+3 oy
1,383 göst.
Diğer kategorisinde (2,062 puan) tarafından

Neredeyse 31 haftalık hamileyim göğüslerim asla büyümedi sadece kahverengi kısım büyüdü damarlar oluştu ama hala  çok küçükler ilk gebeliğim.

böyle olup sütü olan varmı 

30 Cevaplar

+4 oy
(13,459 puan) tarafından

göğüs boyutu ile sütün alakası yok canım. ablam tahta gibidir, fışkırırdı sütü 😅

(13,459 puan) tarafından

ne koca memeler var 1 damla süt üretememiş. 

tarafından

Milli sporları hamile ve lohusalarla uğraşmak korkutmak felakete senaryolarıyla sinir bozmak üzüp ağlatmak

(13,459 puan) tarafından

sakın sezaryen olma çok zor diyene ve sakın normal doğurma diyene bir tane çakasım geliyor. yahu bu çocuğu içimizde büyütmeyecez bi şekilde çıkartacaz işte bi karışma yani 😂😂

ben bu yüzden kimseye doğum hikayemi anlatmıyorum. 

tarafından

Ben istemeden akıl vermeye kalkanı direkt teşekkürler ben bilim ile çocuk doğurup yetiştiriyorum deyip önlerini alıyorum yoksa hiç başedilmez bu tiplerle herşey hakkında fikirleri var herşeyi doktordan iyi biliyorlar sadece onlar dogurdu sadece onlar çocuk yetiştirdi en bilgili tecrübeli onlar

(9,848 puan) tarafından

Ben de göğüsten yana az nasipliyim ama ikiz doğursam yetecek sütüm vardı çok şükür. Hormonal bir şey bu, göğsün fiziksel yapısıyla ilgisi yok. 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Gögsüm küçük ama sütüm vardı 

+2 oy
(5,284 puan) tarafından

Benim anneminkide öyleymiş kadın 6 çocuk emzirdi birde hepsini 2 yaşına kadar.çok takılma canım kısmeti olan zaten emiyor.beninde ilk oğlanda sütüm çoktu ama emmedi

(2,062 puan) tarafından

Orası öyle tabi inşallah bol bol olur 

+2 oy
tarafından

Bende oluyodu ama sürekli helva yiyodum 

(2,062 puan) tarafından

Deneyeceğim bende

+2 oy
tarafından

Benim de aman aman buyuk değiller ama yüz bin kere maşallah sütüm hep akıyordu sürekli sağmak zorunda kalıyordum artık hatta adım Hollanda ineğine çıkmıştı 😂😂

(2,062 puan) tarafından

Vay maşallah:) 

Süt pompası kullanıyor muydun markası neydi bende şuan arayıştayim da

tarafından

pompa kullanıyordum wee baby 😁

+2 oy
(9,370 puan) tarafından

Büyüklük küçüklukle alakası olduğunu düşünmüyorum. Oğlumda fazla fazlaydı maşallah sütüm. Kizimda o kadar yoktu. İlk 2 hafta sagdim oğlumda belkide onunla alakalıdır 

(2,062 puan) tarafından

Elle sağım mı yaptın 

(9,370 puan) tarafından

Yok elektirikli hastanelerde olanlar varya onunla sagdim. Oğlum kuvezdeydi süt götürüyordum

+2 oy
(2,084 puan) tarafından

aynen kahverengi yeri büyüdü 🥲 ama elhamdülillah sütümde iyidi merak etme rızık Allah'ın elinde

(2,062 puan) tarafından

Orası öyle canım rızık Allah'tan:)

+2 oy
(741 puan) tarafından

Benim göğüslerim küçücük ama maşallah sütüm bol çocuklarım ek gıdayı yemezdi sütüm var diye bıraksam 3 yaşına kadar emerler beni maşallah 

(2,062 puan) tarafından

Oh maşallah büyük olup da sütü olmayanlar da var oysa ben büyüklerde daha çok olur sanırdım 

(741 puan) tarafından

Yok canım alakası etrafımda kocaman göğsü olup emzirmeyen bir çok kadın var 

+2 oy
(8,969 puan) tarafından

Büyük kucug7n önemi yok geliyormu ona bak 

(2,062 puan) tarafından

Bakacaz artık az kaldı :)

(8,969 puan) tarafından

Gelir bende gelmez diyordum geliyor 

+2 oy
(13,297 puan) tarafından

Ben ablammm göğüslerimin 75i doldurmaz sütümüz fışkırırdı süt olması için büyük göğse gerek yok benimde ne adet dönemi ne gebelikte göğüslerim büyğmedi sadece emzirme döneminde süt dolduğu için 85 bedeni gördüm 

(2,062 puan) tarafından

Ergenlikte ilk nasıl büyüdüyse öyle kaldı mübarekler:) inşallah içi dolu olur ne diyim 

(13,297 puan) tarafından

Benimde aynen öyle hiç büyümedi ama emzirme dönemindeki gibi kalsalardı iyi olurdu söndüler daha kötü oldular 🤣

+2 oy
(1,523 puan) tarafından

Benim göğüslerim çok kuxuk. En lucuk sutyende bile içi boş kalıyor sütyenin. Ama kızım 28 ay emdi. Bide doğum yaptiktan sonra taş gibi oldular felaket bı süt uretimi oluyormuş ilk 3 ayda. Kızım mamasis büyüdü. Küçük goguslusun diye asla dert etme :) 

(2,062 puan) tarafından

Maşallah canım inşallah bende sütlüyumdur:)

