Neredeyse 31 haftalık hamileyim göğüslerim asla büyümedi sadece kahverengi kısım büyüdü damarlar oluştu ama hala çok küçükler ilk gebeliğim.
böyle olup sütü olan varmı
göğüs boyutu ile sütün alakası yok canım. ablam tahta gibidir, fışkırırdı sütü 😅
ne koca memeler var 1 damla süt üretememiş.
Milli sporları hamile ve lohusalarla uğraşmak korkutmak felakete senaryolarıyla sinir bozmak üzüp ağlatmak
sakın sezaryen olma çok zor diyene ve sakın normal doğurma diyene bir tane çakasım geliyor. yahu bu çocuğu içimizde büyütmeyecez bi şekilde çıkartacaz işte bi karışma yani 😂😂
ben bu yüzden kimseye doğum hikayemi anlatmıyorum.
Ben istemeden akıl vermeye kalkanı direkt teşekkürler ben bilim ile çocuk doğurup yetiştiriyorum deyip önlerini alıyorum yoksa hiç başedilmez bu tiplerle herşey hakkında fikirleri var herşeyi doktordan iyi biliyorlar sadece onlar dogurdu sadece onlar çocuk yetiştirdi en bilgili tecrübeli onlar
Ben de göğüsten yana az nasipliyim ama ikiz doğursam yetecek sütüm vardı çok şükür. Hormonal bir şey bu, göğsün fiziksel yapısıyla ilgisi yok.
Gögsüm küçük ama sütüm vardı
Benim anneminkide öyleymiş kadın 6 çocuk emzirdi birde hepsini 2 yaşına kadar.çok takılma canım kısmeti olan zaten emiyor.beninde ilk oğlanda sütüm çoktu ama emmedi
Orası öyle tabi inşallah bol bol olur
Bende oluyodu ama sürekli helva yiyodum
Deneyeceğim bende
Benim de aman aman buyuk değiller ama yüz bin kere maşallah sütüm hep akıyordu sürekli sağmak zorunda kalıyordum artık hatta adım Hollanda ineğine çıkmıştı 😂😂
Vay maşallah:)
Süt pompası kullanıyor muydun markası neydi bende şuan arayıştayim da
pompa kullanıyordum wee baby 😁
Büyüklük küçüklukle alakası olduğunu düşünmüyorum. Oğlumda fazla fazlaydı maşallah sütüm. Kizimda o kadar yoktu. İlk 2 hafta sagdim oğlumda belkide onunla alakalıdır
Elle sağım mı yaptın
Yok elektirikli hastanelerde olanlar varya onunla sagdim. Oğlum kuvezdeydi süt götürüyordum
aynen kahverengi yeri büyüdü 🥲 ama elhamdülillah sütümde iyidi merak etme rızık Allah'ın elinde
Orası öyle canım rızık Allah'tan:)
Benim göğüslerim küçücük ama maşallah sütüm bol çocuklarım ek gıdayı yemezdi sütüm var diye bıraksam 3 yaşına kadar emerler beni maşallah
Oh maşallah büyük olup da sütü olmayanlar da var oysa ben büyüklerde daha çok olur sanırdım
Yok canım alakası etrafımda kocaman göğsü olup emzirmeyen bir çok kadın var
Büyük kucug7n önemi yok geliyormu ona bak
Bakacaz artık az kaldı :)
Gelir bende gelmez diyordum geliyor
Ben ablammm göğüslerimin 75i doldurmaz sütümüz fışkırırdı süt olması için büyük göğse gerek yok benimde ne adet dönemi ne gebelikte göğüslerim büyğmedi sadece emzirme döneminde süt dolduğu için 85 bedeni gördüm
Ergenlikte ilk nasıl büyüdüyse öyle kaldı mübarekler:) inşallah içi dolu olur ne diyim
Benimde aynen öyle hiç büyümedi ama emzirme dönemindeki gibi kalsalardı iyi olurdu söndüler daha kötü oldular 🤣
Benim göğüslerim çok kuxuk. En lucuk sutyende bile içi boş kalıyor sütyenin. Ama kızım 28 ay emdi. Bide doğum yaptiktan sonra taş gibi oldular felaket bı süt uretimi oluyormuş ilk 3 ayda. Kızım mamasis büyüdü. Küçük goguslusun diye asla dert etme :)
Maşallah canım inşallah bende sütlüyumdur:)
Bence sutun onunla bi alaksi yok benim goguslerim kucuktu ama masallah sutum fiskirirdi baya coktu sutum ilgisi yok yani
Maşallah canım
Benim sütüm olduysa herkesin olur. Bebek hemsirelerinin hakkı büyük ama. Bebeğe tutturmak için saatlerce boş memeyle uğraştılar. Ve asla emzikli biberon verdirmediler. Kaşık biberonla 2 gün besledim o arada memeye alıştı ve yavaştan süt geldi. Ama beslenme de önemli. Bakma beslenme ile alakalı değil diyenlere. 4 kere diyet yapmaya kalktım sütüm kesilme noktasına geldi. Ne zaman güzel beslensem sütten memem patlayacak gibi oldu gece üstüm ıslak uyandım hep.
