+2 oy
42 göst.
Diğer kategorisinde (1,045 puan) tarafından

Bir haftadır böyle sanki içine bişey düşmüş okadar ses yapıyor ki neden böyle oldu anlamadım biseyide yoktu başına gelen var mı servis cagirsam mi acaba 

3 Cevaplar

+1 oy
(7,539 puan) tarafından

servisi ara belki gelmeden hallederler . gecen ben aradim dijital cozum merkezine yonlendirdiler. link geldi o linkte yaziodu bapmam gerektigi . ona basili tut su tusa basili tut uc saniye galan filan proframlama dan yaptim oldu sıkmiyordu takur tukur ediodu makina calisirken icinde bisey var gibi

-Reklam-
0 oy
(6,523 puan) tarafından

Alt kisimda kapak var oraya birsey sıkısmisti tel toka sutyen teli bozuk para falan ilk oraya bak istersen acamazsan zorlama servis cagir

0 oy
(508 puan) tarafından

Görümcemin de aynı olmuş sütyen teli sıkışmış tabi anlamamışlar ve servis çağırmışlar adam sadece elini makinenin içine koymuş teli almış ve 700 TL ücret almış, servisi çağırmadan önce makinenin içine bir bakın 

(12,219 puan) tarafından

Benimkinden de çıtırtı gibi ses geliyor döndükçe ama içi boşken pek yapmıyor doluyken oluyo neyden kaynaklı bilemedim iç kısımda nereye bakmamız gerekiyo

(508 puan) tarafından
+1

Elinizi gezdirin içinde, en diplere bakın onun makinenin içindeymiş tel. Lastiğin aralara falan da bakın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
+2 oy
6 cevap 145 göst.
+2 oy
5 cevap 177 göst.
16 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tugceee (1,637 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,452,595 soru

23,846,890 cevap

319,652 kullanıcı

...