+2 oy
(17 puan) tarafından

Bence sutun onunla bi alaksi yok benim goguslerim kucuktu ama masallah sutum fiskirirdi baya coktu sutum ilgisi yok yani

(2,062 puan) tarafından

Maşallah canım 

+2 oy
(3,042 puan) tarafından

Benim sütüm olduysa herkesin olur. Bebek hemsirelerinin hakkı büyük ama. Bebeğe tutturmak için saatlerce boş memeyle uğraştılar. Ve asla emzikli biberon verdirmediler. Kaşık biberonla 2 gün besledim o arada memeye alıştı ve yavaştan süt geldi. Ama beslenme de önemli. Bakma beslenme ile alakalı değil diyenlere. 4 kere diyet yapmaya kalktım sütüm kesilme noktasına geldi. Ne zaman güzel beslensem sütten memem patlayacak gibi oldu gece üstüm ıslak uyandım hep. 

(2,062 puan) tarafından

Evet beslenme de Cok önemliymiş süt konusunda diyet önerilmez aslında emzirme döneminde sen niye yaptın 

(3,042 puan) tarafından

Çok kilo aldım ve aşırı mutsuz hissediyorum gören herkes çok kilo almışsın diyor psikolojim bozuldu 75 kilo oldum diye. Şimdi spora başlıyorum ve yemegi çok kesmeden 5 kilo verme hedefim var gerisini seneye halledeceğim insallah

+2 oy
(339 puan) tarafından

Benimde küçük göğüslerim senin dediğin gibi ucu büyüdü kendisi büyümedi benim ikinci gebeliğim ilk oğlumda sütüm bir damla gelmedi ama büyüklük yada kucuklukle alakası yok küçük olan cok kişinin büyüğe göre daha fazla oluyormus bende ya acemi olduğum için gelmedi yada süt kanallarim tikaliydi hiç gelmedi sagiyordum süt yerine kan geliyordu yine sütüm olmaz diye çok korkuyorum ama herkes aynı değil inşallah bol bol sütun olur 

(2,062 puan) tarafından

İnşallah seninde bu defa bol bol sütun olur 

(339 puan) tarafından

İnşallah canım amin 

+2 oy
(1,535 puan) tarafından

Çok ilginç bir soru alakası bile yok benim gogsum büyüktü hele de doğumdan sonra iyice şişiyor sütyen olmuyordu ama süt azdı çok azdı zaten bir buçuk ay mamayla emzirdim sonra o da gitti emziremedim

(2,062 puan) tarafından

İlginç çünkü teyzem dediki göğsün küçük sütun olmayabilir benim de ilk gebeliğim bir bilgim yok

(1,535 puan) tarafından

Teyzeler bazen kulaktan dolma şeylere çok inanıyor 😁 kendini boşa korkutma bu emzirme işi tamamen nasip işidir ben beceremedim inşallah sen becerisin

+2 oy
(9,475 puan) tarafından

Göğüs boyutuyla alakası yok canım bence ama benim de küçüktü ama sütüm dolu doluydu 2 yaşına kadar emzirdim 

(2,062 puan) tarafından

Maşallah canım inşallah bdnimde öyle olur

+2 oy
(34,497 puan) tarafından

Alakası yok küçük göğüs büyük göğüs vs küçük göğüste olsa sütun olunca dolu dolu oluyor zaten 

+2 oy
tarafından

Canım 32 haftalık hamileyim göğüslerim küçük ama çok fazla sütüm var sürekli akıyor yani bir bebeği emzirebilirim şuan o derece doktora söyledim normal dedi bana hiç normal gelmiyor

(2,062 puan) tarafından

Benimde iki hafta önce sütler geliyordu sonra durdu bende korkmutsum ama normalmiş 

+2 oy
(85 puan) tarafından

Benn :) 75 beden giyerim normalde hamilelikte 80 anca oldu oğluyum 3 kg doğdu 1. Ay kontrolünde 5 kg olmuştu dr çok sasrmıştı hem mama hem süt verdiğimiz sanıyodu, küçüklükle alakası yok canım hiç takılma ha bide iki yaşına kadar emzirdim oğlum 3 yaşındaydı göğsümü sıkınca hala süt geliyodu 75lik haliyle asdffg.

(2,062 puan) tarafından

Bende 75 inşallah öyle olurum:D

+2 oy
tarafından

Annemin 70b kardeşlerime sadece anne sütü verdi ikisi de tombiş tombişti benim de 95 ilkinde süt oldu ikincide hep mama verdim hiç olmadı süt

tarafından

Valla huyumuda biliyosun 😂 yok canım sanmıyorum buralarda olurum bide benim az kaldı zaten sanırım Dr 37 de bakarız demişti 34 olcam oğlumda 37+0 da kendi gelmişti 

tarafından

Kız gözlerim seni çok aradı çocuğu merak ettiğim için 😁 hatta post açacaktım dedim kimse tanımaz herhalde

tarafından

Numaram olan insan var burda benim 😂sorsan söylerlerdi ama nerden biliceksin tabi 🥰 bir süre o psikolojik bunalımla girmedim ama ondan sonra girdim canım tabii uykusuz kalıyorsun ya bir süre özellikle o sürelerde hep buralardaydım

tarafından

Yaaa tüh nasip işte canım ❤️ Allah yardımcın olsun inşallah canım benim ❤️ 🥰 

tarafından

Amin canım benim sağol ❤️ 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 259 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bendebilmiyorum (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 395 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,613 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 374 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,789 soru

24,610,866 cevap

364,075 kullanıcı

...