+2 oy
135 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (32 puan) tarafından

4 yaşında oğlum uzunca bir süredir gece uyku uyanıklık arasında önce ayaklarını yatağa sürterek saçma sapan cümleler kurmaya başlıyor. Cevap verip sakinleştirmeye çalıştıkça dozu artıyor ve bağırarak ağlamaya başlıyor o sırada 1 yaşındaki bebeğim de sese uyanıp ağlamaya başlıyor ve o gece bana kabus oluyor bide eşimin evde olmadığı geceler de olabiliyor hangisine ne yapacağımı şaşırıyorum, gece oldumu yine olucak uyumaya korkar oldum. Ayda üç dört kere felan oluyor bu sebebi ne olabilir başına gelen var mı? 

6 Cevaplar

+2 oy
(3,410 puan) tarafından

Gündüz izledigi şeylerden etkileniyor olabilir mi ?

(32 puan) tarafından

Tvyi komple kaldırdık 4-5 aydır hiç izlemiyor. Telefonda oynadığı oyunlar var bide Çocuktubeden güvenilir çizgi film izler sadece. Onu da kendi isteği ile bırakıyor bir süre sonra. 

-Reklam-
+1 oy
(1,521 puan) tarafından

su icirmek icin uyandir sadece oyle sak8nlestirmeye calis

(32 puan) tarafından

Öyle yapıyorum kucaklayıp salona götürüyorum biraz kendine gelince su veriyorum ama suyu içen kadar zaten ortalık ayağa kalkmış oluyor 

0 oy
(721 puan) tarafından

Gün içinde korktuğu üzüldüğü şeyleri rüyasonda görüyor o y0zden bu hırçınlık ve ağlaması aynısını yaşıyoruz 4 yaş erkek

(32 puan) tarafından

Gün içinde o kadar dikkat ediyoruz ki uzmemeye kirmamaya ama yine de oluyor valla çözüm yok gibi çok üzgünüm.

0 oy
(756 puan) tarafından

Benim de Çocuğum 4 yaşında bazen gece ağlıyor ağladığı şeyler oyuncağını Niye buraya koydun O benim suyumdu neden içtiniz rüyasında ne görüyorsa artık onu söylüyor Anne ben uyumak istemiyordum, sen sevdiğim yemeği yapmadım başka yemek yaptın gibi şeyler

(32 puan) tarafından

Aynen aynı alakasız alakasız şeyler söylüyor. Neden bana vermedin diyor mesela tamam oğlum veririm diyince sinirleniyor ağlıyor bağırıyor bunu yaparken de gözü kapalı hep. Üstümü ortucektim diyor mesela ben ortuyorum ağlıyor ki ben ortucektim diye geri açıyorum sen ört diyorum battaniyeyi tekmeliyor hayır ortmicem diyor. Ne yaparsam yapim kriz başladı mı susmuyor yani 

(1,025 puan) tarafından

Rüya değil işte cnm gözleri açık bilinç kapalı takı kendine gelene kadar 8 yaşında oğlum bak geliyor bak gidiyor lar bak düştüm vs gözler açık bilinç kapalı sonra uyandırıyorm hiç birşey olmamış gibi geri uyuyor 

0 oy
(1,025 puan) tarafından

Uyku terolu canım bayram öncesi gitmiştim bu sebebden dolayı çocuk psikiyatrisi ne tanı uyku terolu  uyumadan 2 saat önce TV ve tel verme Google den araştır 

(32 puan) tarafından

Uyku terörünü araştırdım ona da benziyor ama konuştuğu şeylere cevap verince anlıyor sinirleniyor niye öyle dedin diye kızıyor uyku esnasında. Uyku teröründe bilinç tam kapalı olmuyor mu 

(32 puan) tarafından

Size başka birşey önerdi mi uyku terörünü atlatmak için neler yapmamız gerek başka acaba 

(1,025 puan) tarafından

Gününü stressiz geçirmesi lazım TV tel olmucak uyumadan önce 2 saat önceden 

0 oy
(5,325 puan) tarafından

Bence videosunu çekip bi uzmana götür. Çocukları aynı odada uyutmamaya çalış.

(32 puan) tarafından

Aynı odada değil küçük olan yatak odasında beşiği benim yanımda. Büyüğünün odası da hemen yan oda ağlayınca küçük te sesine uyanıyor kapıyı da kapatsam duyuyor o da. Kaçtır videosunu çekim diyorum uyku sersemi ben de unutuyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 246 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
8 cevap 257 göst.

Kategoriler

1,449,183 soru