçlığı almaları daha hoşuma gidiyor öyle ezmek hadsizlik ile alakası yok 

(4,138 puan) tarafından

Babam ve kayınpederim verdi onlarda mı ezdi şimdi beni hiç o yönden düşünmedim 

(6,017 puan) tarafından

Ezmek ne alaka ben daha sakaryaya varmadan babam ibanima atmış ezmekmi oluyor bu kadar komik olmayın lütfen 

(4,580 puan) tarafından

Ben benim çevremde kimsenin yetişkine harçlık verdiğini görmedim bayramda. Bana tuhaf geliyor. 

@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR senin durumun baba kız ilişkin başka, normalde de atıyorsa bayramda yine atar ama normalde kayınpederler gelinlerine harçlık mı veriyor ki. O da tuhaf geliyor bana 😄 Özetle birisi bana harçlık vermeye kalksa kötü hissederim kabul edemem. Böyle görmedim böyle büyümedim. 

-Reklam-
+3 oy
(3,178 puan) tarafından

Ne kadar ayip koca kadinsin bayram harcligi diyosun dermisimmmmm 🤭🤭🤭 valla saymadim da cocuga esim 100 bana 100 cocuga verdi kayinbabam w00 cocuga 409 bana verdi kaynanam 100 cocuga verdi kaynim 500 cocuga verdi babam 200 annem 100 cocuga verdi teyzem 20 euro gondermis cocugun dogumgunu hem bayram diye sagolsunlar hesaplamadim cocugun dogumgunu geliyo oraya harcayacam nasipse 

(1,480 puan) tarafından

Euro hariç 1200 ben hesapladım senin yerine hahahahx yine karlıyız ha bu bayram 😂😂😂

Bende üstüne koyup yazlık kıyafet alışverişlerini yapacağım çocuklara verilen bütün harçlıkları hep onlara harcadım şimdiye kadar 😂ha bi de babamız daha vermedi para çekmeyi unutmuş hala aklımda ama alırım ondan 😂

(1,480 puan) tarafından

Ay canım geçen sene değil de ondan önceki sene yine sohbet amaçlı böyle bi post açmıştım linç yedim ya olan var olmayan var dediler ahhaah 

(3,178 puan) tarafından

Benimde babam cekmeyi unutmus kiz obdan az verdiler kardesim issiz zaten suan bende normalde yazlik alisverisini aliyodum her sene de bu sene dogum gunune cakisti gecen sene kuzenim uzun sort tsort gondermisti bolca evin icinde sokata giymeye var yani annem almis bi gomlek tsort pantolon ayakkabi dogum gunu hediyesi olarak o da disarda giymelik bi kat oldi evde 2 pantolonu daha var yaz gun pantolon giymez zaten o yuzden yazlik cok eksigi yok disarda giymeye bi kac kat biseyler alirim da onu da kaynanam dedi gecen gun secinde alalim dogumgunune diye yarin bakcam bakalim 

+3 oy
(4,138 puan) tarafından

4 tane olduğu için benimkiler 20 bin i buldu banada babam kayınpederim verdi .. 

+3 oy
(14,060 puan) tarafından

image

Bu tabi koca ayıdan :)

Zampara kayınpeder iban çalışıyor her bayram 2500 attı 

Çoçuklar pek bi yere gitmedik harcadılar zaten 

(25,737 puan) tarafından

Bu ne kız soemasi ayıp 

(14,060 puan) tarafından

İki çeyrek 

(25,737 puan) tarafından

Ahahah çeyrek bumuymus kiz. Azerbaycanda yok boyle bir sey ondan gorunce dedim ne acaba. Kusura bakma☺️

(14,060 puan) tarafından

Sen azeriydın ♥️💐

Bizdede yok Özbek’im ben 

(25,737 puan) tarafından

Evet kiz Azerbaycanliyim.

Ahaha her defasinda ceyrek diyorlar internetten bakmak bile aklima gelmemis. 

(14,060 puan) tarafından

♥️💐💐

+2 oy
(1,226 puan) tarafından

Önceden banada veriyorlardı ama bu bayram oğluşuma harçlıklar 2.800 Topladı ilk bayramımız 😅

(1,480 puan) tarafından

Oy maşallah nice bayramlar görsün paşa inşallah canım :) bizimde iki çocuk 4100 topladık babası daha vermedi ama hala aklımda 😂

(252 puan) tarafından

Bizimde ilk bayramimizdi 355 TL verdiler anca

+2 oy
(16,730 puan) tarafından

3700 benim çocukların da 3500 falan oldu sanırım saymadım kumbaraya atcam 

(3,748 puan) tarafından

Sen nasıl çocuklardan fazla topladin iki kere mi öptün milletin elini 🤣🤣

(16,730 puan) tarafından

Kaynım düz 3000 verdi zaten gerisi eşim den ordan burdan çocukların saymadım belki daha fazla çıkar 

(7,386 puan) tarafından

Ay maşallah ne güzel kaynınla aranız iyi😊

(16,730 puan) tarafından

Çok şükür hepsiyle iyiyim 

+2 oy
(7,408 puan) tarafından

4800 du bugun disi cikmis:) dede 200 daha diş perisi olarak yastigin altina koymus😂 5 e tamamladik

(1,480 puan) tarafından

Ohh maşallah güzel günlerde harcayın inşallah canım 

Bende yazlık kıyafetlerini almayı planlıyorum üstüne ekleyip 😂😂😂yine karlıyız 

(7,408 puan) tarafından

ufakken el koyuyordum :) simdi hanim ben alirim diye ananesinde tutuyor parasini. iki bayramdir kasa ananesi. kurban da birikecek de tablet alacakmis hanimzaadem 😂 para yuzu gormuoz biz kasa ananesinde bana guvenmio ananeye guvenio

