0 oy
248 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (39 puan) tarafından

Kızlar bebegim çok hareketli galiba hareket ederken bezi göbeğine sürtmüş biraz

image

image

kan var bide 3 gün kaka yapmadı bugün biraz ıkındı böyle kabuk kalkmış altında beyaz bişey var sizce iltihapmı bu yoksa normalmi :(

4 Cevaplar

0 oy
(5,610 puan) tarafından

Normal bunlar o gördüğünüz beyazlık göbek bağının kendi rengi. Kuru tutun elinizi falan çok sürmeyin. Batıkon vs verdiyse doktor kullanin.

Bezini çok sıkmışsiniz biraz gevsetin bir de on kismi katlayın mandalin altında kalsın sürtmesin mandala

(39 puan) tarafından

Doktor hiç bişey vermedi normalde vermesi lazımdı ama bilmiyorum bezini katlayip alta koyuyorum ama bugün biraz ıkındı çok hareket etti o yüzden beze çok sürttü galiba aman iltihap olmasında çok korkuyorum iltihaptan çok sağol canım ❤

(5,610 puan) tarafından

Vermeyebilir çok önemli değil aslında her ihtimale karşı veriyorlar sadece siz sadece kuru tutun temiz bir gazlı bezle kurulayın. 

-Reklam-
0 oy
(3,369 puan) tarafından

Kan var ne olur olmaz doktora götür göster benm bebeğimde göbek bağı düşmüştü hafif kan gelmişti bazıları normal dedi ama götürdüm doktor normal değil dedi iğne vurdu sende göster yinede

(39 puan) tarafından

Topuk kanı için gidince söylicem canım çok sağol

(2,998 puan) tarafından

Aynen canım bügün bizde aynı şey için gittik iğne yaptılar 

0 oy
(9,302 puan) tarafından

Canim.losyon ile temizliyormusunuz bu kadar olmadi bizde ama az bizdede kanadı sizinde kopacak artık sanirim 5 günde kopmuştu bizimki..

Kopunca doktor orasını temizliyor güzelce o siyahliklar gep gidiyor 

(39 puan) tarafından

Doktor hiç bişey vermedi canım bizimkide iyice kurudu zaten yavaş yavaş ayrılıyo ama o alttaki beyazlığı görünce iltihap sandım cok korktum valla :( bide kakasını yaparken biraz ıkındı o yüzden kanadı galiba bu kadar 

(9,302 puan) tarafından

Kıyafetlerini değişirken kanıyor ama vermesi lazimdi canim bir spreyi var onun bize verdi birde gazlı bez vardi biz mandalin ken aralarından tutturduk biraz sardık kanamasından diye  

0 oy
(5,461 puan) tarafından

Eğer iltihap varsa koku da vardır. Göbeğini bir koklayın koku varsa mutlaka doktora götürün. Kaç günlük bebeğiniz iki günlük kontrolüne götürdünüz mü. Beni bebeğim de 2 günlük kontrolünde doktor farketti göbek iltihabını. Çok tehlikeli dedi 6 gün küvezde kaldı ihmal edilecek birşey değilmiş. Korkutmak gibi olmasın inşallah sizin bebeğiniz de yoktur. 

(5,461 puan) tarafından

Birde göbeğe birşey sürülmez zaten kuru tutulması lazım kendi kendini kuruyup düşer o. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
0 oy
13 cevap 635 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
8 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,961 soru

24,625,850 cevap

364,824 kullanıcı

...