+3 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (4,293 puan) tarafından

Kızımın Demir eksikliği var onun için tahin almıştım, fakat tahini sevmedi. Kas gelişimi ve boy desteği için iğde çekirdeği ununu duymuştum, denemek istedim. Her sanah kahvaltıdan sonra bir tatlı kaşığı tahin, bir tatlı kaşığı iğde çekirdeği unu, bir tatlı kaşığı da bal ekleyip macun kıvamı olacak şekilde karıştırıp kızıma yediriyorum. Boy, oas gelişimi, demir eksikliği vs varsa deneyebilirsiniz. Kullandığınız ürünler temiz içerikli olursa daha çok faydasını görürsünüz annelerim. 

Görüntüsü de bu şekilde tadı da çok güzel. 

İsterseniz kullandığım tahin ve iğde çekirdeği unu linkini verebilirim temiz içerikli ikisi de. Balı da güvenliğimiz birinden alıyoruz elden.

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ürünler bunlar 

image

image

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Denerim link verirmisin. Balı da biz memleketten getiriyoruz kestane balı

(4,293 puan) tarafından

https://ty.gl/eice3nwxkcxl7 

https://ty.gl/dqcmavo9pm0ot 

Evladınız pekmez severse soğuk sıkım pekmez ve tahin karışımı da verebilirsiniz. Wefood temiz içerikli oraya bakabilirsiniz pekmez için de.

tarafından

Pekmez yer ama öyle tutkun değil

(4,293 puan) tarafından

Bu karışım pekmezden de iyi mutlaka deneyin 

tarafından

Denicem teşekkürler 🌸

+2 oy
(17,755 puan) tarafından

Faydasi oluyor mu canim. Benim kizim aşırı derecede iştahsız ve minyon. Bende bişeyler denemek istiyorum gelişimi için. Tadi güzelse bundan yaparım. 

(4,293 puan) tarafından

İki hafta oldu kullanmaya başlayalı. 1 ay kullanmak gerekiyor. İğde çekirdeği unu ve tahin boy için en faydalı besinlerden zaten. Deneyin ama temiz içerikli olsun. 

+2 oy
(4,293 puan) tarafından

Post çıksın, herkes faydalansın ♥️

0 oy
(5,428 puan) tarafından

Linkleri açamadım 

(4,293 puan) tarafından
(4,293 puan) tarafından

Üste ürün görsellerini ekledim

(5,428 puan) tarafından

Teşekkür ederim, ♥️

0 oy
(28,654 puan) tarafından

Teşekkür ederiz canım ♥️

(4,293 puan) tarafından

Ne demek 🩷

0 oy
(2,820 puan) tarafından

İğde çekirdeği unu 2 yaş altı çocuklarda kullanılmıyor bunu da yazın uygulayanlar olur şimdi. Sindirim sisteminde hassas sindirilen bir ürün. Ayrıca belirli ilaç kullanan, kalp damar diyabet rahatsızlığı olanlar kesinlikle kullanamaz. Çünkü ilaçlarla tepkimeye giren bir ürün. 

(2,820 puan) tarafından

Bu arada faydalı bilgi için teşekkürler 🌸

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
0 oy
11 cevap 341 göst.
3 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cerenerenn annesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
+2 oy
1 cevap 98 göst.
21 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Hlme0405 (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,585 soru

24,416,980 cevap

351,307 kullanıcı

...