Yazın yurtdışı için nerelerde tatil yapılabilir sıcak olsun uygun olsun bebemede uygun olsun:d
Mısır uygun aslında Endonezya da uygun buralara sadece uçak bileti pahali
Balkanları tercih edebilirsin canım , baya uygun oralar
bacım hala bulamadın mı tatil yeri😂😂
belcikaya gel sicagi cehennem gibi
haa bu arada denizde var okyanusa aciliyo
Yav sevda sende Belçika gezecek yermi var allah aşkına
kac kez geldin kac gun kaldin 😏gezmek isteyene gayette guzel yerler var
Belçika arkadaşlarım var onlarda hep.baska yerlere gidiyorlar çok özelliği yok bildiğim.kadar ile Almanya bile daha iyidir
belcikanin neresindeler aksine gezip gorulmesi gereken cokda guzel yerleri var arkadaslarin iyi bi yerde yasamiyolar sanirim yada yasadiklari ulmeyi gezme firsatlari olmamis
Bilmiyorum anvers neresi ise ordalar..
benim halamlar bruksel de genelde hep yagmurlu kapali hava diyorlar buraya geldiklerinde hasta oluyorlar ve hep geziyorlar☺️
ikbosum her hafta somu brukseldeyim neresindeler tam bugun gidemiycem abiboyum dogum gunune davetli
şarlovaydi galiba nasil yazildigini unuttum eskiden mektuphyazardik ezbere bilirdim dampremy falan yaziyodu adreste ama tasindilar kuzenim ev aldı dur sorayim bakayim nirdeler ☺️
charleroi dir o 😁😁😁
Bende surda durayım belki bizde gideriz aslında ben çok yunanistqnq gitmek istiyorum
Yurtdışına mı karar verdiniz ne güzel. En önemli sorulardan bitanesi yeşil pasaport var mı? Kırmızı varsa hangi ülkelere vizesi var? Yoksa hep pasaportsuz ülke mi bakıyorsunuz?
Ülke önemli tabi ama hangi ülkenin hangi şehri olduğu da önemli. Okyanus tarafındaki şehirler hem sıcak, hem serin oluyor. Ama güneydeki, Akdeniz şeridindeki şehirler aşırı sıcak oluyor.
Uygunluk olarak da Fas, Cezayir, Tunus ülkeleri hem uygun hemde sıcaklık olarak iyi.
Balkanlari tercih et İsviçre güzel yer
Bosnaya geçen yaz gittik memnun kaldık canım. İtalya'ya da arkadasım gitti çoluklu çocuklu memnun kaldık demisti
1,486,710 soru
24,304,928 cevap
344,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın