+1 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından

Kizlar böyle diş apsesi hayatımda gormedim.geceden beri uykusuzdum ağrıdan yatamiyordum.sabah hastaneye gittim, iltihabı var cekilecekmis.iki üç ay önce devlette kanal yapmıştım halbuki ne ara böyle oldu anlamadım..

Neyse augmentin verdi fakat çocuğum 20 aylık acaba emzirilirmi,sabah akşam bide.once emzirdim sonra içtim fakat gece ne olacak ,sütü kesmelimiyim ne yapcam bilmiyorum.

4 Cevaplar

+1 oy
(352 puan) tarafından

Canım zaten emzridigini soylediysen ona göre ilac verirler. Soylemediysen ac propektusunu oku hadi çok şüphede kaldıysan çocuğun 8 10 saat emzirmeyiver

Büyümüş zaten küçük de değil gecmiş olsun.

(746 puan) tarafından

Geceleri kalkıp emiyo oyuzden canım unuttum söylemeyi okadar ağrım vardı ki ,ama bı arkadaş sormuş kullanilirmis 

(352 puan) tarafından

Yani genelde soruyorlar ama gebelik ve emzirmeyi, kullanılıyorsa kullan bence çokta geçmiyor zaten süte %1 kadar geciyormus heralde bebis büyümüş zaten.

(746 puan) tarafından

Aynen canım büyümüşte düşkün baya,gün içinde yemek vs yiyoda gece malum uyutmuyor😂çok çok sağol canım yorumun icin

(352 puan) tarafından

Rica ederim sende sağol çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zor yaa 

(746 puan) tarafından

Sabahı zor ettim mahvoldum yaş,ağrı kesici felan içiyorum.dayanilacak gibi değil ki ,ilk defa böyle oldum ,uzanmisim valla agrisi hala var

-Reklam-
+1 oy
(1,047 puan) tarafından

sezaryen doğum sonrası agumentin kullandım. daha sonra başka bir sorun oldu yine agumentin kullandım. bunu veriyorlar zaten emziren anneye. 

(746 puan) tarafından

Çok sağol canım ❤️

+1 oy
(896 puan) tarafından

Hamileyim hastaydım ondan düşük doz olanından yazmış dr. Ama yinede içmedim ztn 4 gün çekmiştim hastalığı ztn gerek duymadım. 

(746 puan) tarafından

İltihab  var canım ,bir şey bile yiyemiyorum agridan,ağrı kesiciyle  durmaya çalışıyorum valla

(896 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ya hastalık gerçekten çok zor dişte zor oluyor.. 

0 oy
(478 puan) tarafından

Emzirirken kullanılan antibiyotik bebeğinde büyükmüş zaten sorun olmaz emzirmende

(746 puan) tarafından

Sağol canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 41 göst.
+1 oy
5 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 176 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,310 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,237 soru

23,757,824 cevap

315,291 kullanıcı

...