+1 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında ve tek çocuk sıkılıyor tv izlemek istiyor bu yüzden ben de onunla etkinlik yapmak istiyorum sulu boya yaptık beğendi sevdi başka neler yapabiliriz aklıma bir şey gelmiyor beraber oyun hamuru marketçilik doktorculuk falan da oynuyoruz ama yok yine de sıkılıyor

7 Cevaplar

+1 oy
(3,924 puan) tarafından

Ben de 3 yas oglanla hayatta kalmaya calisiyorum napiyim 

(606 puan) tarafından

Off bacım sorma gitsin mızmız ağlak iştahsız bir kız ben de sinirli biriyim kızmamak için kendimi dövesim geliyor bazen

(3,924 puan) tarafından

Aynen bende ya sabir ya sabir diye diye evliya olcam 🤭

-Reklam-
+1 oy
(2,781 puan) tarafından

Yapbozlar olabilir. Bizde bazı yapboz parçaları, farklı resimlerle eşleşebiliyor, ona göre hikaye türetiyoruz mesela. 

(606 puan) tarafından

Yapbozlardan nefret ediyorum ya :D küçüklüğümden beri hiç sevmem yoruyor beni iş olarak görüyorum ben :D

(2,781 puan) tarafından

Bizdeki yapbozlar ya tahtadan ya da kalın mukavva kartondan. Büyük parçalar, yaparken kolay oluyor.BBence siz de seversiniz 🙂

(606 puan) tarafından

Tahtadan olanlar güzel aslında 

+1 oy
(6,364 puan) tarafından

3.5 yasinda.

Resim yapar ya da ben biseyler cizerim boyar. Boyama kitabi aldim ama pek beceremiyo. 

Oyun hamuru

Doktorculuk 

Cay saati 

Kucuk bi mutfak aldim arada yemek falan yapiyoruz 

Manyetik oyuncaktan almistim onla iyi oynuyo ara ara ama parca sayimiz az fazla sekil olmuyo

Lego 

Boru aldim 

Bahce cicekli oyuncak aldim biraz onlara bakar 

Legonun 3 farkli cesidi var ara ara veriyorum biseyler yapiyo trenli olan var trenle cocuklari gezdiriyoruz falan 

Peluslari var bebekleri vs onlari bebek arabasinda gezdiri onlari uyuturuz yemek yedirirz 

Yapboz yapiyoruz bi de bu ara en cok yapboza sardi yapabildice daha fazla yapmak istiyo

Kitap okuyoruz bazden cok seviyo 1 saat kitap okutturuyo bazi gunlerde hic okumuyoruz 

Kagittan ucak ,gemi yapinca hosuna gidiyo

Saklanbac,yakalamac oynamayo cok sever 

Koridorda top veya balon oynariz 

Ama yine de aksam olmuyo gun bitmiyo tv aciyorum biraz,biraz da parka cikiyoruz. Kendi kendine pek oynamiyo bende bunaliyorum haliyle. 

(606 puan) tarafından

Aynn öyle çok haklısınız ya kendi kendilerine oynamıyorlar her oyunlarına bizi de çağırıyorlar 

+1 oy
(2,492 puan) tarafından

Parmak boya seviyor kızım. Etkinlik kitapları var birlikte onları yapıyoruz. Fark bulma etkinliklerini daha çok seviyor. Bugün kendisi sulu boya ve keçeli kalemle boyamalar yaptı. Ama ne olursa olsun gün boyu oyalayamiyorum ben. Normalde okula gidiyor, tatilde evde sıkıldı zaten.

(606 puan) tarafından

Benimki de okula gidecem deyip duruyor mahallede devlet kreşi var bir günlüğüne götürmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

+1 oy
(14,184 puan) tarafından

Üç yaşında sayılır benim kızda 1:30 yaşında kardeşi var beraber arabaları dizerler oynarlar dövüş bebeklerle oynarlar doktorculuk oynarlar

Ben de katılırım saklambaç kovalamaca çok seviyorlar

Kız sulu boya ve kalem bayılır boyama kitaplarına bu ara hikaye kitaplarına Çok taktı kafayı

Genellikle dışarıda vakit geçiriyoruz ama illaki televizyonu açtığım oluyor kardeşini uyutacaksam gündüz mesela Ya da akşam uykudan önce

+1 oy
(4,437 puan) tarafından

3 yaş oğlumla hayat mücadelesi veriyorum bi çocuk hiç mi oturmaz yemek yediği ve gece uyuduğu saatler hariç tüm gün ayakta benimki 

+1 oy
(2,630 puan) tarafından

Benimki üç buçuk yaşında ben bişey oynayamiyorum sabrın varsa güzel valla 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
6 cevap 148 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
17 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (247 puan) tarafından soruldu

Kategoriler