Evet beslenme de Cok önemliymiş süt konusunda diyet önerilmez aslında emzirme döneminde sen niye yaptın
Çok kilo aldım ve aşırı mutsuz hissediyorum gören herkes çok kilo almışsın diyor psikolojim bozuldu 75 kilo oldum diye. Şimdi spora başlıyorum ve yemegi çok kesmeden 5 kilo verme hedefim var gerisini seneye halledeceğim insallah
Benimde küçük göğüslerim senin dediğin gibi ucu büyüdü kendisi büyümedi benim ikinci gebeliğim ilk oğlumda sütüm bir damla gelmedi ama büyüklük yada kucuklukle alakası yok küçük olan cok kişinin büyüğe göre daha fazla oluyormus bende ya acemi olduğum için gelmedi yada süt kanallarim tikaliydi hiç gelmedi sagiyordum süt yerine kan geliyordu yine sütüm olmaz diye çok korkuyorum ama herkes aynı değil inşallah bol bol sütun olur
İnşallah seninde bu defa bol bol sütun olur
İnşallah canım amin
Çok ilginç bir soru alakası bile yok benim gogsum büyüktü hele de doğumdan sonra iyice şişiyor sütyen olmuyordu ama süt azdı çok azdı zaten bir buçuk ay mamayla emzirdim sonra o da gitti emziremedim
İlginç çünkü teyzem dediki göğsün küçük sütun olmayabilir benim de ilk gebeliğim bir bilgim yok
Teyzeler bazen kulaktan dolma şeylere çok inanıyor 😁 kendini boşa korkutma bu emzirme işi tamamen nasip işidir ben beceremedim inşallah sen becerisin
Göğüs boyutuyla alakası yok canım bence ama benim de küçüktü ama sütüm dolu doluydu 2 yaşına kadar emzirdim
Maşallah canım inşallah bdnimde öyle olur
Alakası yok küçük göğüs büyük göğüs vs küçük göğüste olsa sütun olunca dolu dolu oluyor zaten
Canım 32 haftalık hamileyim göğüslerim küçük ama çok fazla sütüm var sürekli akıyor yani bir bebeği emzirebilirim şuan o derece doktora söyledim normal dedi bana hiç normal gelmiyor
Benimde iki hafta önce sütler geliyordu sonra durdu bende korkmutsum ama normalmiş
Benn :) 75 beden giyerim normalde hamilelikte 80 anca oldu oğluyum 3 kg doğdu 1. Ay kontrolünde 5 kg olmuştu dr çok sasrmıştı hem mama hem süt verdiğimiz sanıyodu, küçüklükle alakası yok canım hiç takılma ha bide iki yaşına kadar emzirdim oğlum 3 yaşındaydı göğsümü sıkınca hala süt geliyodu 75lik haliyle asdffg.
Bende 75 inşallah öyle olurum:D
Annemin 70b kardeşlerime sadece anne sütü verdi ikisi de tombiş tombişti benim de 95 ilkinde süt oldu ikincide hep mama verdim hiç olmadı süt
Valla huyumuda biliyosun 😂 yok canım sanmıyorum buralarda olurum bide benim az kaldı zaten sanırım Dr 37 de bakarız demişti 34 olcam oğlumda 37+0 da kendi gelmişti
Kız gözlerim seni çok aradı çocuğu merak ettiğim için 😁 hatta post açacaktım dedim kimse tanımaz herhalde
Numaram olan insan var burda benim 😂sorsan söylerlerdi ama nerden biliceksin tabi 🥰 bir süre o psikolojik bunalımla girmedim ama ondan sonra girdim canım tabii uykusuz kalıyorsun ya bir süre özellikle o sürelerde hep buralardaydım
Yaaa tüh nasip işte canım ❤️ Allah yardımcın olsun inşallah canım benim ❤️ 🥰
Amin canım benim sağol ❤️
1,507,789 soru
24,610,866 cevap
364,075 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın