Bugün sabah tuvalette kahverengi leke geldi peçeteye az önce yine geldi ama böyle adet sancısı gibi sancı var belimde altı 6+2 haftalığım şuan. Yerleşme olabilir mi
Fotoğraf için çok özür diliyorum
Yerleşme de olabilir olmayadabilir, hamilelikte bu gibi lekeler ne olursa olsun normal değil. Sancı da varsa düşük de olabilir Allah korusun, benim de öyleydi pembeye döndü düşük oldu. Hemen acile gidin
Evet adet sancısı gibi sancı var. Romatizmal bi sızlama gibi . Dizlerime falan atıyor sızısı
Lekeler hiç normal değil bende 6+4 um aynısı iki gün önce oldu doktora gittim çok şükür birşey yok progestan verdi yine de. Kesildi bugün sende bir git ne olur ne olmaz keseyi gördüler mi hiç gittin mi doktora
Evet keseyi gördü 5 haftalıktı, progesteron hormonu düşük çıktığı için bana da progestan başladı. Ağız yoluyla aldığım gün çok baş dönmesi olduğu için vajinal yoldan aldım ama bugğn böyle oldu
Bende de var aynı sızı, normal dedi doktor. Progestan ilk gebeligimde de kullanmıştım 5 dk baş dönmesi yapıyor gece uyumadan önce alıyordum ama sabahki mutlaka yapıyordu bende de
günde kaç defa alınıyor ki. Ben bi gece uyurken fitil olarak kullanıyorum
Bende günde iki kez aldım ilk gebeligimde 32 hafta boyunca. İkincisi daha yeni. Onda kanamam kesildiği için kullanmadım henuz
1,454,737 soru
23,873,834 cevap
321,020 kullanıcı