0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,388 puan) tarafından

Hanımlar ara ara bazen agrıyor öyle sıddetlı değil ama bazen oluyor kıtle falan da yok kontrol edıyorum başına gelen varmı ya 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,388 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bu arada emzırmıyorım hanımlar 3 yıl oldu emzırmeyı bırakalı

-Reklam-
+1 oy
(30,404 puan) tarafından

Yinede bı genel cerrahiye gozuksen için rahat eder 

(2,388 puan) tarafından

Gorunecem canm 

+1 oy
(1,444 puan) tarafından

Bende de öyle oluyor kalbim mi göğsüm mü bilemiyorum genel cerraha gittim çok şükür birşey yok ama ağrı devam ediyor 

(2,388 puan) tarafından

Sızım ağrınızda koltuk altında mı oluyor canm çok geçmiş olsun sızede 

(1,444 puan) tarafından

Evet göğüs ve koltukaltı 

(2,388 puan) tarafından

İyi çok şükür bısey çıkmamış canm 

(7,338 puan) tarafından

Kalp olabilir ağrısı cnm

0 oy
(7,338 puan) tarafından

Benimde kitle yok ağrı vardı cnm gidip ultrason çektim kist çıktı bazen ele gelmiyor olabilir ancak ultrasonda belli olur 

(2,388 puan) tarafından

Bende gıdıp goruneyım canm çok sağol 

0 oy
tarafından

Canim memografi cekinmende fayda var benimde oluyodu koltuk altinda bi kitle vardi agri yapiyodu onun icin gittim butun gogsumu cektiler 3 4 yerde buldular digerlerinde ne agri ne bi kitle hic bisey yoktu ki ben surekli kontrol ederim 

(2,388 puan) tarafından

Bende bı goruneyım canm bakalm ne önerecek doktor 

0 oy
(3,476 puan) tarafından

Göğüste küçük ve zararsız kitleler varsa özellikle adet dönemine yakın ağrı yapması çok normal. Bende de vardı genel cerrahiye göründüm. Ufak tefek bir sürü içi su dolu kitle varmış.

(3,476 puan) tarafından

Ben genel cerrahiye gittim ultrason çekindim. Bendekilerin zararsız olduklarını öyle öğrendim. Ama 6 aylık veya senelik kontrole gidiyorum. 2. Doğumdan sonra çıktılar baya sancı yapıyorlardı. Hormonlarım düzene girince geçmişti ağrılar ama sonra tekrar hamile kaldım. O başka mevzu 😂

(2,388 puan) tarafından

Senın adına çok sevındım canm şükür mı kötü çıkmamış :)ha yıne agrılqrın başladı o zaman 

(3,476 puan) tarafından

Evet 5 aylık hamileyim son 1 aydır ağrılar geri geldi. Kistler büyüdü gibi geliyor. Yakında tekrar genel cerrahiye gideceğim 😥

(2,388 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canm ıhmal etme 

(3,476 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 💕 sana da çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
18 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serapse (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Semaemre0628 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
26 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkul (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.

Kategoriler

1,495,260 soru

24,427,447 cevap

352,170 kullanıcı

...