Merhaba arkadaşlar bugun çok üzüldüm bişey oldu kızım mayıs ayında 5 yaşına girecek kreş kuran kursu na gönderiyorum dün okuldan geldi anne okulda karnımı açtım dedi şaşırdım okula gittim hoca ya sordum oda pijamasını indirdi dedi Bi kaç arkadaşı varmış hoca çıkış saatı olduğu için kontrolüm dışında oldu dedi ve oda çok üzüldü bugun mahremiyet dersi işledi
Hüso ile mahremiyet eğitimi isimli bir kitap var. Benim kızım o kitapla özel bölgelerini öğrendi ve etrafına bile uyarıda bulunuyor biri popoyla ilgili bir şey dese bile. Asla kizmadan guzellikle yaklaşın kitabi da ara ara okuyun bence
Trendyolda var mı
Baktım trendyolda yoktu. Ama orda da benzer şekilde mahremiyet eğitimi ile ilgili bir cırtlı kitap vardı. Benim dediğim kitap aslında bir setin parçası. Hepsiburadada bir kaç kitapla birlikte satılıyor. Diğer kitaplar da öfke kontrolu, okula yeni başlama, özgüven vs gibi psikolojik etkisi olan konularla ilgili
Teşekkür ederim şimdi bakıcam
Link atma şansınız var mı acaba
Özel bölgelerimiz vs diye siz egitmemiş miydiniz
Her zaman söylüyorum tabiki
İlk mahremiyet evde öğretilmeli diye düşünüyorum siz bu konunun üstüne çok düşün hep konuşun anlatın
Ben daha önce çok anlattım artık daha da üstüne duracam
Normalde evde de yapıyor mu yoksa ilk defa mı yaptı.
İlk defa oyüzden çok şaşırdım
Bol bol konuş. Kızıp korkutma. Artık büyüdün anne babanın yanında bile özel bölgeni açamazsın de. 5 yaş zor bir yaş, kızarsan ters teper.
Gerçekten daha başlamadan çok zormuş o kadar çok üzüldüm ve tecrübesiz hissettim ki
Burda hocanizin eksigi var okulda ilk once ilk hafta mahremiyet egitimi verilir anaokulu cocuklarina kizim 2 senedir anaokukuna gidiyor her senenin basinda ve ilerleyen zamanlarda tekrar bunu ogretiyorlar
İlk hafta işledi zaten
1,488,698 soru
24,333,730 cevap
345,756 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın