+3 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Haydi Biz Kadınlar bu soruya cevap alalım Sizce yemekhanede bulaşık bulaşıkçılık yapmak mı zor yoksa otelde kat görevlisi yani o da temizliği yapmak mı zor hangisi daha iyi otellerin lojmanı da oluyor istesen kalabiliyorsun yeme içme oradan para cebine kalır

9 Cevaplar

+3 oy
(3,777 puan) tarafından

Ben olsam yemekhaneyi tercih ederim yani yababilme durumuna göre aslında canım ben başka bı wc filan yıkayamam mesela 🙈

-Reklam-
+3 oy
(11,934 puan) tarafından

Bulaşık tercih ederdim heralde 

(2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

İkisininde yaptım ama arkadaşa katılıyorum birsey kaybolduğunda 100kere nerede sorusuna maruz kalıp cildirmisimdir .. bir şey kaybdugunda siz temizledinizsiz bulacaksiniz yoksa çekecenizvar denmiştir bulaşıkcilikda zor ama zan altında kalmıyorsun 

+2 oy
(18,926 puan) tarafından

Housekeeping yani kat görevlisi bulaşılmaması gereken alanlardandır zorluktan ziyade hırsızlık gibi çok agır suçlarla karşılaşınca o damga maalesef kolay silinmiyor bulaşıkcılık yani steward nispeten kolay alanlardandır makine yıkayıp kurutuyor tek eksisi onları yerlestirmek yada koca kasalarda yerlerine taşımaktadır 

+2 oy
(33 puan) tarafından

Otel daha iyi bulasikfilik zor

+1 oy
(7,454 puan) tarafından

Bulaşık daha iyi bence

+1 oy
(5,315 puan) tarafından

Bizim lokantamiz var bulasik isi zor oyle diyim 😃 otelde de calistim ama ben resepsiyondaydim. Kat gorevlilerinin isi o kadar agir degildi en azindan bulasiga gore.

0 oy
(1,834 puan) tarafından

Bence kat görevlisi daha zor milletin yattığı pis pis yatakları toplamaktansa bulaşık yıkamayı tercih ederim. 

0 oy
(21,829 puan) tarafından

Bulaşık tercih ederdim 

0 oy
(4,886 puan) tarafından

Ben kat görevini tercih ederdim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.