Ceza evinde oldurmusler pisligi az olmus ama iyi olmus
Rahatladimm
Hani su cocugu yere vura vura doven suriyeli cani varya kizlar ondan bahsediyoŕum
Çok emindim cezaevinde çok onurlu abiler var öyle adamları asla yaşatmazlar
Ohh içimin yağları eridi
Şimdi gördüm bende ateşi bol olsun inşallah
İnşallah işkence edilmiştir de öyle gebertilmistir 😡
Iyi olmuş gebersin
Çocuğun durumu nasıl ki ya çocuğa çok üzülüyorum
Yuzu gozu morarmış yavrumun sosyal hizmetler almıs bnde video var paylasılmıyor nsl aglıyor yavrum
Allah'ım yarabbim ya izlerken kendi çocuğumu gözümün önüne getirdim yavrum nasıl dayandı o acıya
Bnde oyle kafayı yiyecektim
Nerde gördün balkız umarım çocuk iyidir gördüğümden beri kendime gelemiyorum inş beyin travması falan yaşamamıştır
Hadiii ohhh yemin ederim telefonu elime almak istemiyorum biyerde Gazze ölen çocuk vıdeoları dişe taraf böyle aileler ceza evin de aslın da gizli idam var açığa verilmiyor gebersin domuz :))
Kkmden bahsediyorsun cnm, ne kaçırdım
Su cocugu yere vura vura doven suriyeli baba adi aldinda varlikkk
Habersiz kalmışım bekliym
Daha açıklayıcı yazsan kim ki
Hani kiz cocugunu yere vurarqk doven suriyeli varya youtube ye yaz icin alirsa izle iste o
Yok görmedim ben o haberi aman dur izlemeyim dayanamam
Valla izleme bence icime oturdu yemin ediyom
Ben izlememiştim izledim şuanda agladım izlemeyin küfür küfür küfürrrrrr 😤😤
Ohh adı pislik mahlukat.
İşkenceye tabii tutulması lazımdı ölüm kurtuluşu olur pis varlık
Hergün bir yerini kesip kesip atacaktılardı
Gerçekten mi nereden gördün haberi
Facebook ta paylasmilar di
https://youtu.be/YWnyNiYfIwc?si=O0xXsnP8siEDBtYQ burda var cnm
Tutuklandığından haberim vardı ama öldürültüğünden yoktu Allah affetsin içimin yağları eridi
Bu postu görünce sevinmiştim ama haberlerde falan neden yok? Nerde gördün ki
Keşke izlemeseydim.olum.ona armağan olmuştur aynı bu şekilde kafasını vura vura canını yaka yaka öldürmeleri gerek
Bu mübarek gecenin hatrina cehennemde yan
Allah belasını versin
Allah'ım yarabbim, bu adam cani cani inşallah haberler gerçektir de gebermissindir adi köpekkkkkkkk🤬🤬🤬
Ay içim parçalandı videoyu izleyince allahin belası adam allahim içim çok kötü oldu ******** ölmek ona ödül olmuş işkence edeceklerdi o pisliğe
Aman Allahım bu nasıl bi canı böyle. Kimse niye elinden almamış adam ******** nasıl sessiz kalmışlar. Yüreğim yandı resmen çok fena
Ay yemin ederim o kadar sinirlendim ki ellerimi ısırdım sinirimden s****siz adi kopek.
Şu videoyu Merak ettim
İzlemis bulundum yeminle beynime ağrı saplandı
Işallah yatığı yerde rahat etmez
Anneyi karşımda olsa dinlene dinlene döverdim
Çok şükür baba denen şahıs gebermis içeriden bir baba yiğit işini hal etmiş
Baba öldü ama o anne hala canlı onunda sucu var
Umarım ona da işkence ederek gebertmişlerdir
Çocuk nasılmış canım? Allah belasını vermiş zaten. Şimdi izledim o nasıl bir caniliktir. Yavrum yazık :((((
Sosyal hizmetler koruma altina almislar cok sukur
Bir sıkıntı yokmuş demi.
O görüntüleri çeken kim acaba ki o kadar kayıtsız kalmış. Allahın belaları.
Devletimiz aldiya cikinti olmaz insallah
Goruntuyu cekeni bilmiyorum cnm
Beter olsun bugün bende gördüm içim gitti bebeğe
Pislk adi herf
Videoyu cekene ne alemde cocugun anasi olacak gunahini almak istemiyorum guzel konusuyorum haberiniz var mi
Videoyu çeken üvey anne. Çocuğun gerçek annesi velayeti almak için dava açmış zaten. Bu ******** de onu hazmedemedigi için çocuğa şiddet uyguluyormus diye okumuştum.
Uvey anne nolmus
Bence o üvey annenin de içi rahat etmediği için atmıştır sosyal medyaya yetkililer bişey yapsın diye bwlki de o kadına da şiddet uyguluyordu
Kimsenin gunahini almayalim
2 sn bakabildim videoya ben ki korku işkence filmlerini gözümü kırpmadan izlerim ay yok kızım geldi gözümün önüne kim yaptıysa Allah razı olsun
1,450,754 soru
23,821,826 cevap
318,324 kullanıcı