Bir haftadır böyle sanki içine bişey düşmüş okadar ses yapıyor ki neden böyle oldu anlamadım biseyide yoktu başına gelen var mı servis cagirsam mi acaba
servisi ara belki gelmeden hallederler . gecen ben aradim dijital cozum merkezine yonlendirdiler. link geldi o linkte yaziodu bapmam gerektigi . ona basili tut su tusa basili tut uc saniye galan filan proframlama dan yaptim oldu sıkmiyordu takur tukur ediodu makina calisirken icinde bisey var gibi
Alt kisimda kapak var oraya birsey sıkısmisti tel toka sutyen teli bozuk para falan ilk oraya bak istersen acamazsan zorlama servis cagir
Görümcemin de aynı olmuş sütyen teli sıkışmış tabi anlamamışlar ve servis çağırmışlar adam sadece elini makinenin içine koymuş teli almış ve 700 TL ücret almış, servisi çağırmadan önce makinenin içine bir bakın
Benimkinden de çıtırtı gibi ses geliyor döndükçe ama içi boşken pek yapmıyor doluyken oluyo neyden kaynaklı bilemedim iç kısımda nereye bakmamız gerekiyo
Elinizi gezdirin içinde, en diplere bakın onun makinenin içindeymiş tel. Lastiğin aralara falan da bakın
1,452,595 soru
23,846,890 cevap
319,652 kullanıcı