(1,480 puan) tarafından

İlerde bizim halimizde böyle olacak desene hahaha 

12 yaşında kardeşim var babamız vefat ettiği için bayramda ona torpil geçilir 10 bine yakın para toplamış dayılık yapıp yeğenlerine para verdi hahaha istemem dedim sende bana verecen ama şimdi dedi 😂yani aynı kapıya çıkıyor diyo aklınca 😂

Ee ne almak istersin o kadar paraya dedim bişey almam ya anneme verecem dedi sonra durup durup belki krampon forma alırım ama orijinal dedi 😂😂😂sen şimdi böyle anlatınca kardeşimin dediği geldi aklıma 😂

+2 oy
(479 puan) tarafından

Ben sadece kendi aileme geldim. Eşimden 2000 ailemden 3000 toplam 5 bin topladım 😅 hamileyim bin tlsini bebişime verdi annem 🤭

(1,480 puan) tarafından

Oo daha doğmadan böyleyse doğunca neler olur 😂bizim babamız henüz vermedi ama aklımda alacağım üçümüzünkinş de 😂

(479 puan) tarafından

Gittim bende o parayla popo temizleme pamuğu bez falan aldım bitti gitti 🤣

+2 oy
(1,553 puan) tarafından

1200 😅bebeğimin

(1,480 puan) tarafından

100 tl bile kar hahahaha güzel günlerde harcayın inşallah canım 😂🙏

(1,553 puan) tarafından

Teşekkür ederiz sağolun 🥰

+2 oy
(2,461 puan) tarafından

Sıfır sıfır sıfır 😂

Ben büyüğüm artik çocuklarımda daha küçük bayramlaşmayı bilmiyorlar

(1,480 puan) tarafından

Benimkilerde 3 yaş ve 17 aylık bilmiyorlar tabi ama gittiğimiz yerde ellerine tutuşturdular 😂büyük oğlum istemem yaa diyip attı her seferinde 😂

+2 oy
(3,748 puan) tarafından

Benim 1000 çocuğun kocamın bildiği 5000 bilmediği 6000 

(1,480 puan) tarafından

Hahahah sende köşeye atanlardansın demek canım 😂bizim baba daha vermedi para çekmeyi unutmuş bende yazlık kıyafet alışverişi yapacağım çocuklara üstünü ondan tamamlayacağım vermediği için pişman olacak haberi yok 😂

Güzel günlerde harcayın inşallah ❤️

+2 oy
(3,931 puan) tarafından

3 çocuğumun biriken toplam 1200 TL 

+2 oy
(9,622 puan) tarafından

Cok olmadı bizim 900 oldu babam verecek 500  bayramdan sonra dedi 1400 olacak

+2 oy
(6,466 puan) tarafından

Bana elde var 0 oglumun 800 lirasi oldu bugun 2500 de esim vericek bekliyoruz ne zaman verirse artik ama bu ay dogumgunumuz de var  25 gun sonra o zamanda birseyler gelir parasini tutakoycam gelicek olanlar bir gelsin yazliklarini halledicem kalanida koyarim kenara istedigi birsey olursa onu alırım

+2 oy
(6,017 puan) tarafından

Hayırlı bayramlar canim 

Çocuklarımin nakit olarak 7 bini buldu +1 er gram 

Benim 5 bin +tam altın birde bileziklarimi değiştirdim üstüne bı 7 bin kadar verdirdim kurbanda birşey bekleme dedi goncam 

(1,480 puan) tarafından

Ooo en karlı çıkan sensin herhalde canım bu bayram 😂güzel günlerde harcayın inşallah canım ❤️

(6,017 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun ♥️♥️ çocuklarınkini kendi altın hesaplarina yatiricaz inşallah canım benim 5 in üzerine de maaşım yatınca ekleyip yine altin yapicam istediğim bı bileklik var 5 tane çeyrek yapmam lazım 😁.  

(2,487 puan) tarafından

İnsaflı adammış eşin benimki  olsa 1 sene birşey yok o kadar hasılatı napicaksin derdi😅 işin şakası....Allah sağlıkla yedirsin....

(6,017 puan) tarafından

Arada benimki de der dün kurbana kadar dedi akşam telefonumu değiştirmek istiyorum dedim 🙈🙈🙈🙈🙈   teşekkür ederim canım 

+2 oy
(147 puan) tarafından

Hayatım boyunca hiç kimse bana harçlık,vermedi bayramda.Eşime söyledim bana para ver diye.Hatun maaşım,senin hesabında ya daha ne istiyorsun dedi:))eşim maaşı benim hesaba atar o para benimdir:)

+2 oy
(1,174 puan) tarafından

4900 topladik

+2 oy
(1,504 puan) tarafından

Çocuklarım 3500 topladı toplam bende eşim 400 lira annemden 100 lira aldım 

+2 oy
(1,893 puan) tarafından

250 TL toplayabildi. Eşimin tarafı cimri 🤷🏻‍♀️

+2 oy
(1,593 puan) tarafından

Biz anca 800 kendi ailemde verdiler oğluma eşimin ailesi verib dediği halde vermedi çalışmıyorum paramm nasl olsun dedi kocasinda ,50 TL bile alamazni insan tuafima gtti

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,261 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 608 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 575 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,704 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,834 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,639 soru

23,820,000 cevap

318,262 kullanıcı

...