SElam aleyküm Kizlar
Yeni inşaattan çıkmış ev ne kadara temizletilir bilen var mı yer 👉sakarya
Bunu bende merak ediyorum yerin göre değişir herhalde
Bilen yazar insaAllah Sakarya diye düzelteyim iyi hatırlattın canim
Genelde öyle yere iki kişi gidiliyor. Kişi başı günlük 2 bin artı yemek Bursa'da. Ama çok kötü durumdaysa bir günde bitmez en az iki gün sürer. Eski evimde boya harç dökmüşlerdi her yerde bir kalıntı vardı kireç derz filan. 2 kişi 2 günde ancak olmuştu.
Anladım canım saol inşaat kalıntısı yok toz çok var olmazsa kendim temizlicem artık
Çok kötü değilse bir günde bitebilir. Allah kolaylık versin canım güle güle oturun
Bir günde biraz zorda artık iki günümü alır gibi saol canım Allah razı olsun ❤️
Allah senden de razı olsun ❤️
5 6 arası sakaryada iki kişi bide tek kişi imkan yok bitirsin yaparım diyende temiz yapmaz inşaat temizliği zor yani
Anladım canım saol iş başa düştü ben artık temizlicem tek tek temizlerim İnsaAllah
İnşaat pisliği zor tel felan kullanman lazım sende yaparım dersen oda oda yap cam duvar yer kapı derken oda oda yapabilirsin
Yaparim canım evvel Allah tek tek yaparim
Kiz niye kendin yaparsin yapsana hevesli hevesli ay ben burdan can attim sana
Bende çok hevesliyim canım 🥰 eşim bugün dedi yorulma gibisinden bende sorayım dedim Rabbim sağlık versin yaparım tek tek işim çok canım daha toplanmadim önce orayi temizlemem lazım hafta sonu cam pencere takilcak bide tezgah kaldi başka bisede kalmadı bide taşındıktan sonrada oturduğum evi temizler öyle anahtar teslim ederiz iki de çocuk var haliyle Rabbim yardımcım olsun 😊🤲
Ay insaallah insallah foto at bizede
İnsaAllah canım benim nasip olursa atarım ❤️
Eskisehir internetten bulduk 4500 temizlettik 1000 tlde yemek masrafi 5500 tl 7 ay önce sonuc çingenelermis üstün körü yapmışlar baska sehirdeydik biz
Ama guzel profesyonel yapan bi yer vardi 11 bin istemisti
Anladım canım saol 🥰
Sakarya'yı bilmem ama bizim burda temizlik şirketleri 2+1 evi 2000 bin TL den başlayan fiyatlarla temizliyor ev büyüdükçe çık fazla kirli ise fiyatı değişiyor
Bide bu fiyatı tek kişi için geçerli
Anladım canım tşk ederim 🥰
2 bin üç bin diye biliyorum
Saol canım
Merhaba ben sakaryaliyim 10 bini vardir diyor esim
Hatta arkadasi yapiyor bu işi
Ayy hayatta o kadar vermem ben temizlerim 😂😂
1,447,289 soru
23,774,292 cevap
316,066 kullanıcı