+1 oy
130 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba hanımlar biliyorum linclenecegim şimdi iki kızım var birde oğlum olsun istiyorum bazı şeyler duydum deneyen varmı aranızda yumurtlama günü veya yumurtlama dan bir gün sonra olursa iliski erkek oluyormus dıye aranızda deneyen varmı

10 Cevaplar

+2 oy
(1,387 puan) tarafından

Dene bakalım sen tutacakmj

-Reklam-
+1 oy
(2,239 puan) tarafından

Öyle şeylere inanma canısı Allah'tan hayırlısını dile inşallah rabbim isteyen herkese iki meyveden de tattirir amin amin amin  

+1 oy
(1,406 puan) tarafından

Bebegin cinsiyetini erkegin spermi belirliyor bu aralar habire boyle soru geliyor gercekten bisey demiim diyorumda siz bu cocuklari yapip iyi buyuttmussunuz bu kafalarla masallah diyorum

(634 puan) tarafından

Oğlu olanda kız ister niye ters karşılıyorsunuz ki bu durumu . 3 oğlu olan arkadaşım dua isterdi bizden birde kızım olsun diye hepimiz de anlardik . Olmazsa tabiki çöpe atacak değiller ama anlamak lazım diye düşünüyorum. 

(1,406 puan) tarafından

Ya kiz yada erkek istemesine bisey demiyorum ama hala cinsiyeti belirleyenin erkekten gelen sperm oldugunu bilmeyip şöyle yaparsak kiz olurmu bunu yersek oglan olurmu gibi sorular akil tutulması yapıyor 

+1 oy
(10,908 puan) tarafından

Linclenecek birşey yok çok doğal kızı olmayan kız ister oğlu olmayan oğul ister.

Benim bir kızım bir oğlum var kızım adetten 13 gün sonra korunmadik kız oldu erkek olması gerekirdi o zmn ztn erkek olsun diye yapmadık doktor çocuğumuzun olmayacagini söyleyince o gün korunmayı bıraktım.

Ve kızım 9 yaşında şuan ama o tarihleri asla unutmam o gün çok üzülmüştüm ondan hala hatırlıyorum tarihleri 

Oğlum ise adetten 10 gün sonra korunmdik yani yumurtlama bile olmamamisti kız olması gerekiyordu. 

Ben inanmıyorum yunurtlma günü ilişki olunca erkek olur lafına. Bence Rabbim ne nasip ederse o oluyo nasipten ötesi yok

Kız kardeşimin 3 oğlu var deli gibi kız istiyo nasip olmadı 3 ndede mi yumurtlma günü ilişki oldu hayır 

Diğer kız kardeşiminde 3 kızı var 

0 oy
(4,425 puan) tarafından

Böyle deney yapar gibi çocuk yapınca sonucu genelde pek hayırlı olmuyor. Burada cinsiyet için kafayı yemiş biri vardı. Karnımda cinsiyeti değiştirmek mümkün mü falan diye soruyordu. Neler neler denedi ama istediği cinsiyet olmadı.

Akışına bırak. Allahım gönlümden geçeni biliyorsun hayırlı et de en fazla. Diğer türlü hesap kitap sıkıntı bence :(

0 oy
(1,553 puan) tarafından

Bende çok okudum tutmayan larda yazarmis kızlar soruyor flan oralarda benm iki oğlum sık ilişkide yumrutalamaya denk gelme ihtimali çok şimdi  3 hamileyim  catlamada kaldım eğer erkek olursa o dediğin ihtimal yükseltiyor  kız olur inslalah sağlıkla  hayrlisyla 

0 oy
(2,462 puan) tarafından

Allah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım. Böyle şeylere kalkışma imtihanın olmasın.

0 oy
(5,110 puan) tarafından

Linclenecek bi durum yok. Insan her meyveden tatmak ister, seni anliyorum.

Ben tam tersi biliyorum ve oyle de oldu bende. Bi yerde dinlemistim suan tam hatirlamiyorum ama yumurtlama donemi olan cocuklarda erkek olma ihtimali yuksek olurmus. Onunda sebebi soyleymis; y kromozomu yani erkek spermi daha hizli ama hemen ölürmüş. X kromozomu yani kiz spermi yavas ama daha uzun yasarmis. Yumurtlama zamanina denk gelirse erkek olma ihtimali artarmis. Suan tam hatirlamiyorum nerden dinledim ama tabi yumurtanin spermi kabul etmesi de onemli. Benim iki oglum var. Ikisi de adet bitiminden 4 5 gun sonraki iliskide oldu. O da yumurtlama zamanima denk geliyodu hemen hemen. Yumurtlamadan sonra hic denk gelmedi korunmasiz iliski.

Bende senin gibi ikinci kiz olsun diye olmadik seyler denedim. 2. Cocugum sagliksiz oldugu icin dusukle sonuclandi. Rabbimden hayirli ve sagliklisini dile. Ne yaparsan yap kismetinde varsa o olacak. Ikisi ayni cinsiyet olunca da tadi cok baska arkadas oluyolar. Rabbim gonlundekini hayirlisiysa nasip etsin insallah.

0 oy
(369 puan) tarafından

Nasibinde yazılıysa istediğin kadar dene nasibine varacaksın 

0 oy
(755 puan) tarafından

Ben adet bittikten hemen sonra birliktelik oldu. Şuan erkek bebeğe hamileyim. Ama alakası varmı Bilmiyorum 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 455 göst.
+1 oy
6 cevap 244 göst.
0 oy
5 cevap 155 göst.
10 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (797 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.

Kategoriler

1,447,558 soru