+3 oy
770 göst.
Diğer kategorisinde (1,480 puan) tarafından

Kızlar merhaba benim 7 tane dayım var hepsini çok ayrı severim 3 tane de teyzem var en büyük teyzem farklı bi şehirde bayramın 3. Günü diğer teyzemin oğlunun nişanı vardı bende dayılarıma teyzelerime çok gidip gelemiyorum aynı şehirdeyiz ama uzak mesafe dayılarımda görünce sarılıp öper bende aynı şekilde bugün büyük teyzem yani farklı şehirde olan teyzem aradı eşi dinine bağlı tutucu birisi eniştem teyzeme bu kız neden böyle sarılıyor doğru bişey değil demiş düşünüyorum yanlış olan ne var sonuçta dayımlar yani babam vefat ettikten sonra babalık görevi yaptı hepsi bize dayılarıma sarılmam yakın mesafe kurmam yanlış bişey mi sizce bilen varsa yardımcı olabilir misin lütfen kafama çok takıldı 

32 Cevaplar

+1 oy
(3,730 puan) tarafından

Benim tanıdık akrabam var nikahı oldu amcaların eli öpmemiş eşi öyle istemiş tabi kızın anası da kendi nişanımda niye kimsenin elini öpmedim diye tepki gösterdi ne desem bilemedim artık

-Reklam-
+1 oy
(596 puan) tarafından

Senin enişten içi pis içi fesat içindeki pisliği diniyle örtmeye çalışmış.

+1 oy
(9,598 puan) tarafından

2 tane dayım vsr okadar samımı drğilim bi tokaşırım tm 

+1 oy
(151 puan) tarafından

Belliki enişden görünürde tutucuda olsa dinden anladığı yok dayılarımız mahremimiz sarılmamızda hiç bir sakınca yok 

0 oy
(4,629 puan) tarafından

Ya kuzen falan olsa neyse bazı yörelerde  evlenilebilecek insan gibi görüldüğünden yadırgarlar anlarım da dayı ne alaka. Yaşı da varmış eniştenizin. Bence kafası gitmeye başlamış içi de biraz sapık düşünceli heralde. Uzak durmakta fayda var.

0 oy
(7,361 puan) tarafından

Dayıya nikah düşmüyor.. yanında başını bile açabilirsin diye biliyorum.. kendi içi pis olunca suçu size atmış 

0 oy
(1,471 puan) tarafından

Eniştenin içinde fesatlık olduğu için her şeyi ahlaksızlığa bağlıyor bence onlar senin dayın sana mahrem bile değil yani sana günah olacak birisi değil yanında saçını açık bile dolaşabilirsin tişört de bile dolaşabilirsin günah olmuyor yani öpersin sarılırsın kucaklarsın yanına gider dizine yatarsın  senin dayın bu yani sana namahrem olmayan nikah düşmeyen biri sonuçta boş yapmış enişten yani yıllardır kursta okuyan benim dayıya sarılmak günah doğru değil diyen ilk defa senin enişten de görüyorum gerçekten hiçbir sorun yok dayına sarılmanda tabii ki de sarılacaksın onun boş yapmasi takılma yine hala laf etmeye kalkışırlarsa onlar benim Baba yarım diyeceksin mesela yani buna dayıların duysa bence sorun çıkar diye düşünüyorum 

0 oy
(100 puan) tarafından

Nerde duygularını bastırmaya çalışan sapik ******** ahlakasiz varsa içi böyle benim dayım da eşimin yaninda sürekli sarılır öper sakalasir kimsede dönüp dememis bu ne samimiyet önce dönüp pis ahlaklarina baksınlar sonuçta dayım nikah düşmez annemin kardeşi babam gibi

0 oy
(5,199 puan) tarafından

Dayiya nikah bile dusmuyo ya. Dinime duskunum hesabina akillari fikirleri sekste olan insanlardan nefret ediyorum. Dinini biliyosan anormal olmadigini da bilirsin. Hadsiz herif.

0 oy
tarafından

Dayi sonuçta nikah düşmüyor. 

0 oy
(3,163 puan) tarafından

Dinen dayina sarilmanda bi mahsur yok da kadin biliyodur elbet mahrem olmadigini niye boylr bi tepki verdi ki cok asiri mi sarmastiniz ne olabilir ki ne kadar olabilir yani dayi yegen gunumuz cok pis durumda acaba ondan mi bahsetti bilemedim kafam karisti ama gunah degil yani dayiya nikah dusmez 

0 oy
(21,661 puan) tarafından

Enişten şey galiba kişi kendinden bilir işi ya eniştende herkesi kendi gbi sapık sanıyo ondan benimde dayım var canım dayım ya sarılırım öperim 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 250 göst.
+2 oy
45 cevap 1,098 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozlmugur (133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,510 soru

23,818,357 cevap

318,169 kullanıcı

...