+2 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

Kızlar kullanmadığım şampuan kalmadı en son bir tane kullandım son zamanlarda yine kepek oluştu sadece kepek değil yara da oluyo kaşınıyor ya anlamadım gitti 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,661 puan) tarafından

Doktora gitmelisin. O Bi şampuan önerir ancak öyle geçer. Benm yoktu ama saçlarım yeni çıkmaya başladığı icin kepeklenmjs. Bende bi gözükecgm Doktora 

(65 puan) tarafından

Vaktim yokki ya neyse randevu bulmaya çalışırım 

-Reklam-
+1 oy
(477 puan) tarafından

Benim bi arkadaşımdada vardı bu. Doktora gitmişti bişeyler vermişti. İyi geldi ona 

(65 puan) tarafından

Ne verdi acaba ya 

+1 oy
(3,184 puan) tarafından

Anlattıgıma göre egzama yara oluyorsa bnde de var saç derımde doktora gıt ama kontrol dıye küçük bır şampuan var oda çok ıyı gelıyor

(65 puan) tarafından

Tamm canım 

+1 oy
(470 puan) tarafından

Cnm kendin diyosun kullanmadigim şampuan kalmadı diye işte oyuzden tek bı sampuanda kal bende senin gibi her şampuanı alır denedim kepekten kafamdaki yaradan kurtukamadim doktorun verdiği bile fayda etmedi sonra biri dedi şampuan değişikliği saç derisini yıpratır egzama kepek yapar en kotu sampuan bile kukjanirsan onda kal dedi dediği gibideoldu şimdi sadece rektores kullanıyorum içine bitanede toz maya boşaltıyorum dökülen kepeklenen saçım kendine geldi resmen asla değiştirmem 

(65 puan) tarafından

Toz maya mi ? Anlamadım nasıl yapıyorsun 

(470 puan) tarafından

Toz evet küçük paketlerdeki toz mayalardan şampuanı alır almaz bitane içine boşaltıyorum saç dokulmem durdu kabuk kabuk yara olmuyo kepek de yok iyce çalkala şampuanı koku fekan olmuyo sacda banyoda maya kokuyo da sacda kalmıyo kokusu saçım iyce sıkılasti 

(65 puan) tarafından

Yarın hemen sampuanima döküp deniycem canım ,❤️

(470 puan) tarafından

Tm cnmdene pişman olman 

0 oy
(1,243 puan) tarafından

egzamadır muhakkak cildiyeye git. eşime serum şampuan vs vermişti doktor 

(65 puan) tarafından

Bıraktığında tekrar oldu mi

(1,243 puan) tarafından

ara ara oluyor şu an bioxin in bir kepek şampuanını kullanıyor. kronik bir egzaması var eşimin babasında da var ondan geçmiş

0 oy
(511 puan) tarafından

Egzama büyük ihtimalle doktora git diyenler olmuş ama ben çok gittim küçük bir şampuan veriyorlar geçiriyor ama şampuanı bıraktığın an tekrar çoğalıyor ben en son vicy dercos şampuan aldım o da çok iyi geldi ama onu da sürekli kullanman gerek lanet bir şey bu egzema yıllarıdır çekiyorum

(65 puan) tarafından

Bu dediğin her yerde satılıyor mu canim

(511 puan) tarafından

Genellikle eczanelerde satılıyor ama biraz pahalı bir şampuan doktorun önerdiğini ücretsiz alabilirsiniz ketenol ismi reçetesiz de satılıyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 737 göst.
+1 oy
5 cevap 97 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,222 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 59 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fatma Nur (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,557 soru

23,778,036 cevap