+4 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (6,359 puan) tarafından

Herkesciklere gunaydin nasilsiniz efendim bugun. Bugun ben nezle de olsam iyi hissediyoruk cok şükur hava gunesli bugun gunlerdir yagmur yagiyor kapali.guzel bir gunden guzel bir kahvaltiyla güne basladik 🤣🤣

image

3 Cevaplar

+3 oy
(2,543 puan) tarafından

Afiyet olsun baci benimde oglan hasta 2 gun komsuya ciktim onun bebesiyle yasitlar guzel oynuyolardi cocugunda cok biseyi yoktu aslinda ama benimkinin bagisikligi dusuk kapmis hemen bi gece bi sabah balgamla uyandik dolu dolu cikariyo saldim valla artik napiyim ustune dustukce bu hale geldi birazda burnu aksin balgam cikarsin atesi matesi yok napiyim basim agriyo huzursuz uyudum diye kahve iciyorum kahvalti gozum gormuyo suan

(2,543 puan) tarafından

Ay neymis o surup Allah askina bans da soyle 

(6,359 puan) tarafından

Bu canim eczaneden aldim 

image

(2,543 puan) tarafından

Ne kadar fiysti canim esime soyleyim alsin 

(6,359 puan) tarafından

200 kusurdu galiba canim ben gecen ay hasta oldugunda aldim bir suru ilacta vardi tam hatirlayamiyorum fiyatini canım

(2,543 puan) tarafından

Tamam canim cok sagol

-Reklam-
+1 oy
(1,332 puan) tarafından

Sabah diyete baslamak kolayda gece yemeden uyumak mesele 😁 benim gece geliyor yeme sevdası yaa afiyet olsun 

(6,359 puan) tarafından

Sagol canim alisinca insanin cani istemiyor aksam canim biraz kendine zaman ver alisir vucudun

(1,332 puan) tarafından

Ah bi verebilsem harika olacak 

0 oy
(2,883 puan) tarafından

Bende şimdi yapıyorum bende ekmek yok diğerleri ayni

(6,359 puan) tarafından

Afiyet olsun canim sanada 

(2,883 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
+1 oy
9 cevap 438 göst.
6 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,754 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 150 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,693 soru

23,764,921 cevap

315,625 kullanıcı

...