+2 oy
94 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (62 puan) tarafından

Kizlar bebek arabasi tavsiyeleriniz nelerdr nelere dikkat edilmeli yada kullandgnz memnun kaldginiz markalar neler

4 Cevaplar

+1 oy
(3,748 puan) tarafından

Tamamen kişinin tercihine bağlı. Ben travel sistem aldım çok kaba olmasi dışında 7 8 ay çok rahat kullandım puseti oto koltuğu olarak da kullandık güzeldi ama bebegim artık buyudu pusete sığmıyor bebek arabası da bagaja sığmıyor 🥲 2. Bir bebek arabasi aldık cybex orfeo bundan da memnunuz bagajda çok az yer kaplıyor kolay katlanıyor ağır değil. 

Benim tavsiyem katlaninca küçük olan kolay katlanan ve donuşlerde zorlamayan bir bebek arabası seçin bazıları sadece düz gidiyor dönerken çok zorlanıyor. 

(1,701 puan) tarafından

Travel sistem benimde ama oto kutusundan sonra ayriyeten kullanabileceğimiz normal  oturagi var 6 7 aylıkken ina geçeceğiz 

-Reklam-
+1 oy
(769 puan) tarafından

Joie signature iki çocuğuma da bundan aldık biri vitrin urünüydü ebebek daha ucuza almıştık.joie iyi katlanan ve küçük tekerlekli alın daha kullanışlı. Ötekiler bunun gbi degil

+1 oy
(2,543 puan) tarafından

Mümkün olduğunca hafif olmasına dikkat edin. Bebek ağırlıyla beraber taşıması, sürmesi zor oluyor. Koyu renkler seçerseniz leke bakımından iyi olur ama güneşe maruz kalınca da renk atma olasılığı yüksek. Üç tekerlekli pusetleri asla önermiyorum. Alt kısımda yeterli eşya koyma yeri yok ve genellikle kaba oluyorlar. Katlanınca az yer kaplamasına da dikkat edin. Bazı arabalar tek parça, kapatırken kolaylık oluyor. Bazıları 2 parça,tak çıkar zor gelebilir. Ve bazı arabalar sadece ön tarafa bakıyor. Küçük bebekler için çift yönlü olması daha iyi. 

+1 oy
(507 puan) tarafından

Joie litetrax 3 tekerlekli olanı kullanıyorum çok memnunum dönüşleri çok rahat geniş biraz kaba ama katlaması kolay oğlum 18 aylık hâlâ kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 218 göst.

Kategoriler

1,451,884 soru

23,836,222 cevap

319,137 kullanıcı

...