Kızlar hep uyarı veriyor sizce neden
Form bile doldurulmuyor dönüyor atıyor siteden yoğunluktanmi neden bilemiyorum ama bir çözüm getirseler iyi olur
Canım benimde öyle tam bebeğin TC yazacam geri atıyor her dakika
Aynen ya
Aynen çok sinir oldum bende ümidi kestim o paradan 😆
Deneriz tekrar
Formu ben şöyle doldurdum istediği bilgileri başka yerde yazdım tek tek kopyalayıp ,hepsini uygun kutucuğa uzun süre basıp yapıştır kelimesi çıkınca tıkladım ama yolamadi belgeyi
Olmiyor yaani
Çocuklar kaç yaşında kızlar ?
Peki 300 TL aldın mı canım ?
İlk kızımda aldim
2022 yilinda
Tamam canım , 5 bin TL tek seferlik yardımdan yararlanabiliyorsun. 1.5 TL aylık maaş kapsamıyor seni. Şimdi tekrar hamile kalırsan o zaman 1.5 TL alabiliyorsun 😁 Ondan hata veriyor. 3 yaşında ki kızın kapsamıyor. Sosyal hizmetlere gidip doğum parası başvurusunda bulunuyorsun o şekilde alabiliyorsun
Şaka gerçekten öylemi:)
Şimdi tek seferlik mi Alaçam bende ne hayaler kurmuştum ahahah
Evet gerçekten öyle 😁 ustaca bir proje yapmışlar insanlar anlayana kadar nüfus çoğalır zihniyeti
Evet canım tek seferlik 5 bin TL alabiliyorsun 😁
Kısmet artık ne yapalım
O yüzden mi basvursmiyorum ben e-devlet
Ama benim eltim sosyal hizmetler çalışıyor 1500 alacaksın dedi
Evet canım . Bu proje 2025 yılı için tasarlanmış bir proje.
Şimdi sen 1 tane çocuk yaptın şuan 3 aylık ya mesela, 5 bin TL alıyorsun. Daha sonra şimdi tekrar hamile kalırsan 2. Çocuk yerine geçmiş oluyor aylık 1.500 TL maaşa bağlıyor . 2.de doğdu diyelim tekrar hamile kalıyorsun 3.yü doğuruyorsun. 3.doğdu ya aylık seni 5 bin TL maaşa bağlıyor ama şuan ki 3 aylık çocuğun 3 yaşında olmuş oluyor. 2 sene 5 bin TL maaş aldıktan sonra çocuğun 5 yaşını doldurmuş oluyor ve bu kampanyan bitmiş oluyor o maaşın devam etmesini istiyorsan tekrar çocuk yapman gerekiyor 😁
Bende sosyal hizmetlerde çalışıyorum canım hayır alamıyorsun 😁
Varya çok akıllıca pilan yapmışlar:)
Tabiki. Başta herkes yararlanacak dediler. Şartları göndermediler. Yasa onaylandi şok geçirdik , çok zekice çünkü . Cahil olan biri anlamayacak sırf para gelsin diye yapacak yani.
Aynen öyle canım vlahi ne 1500 için çocuk yaparım nede o para lazım bana:)
@DP bende çocukların biri 4 yaşında biri 1 yaşında aradım buradaki Sosyal Yardımlaşma Kurumunu 5000 lira Tek seferlik içinde e-devlet'ten yapılıyor dedi ama ben de yapamadım bir türlü Ben sağlıklısı galiba yerine gitmek
@gulistaN_18 canım şuan bebeğin kaç aylık
Gülistan canım hayır 2025 içinde çocuk doğurman gerek 5 bin TL alabilmen için
Kızlar 144 yarayıp sordum var olan çocuklar sıralamaya dahil denildi,yani beni 3 yaşındaki oğlum 1. Çocuk ocakta doğurduğum kızım 2. Çocuk sayılıyor 1500 TL baglanacak. Sizin dediğiniz gibi olsa 3 see kimseye maaş bağlanmaz ki
Öyle mi diyorsun canım vlahi bende bilmiyorum tam olarak
Bende aradim canım 1500 lira vereceklermis her ay
@DP mart'ta doğdu 40 günlük kafam allak bullak 🤣
Eşime bugün sordum kızlar diğer çocukları kapsamıyor dedi gene , ben henüz iş başı yapmadım bilmiyorum ama inşallah sizin dediğiniz gibidir 😁
Gülistan canım neden 😁
@Dp canım vlahi bugün 144 aradım öyle dedi canım bide şey dedi ben ocakta doğum yaptım onun parası vereceklermis
@DP başvuru yapılmıyor e Devlet ten burdaki sosyal yardımlaşma kurumu bizde yapamıyoruz diyor zaten aylık verip vermicekleri bile meçhul anlayacağın ümidi kestim o paradan 😌
Yoğunluk vardır biraz zaman sonra tekrar deneyin canım
Bende yapamadım formu doldurdum ama gitmiyor
Benimde aynı öyle oluyor
Ben yerine git.eyi düşünüyorum.haftaya falan
Bencede en mantıklısı
Nasıl yapılıyor dogumuma bı ay var şimdiden mi doğurduktan sonra mi yapiyoruz
Canım doğum yaptıktan sonra basvurcaksin sen
E devletten ne yazılıyor peki
Doğum Yardım canım
Post çıksınnn
Başvuru yapan oldunu
Benim halen bu konuda kafam karisik🤣
Niyeki canım
Ben eylülde dogurcam insallah eee bu 3. Cocugum ama ilk sayilacak cok degisik yani bence tum cocuklara verilmeliydi smdi iki cocugum ne sayiliyir 🤣
Canım sen 5000 alıcaksın bence ama arkadaşlar tek seferlik diyorlar
Kızlar onaylanmiyor hep teknik aksama var diyor
14 nisandan sonra diye yazmıştı biri
Devlet üzeri olmuyor mu yaani
Çoğu kişi sorun yaşamış böyle yazılmıştı
Tamam canım bizde tel seferlik 5000 alicaz galiba
İnşallah cnm :) 5 bin de 5 bindir
Zaten proje baştan saçma. 2025 ten itibaren doğanları kapsıyor 5 yaşına kadar sürecekmiş. Eee şuan 1 yaşında olanlara neden verilmiyor? 0-5 yaş arası olanlara vermek daha mantıklı değil mi madem?
Vlah canım banada çok saçma geliyor zaten başvur almıyor tam sinir bozucu bişey
Sadece öyle olsa iyi. Mesela 5 bin TL alabilmek için her sene çocuk doğuruyorsun en fazla 2 sene yararlanabiliyorsun 😁
Sonra da o kadar çocukla sefilliğinde boğuluyorsun. 😀Bu iyi seneryo. Kötüsü de yurda vermek.
Tabi tabi aşırı kurnazlık var ortada 😁
1,487,734 soru
24,319,916 cevap
345,265 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın