+2 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından

Kızlar lütfen yargılamadan cevap verin ben cuma günü boşanma dilekçesi verdim yarın avukatla görüşecem  eşim olacak insan bana hep hakaret  küfür şidet uygulayanbir insan ailesi fuhusluk yapıyor beni de yapmam için zorluyorlar ben baska bir şehirde kalıyordum aileme bile gidmeme  izin vermezlerdi  bir sahabah zor kaçtim aileme geldim   eşim ilk başta anlaşmali  boşanma olsun  gitim  açtım şimdi diyor ölsen  bile ben seni boşamam bunları avukata yada savcıya söylersem  direk boşarlarmi yoksa o adamın imzasi mi lazım  o adama  beni yanına götürse öldürür beni

11 Cevaplar

+1 oy
(182 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar Allah rızası için yardım edin  tek celsede boşanır miyim

-Reklam-
+1 oy
(105 puan) tarafından

Kanıtın olmadığı sürece imkansız 

(182 puan) tarafından

Kanıtım yok maalesef ben o adamın yanında tutsaktim zor kaçtim ellerinde 

(105 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun kanıt delil biriktirmen gerekiyor elinde sağlam bir delil olmalı ki hakim direk boşasın sizi eşinle konuş o konuşmaları ses kaydına al mesajlari falan 

+1 oy
(20,835 puan) tarafından

Şiddete darp raporu lazım aldın mı yoksa hiç bir delilin yokken sürekli beni dönüyordu mu diyeceksin 

(182 puan) tarafından

Darp vardı vücudum da ama rapor almadım maalesef evde zar zor kaçtim 

+1 oy
(7,969 puan) tarafından

Babada kalan çocuk kaç yasinda onun için üzüldüm 

0 oy
(156,815 puan) tarafından

cocugun varmi

(182 puan) tarafından

Evet iki çocuğum var  biri babada biri bende 

dayak yediginde polise gitseydin bi sekilde kanitin olurdu su durumda seninkisi sadece bi idda bunu ispatlaman lazim 

(182 puan) tarafından

İşte diyorum canım ben tutsak gibiydim zar zor kaçtim  evden adam bir oluyordu ailesiyle beraber beni dövüp kapıyı üstüme kilitliyorlardi evde kaçarken bile çocuğumun emzigini mamsini biberonu bezini bile  getirmedim zor kactim

keske obur cocugunu birakmasaydin cok uzuldum ama kacmiycakdin aile gidene kadar karakola gitmeliydin suan adamdan yana yasalar

0 oy
(485 puan) tarafından

Dayak yediğinde darp istiyor mahkeme ama zina öyle değil sen avukatla görüşüp herşeyi anlatınca o seni daha iyi yönlendirir bide korkma uzaklaştırma felan veriyo ama pek işe yapamıyor guvenmedigin emin olmadığın kimsenin yanına gitme bide eğer çok zorda kalırsan sığınma evine git oralar hep polisle korunuyor 

0 oy
(914 puan) tarafından

Anlamadım seni fuhuşa mı zorluyor dedin 

0 oy
(336 puan) tarafından

Valla böyle durumlarda evlilik sürecinde kamera kaydı olsun ses kaydı olsun alacaksın. Yasak ses kaydı ama başka türlü kendjni ispat edemezsin işte. Yapacaksın bir şekilde 

0 oy
(4,741 puan) tarafından

Şiddeti de geçtim fuhuş ne ya insan karısına bunu nasıl yapar aklım almadı bu nasıl bir mahlukat kaç kurtul evlatlarını sakın bırakma nasıl bir aile insanda biraz ahlak biraz miğde olur  daha diyecek çok şeyler geliyor aklıma burası yeri değil yazamıyorum

0 oy
(620 puan) tarafından

Mesaj vesayre lazim canim sana aylesinin kendisinin yaptiklarini kanitlaman lazim bide durusmada ayakkabinin tekini cikar hakimin gorucegi sekilde ters koy biraz işin kolaylaşır anlamina gogleden bakabilirsin anlami guzel deil ama bazen bu tur seylerde yapanlar varmis

0 oy
(2,085 puan) tarafından

Anlaşmalı olmadıktan sonra bir kez de boşanma olmuyor. Çekişmeli olunca velayet konusu da eklenince uzar gider ama nihayetinde erkek istemese de 1 yıl ayrı kaldıktan  sonra hakim boşama kararı veriyor. Bu süreçte geri dönmeyin bir yerde gece birlikte kalmayın evi ayırdığınızı evlilik birliği kalmadığını ispat edin. Diğer olaylar için de iddia etseniz bile kanıt lazım maalesef. İyi düşünün belki bir yolunu bulursunuz kanıt bulmanın. Ne bileyim msj da dövüyordün yazarsın o da oh der kabul eder vs. Sen şunu şunu yapıyordun yaz o da onaylayan bir söz yazar belki 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 321 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ceylan21 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,474 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,432 soru