Hanımlar ara ara bazen agrıyor öyle sıddetlı değil ama bazen oluyor kıtle falan da yok kontrol edıyorum başına gelen varmı ya
Bu arada emzırmıyorım hanımlar 3 yıl oldu emzırmeyı bırakalı
Yinede bı genel cerrahiye gozuksen için rahat eder
Gorunecem canm
Bende de öyle oluyor kalbim mi göğsüm mü bilemiyorum genel cerraha gittim çok şükür birşey yok ama ağrı devam ediyor
Sızım ağrınızda koltuk altında mı oluyor canm çok geçmiş olsun sızede
Evet göğüs ve koltukaltı
İyi çok şükür bısey çıkmamış canm
Kalp olabilir ağrısı cnm
Benimde kitle yok ağrı vardı cnm gidip ultrason çektim kist çıktı bazen ele gelmiyor olabilir ancak ultrasonda belli olur
Bende gıdıp goruneyım canm çok sağol
Canim memografi cekinmende fayda var benimde oluyodu koltuk altinda bi kitle vardi agri yapiyodu onun icin gittim butun gogsumu cektiler 3 4 yerde buldular digerlerinde ne agri ne bi kitle hic bisey yoktu ki ben surekli kontrol ederim
Bende bı goruneyım canm bakalm ne önerecek doktor
Göğüste küçük ve zararsız kitleler varsa özellikle adet dönemine yakın ağrı yapması çok normal. Bende de vardı genel cerrahiye göründüm. Ufak tefek bir sürü içi su dolu kitle varmış.
Ben genel cerrahiye gittim ultrason çekindim. Bendekilerin zararsız olduklarını öyle öğrendim. Ama 6 aylık veya senelik kontrole gidiyorum. 2. Doğumdan sonra çıktılar baya sancı yapıyorlardı. Hormonlarım düzene girince geçmişti ağrılar ama sonra tekrar hamile kaldım. O başka mevzu 😂
Senın adına çok sevındım canm şükür mı kötü çıkmamış :)ha yıne agrılqrın başladı o zaman
Evet 5 aylık hamileyim son 1 aydır ağrılar geri geldi. Kistler büyüdü gibi geliyor. Yakında tekrar genel cerrahiye gideceğim 😥
Çok geçmiş olsun canm ıhmal etme
Teşekkür ederim canım 💕 sana da çok geçmiş olsun
1,495,260 soru
24,427,447 cevap
352,170 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın