+4 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Merhaba bugün Doktor Geldiğini duyunca sabah özele gittim ve Cinsiyetin kız olduğunu öğrendim Çok sevindim Çok mutluyum çünkü kendim tek büyüdüm şimdi kızıma bir arkadaş ve bir kız kardeş geliyor dünyanın en güzel şeyi bence Ama daha önce erkek dedikleri için de biraz tuhaf hissediyorum hep bir kız bir erkekle güzel diye hayal etmiştik ama böyle düşündüğüm için de çok üzülüyorum şimdi yazarken bile aglıyorum  cok seviyorum canım evlatlarım kendimi suçluyorum nasıl diye farklı duygular kızlar anlatabildim mi

7 Cevaplar

+3 oy
(4,892 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kendini şuçlayacak bir durum yok erkek deyincede çok sevinmişsin kız deyincede iki kız annesi olacağim diye sevinmişsin her durumda da mutlu olmuşsun Rabbim sağlikli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

-Reklam-
+3 oy
(1,059 puan) tarafından

Benim de bir oğlum var Şu an hamileyim ikincisi de erkek yani yanına bir kardeş daha geliyor Herkes diyor Keşke bu da kız olsaydı bir erkek bir kız iyi olurdu diyor ama şöyle düşünüyorum abim bana derdini çok fazla anlatmıyor Ben de onu anlatmıyorum kız kardeşime anlatıyorum Abimin de belki bir erkek kardeşi olsaydı onunla dertleşirdi diye düşünüyorum Böyle düşününce yanına erkek kardeşi olması birbirlerini destekleyip Dertleşecek bir arkadaşı olmaları açısından Böylesi daha hayırlı diyorum

(10 puan) tarafından

Kesinlikle tabiki aynı cinsiyet kardeş bir ömür dost demek birbirine anne baba demek 

+2 oy
(3,618 puan) tarafından

Eminim bende senin gibi hissedecem bı kızım var , kızımın halası teyzesi yok pek yaşıt kuzeni yok diyorum ki Allah nasip ederse ikinci de kız olsa diye içimden geçiyor, sonra diyorum başka düşünmem herhalde bir de erkek duygusunu tatmak isterim diyorum en son Rabbim hayırlısı ne ise onu versin deyip susuyorum 🤭😅

+2 oy
(903 puan) tarafından

Ayh seni anlıyorum cnm bnmde kızım var 2.mde kız bnde şuan 2 kız kardeşe çok alıştım banada deseler ki şu saatten sonra erkek tuhaf hissederdim. Karnımı bile küçük kızım diye seviyorum. Alışırsın canım sağlıklı olsunlarda hissettiklerinde çok normal şuan.

0 oy
(4,156 puan) tarafından

2 kızım var ilki 3.5 yaşında ikincisi 9.5 aylık 2 kız bence çok güzel. İleride birbirine destek olurlar şahsen en çok kız kardeşim yanımda oldu zor günlerimde.  Daha bu sabah gitti 1.5 ay yanımda kaldı ramazanda oruç iki küçük çocukla zor olur diye. Kısası iki kiz muhteşem her kızın bir kız kardeşi olmalı. 

(10 puan) tarafından

Ay o konuda Tabii ki öyle benim kardeşim yok tekim o yüzden zorluğunu biliyorum🥲 hep tekim 

(4,156 puan) tarafından

Kiz kardeş super bir duygu kızların bunu yaşayacak ne mutlu sana 

0 oy
(886 puan) tarafından

İki oğlum var Bu seferki kız ben de aynı ya sanki ilk kez anne olacak gibi hissediyorum çok farklı bir duygu

(10 puan) tarafından

Saglıkla gelsin ❤️❤️ ne güzel 

(886 puan) tarafından

İnşallah cümlemizin ki canım 🩷

(1,562 puan) tarafından

2 erkekten sonra kız bebis hayırlısıyla banada nasıp olur inşallah düşüncesi bile güzel heyecanli  hepsi seviliyor hepsi senin parçan 

(886 puan) tarafından

Evet canım öyle tabiki 🩷

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Üzülmeyin kız bebekler daha tatlı 😍

(10 puan) tarafından

Üzülmek denmez sasırdım diyeyim 1 kızım var gercekten cok akıllı ballı 🥰🤣

(1,526 puan) tarafından

Eminim öyledir 🌺Allah bağışlasın 🥰

İlgili sorular

Kategoriler

1,448,229 soru