Hayırlı akşamlar bana kullanıp memnun kaldığınız uzun ömürlü tava seti önerisinde bulunur musunuz kizlar.
Tava alacaksan set kesinlikle tefal al
Evet herkes tefal demiş kullanıcılar da çok olumlu yorum yapmışlar listeme ekledim teşekkür ederim 🌹
çelik alacaksan korköaz veya fissler ama onun dışında 6x titanyum tefal
Taç yada Tefal al canım
Teşekkür ederim taç markayı da araştıracağım mutlaka 🌹
Bende tefal titanyum tencere tava serisi var çok memnunum canm
Herkes tefal demiş listeme ekledim teşekkür ederim 🌹
Tefal var bende ama hep tahta yada plastik kullanıyorum bulaşık makinasında koymuyorum. Kullandığım gibi yıkıyorum hiç yapışma falan yok. Orijinalde değil BİM’den almıştım
Ben çelik haricî hiç tencere tava makinede yıkamam on bir yıldır o yüzden daha uzun ömürlü oluyor aldıklarım teşekkür ederim tavsiyen için 🌹
Dark waters filmini izleyip öyle tava alin derim kesinlikle
Ben tefal'ın son çıkan serisini almıştım filmi izledikten sonra hepsini geri sattım asla kullanmadım
Allah Allah ilk kez duyuyorum ss aldım izlicem ilk fırsatta 🌹
Tefal tava ùretimin den bahsediliyor üretimde kullanilan atiklari denize verdikleri icin o Sudan icen hayvanlar öluyor yada vahşi olarak genetik leri degisiyor
Savasta kullanilan bir malzeme ellerinde fazla kalinca bizim mutfak larimiza soktular malesef
Hergun bile izleyebilirim bu filmi turkce versiyonu var
Ersin özdemir de tava ile ilgili gusel videolari var
Çok teşekkür ederim bilgi için ❤️
Orta fiyatlı olarak thermoAD güzel
Kesinlikle termoad fiyat performans ürünü dedikleri şey olsa gerek. Gerçekten kek kalıbıni tavasını krep tavasini filan kullanıyorum çok çok çok memnunum. Tefal veya diger markalar gibi belki adı çok duyulmamış olabilir ama çok iyi
Bende tencere tava setini kullanıyorum çok çok memnunum. Kesinlikle haklısın
Bu markada yoğunlasayim o zaman boykot değil demi
Boykot filan ben bilmem anlamam 2 taraf var ikiside birbirini boykot ediyor. Neye ihtiyacım varsa alırım marka neymiş ne değilmiş boykotmuş vs. Anlamam bilmem . Gümrükten girip önüme gelmiş mi gelmiş beğendiysem alırım. Boykot ise Gümrükten gecmeseydi. Gümrükten geçiren Boykot etmiyorsa ben mi etcem.
Tabiki saygı duyarım iyi geceler 🌹
Bende karaca swiss crystal gözüme kestirdim ama bilgisi olan varsa bana da yorum yapsın 😂
Kaplamasız hakiki demir döküm kullanıyorum çok memnunum. Tefal boykot
Bunu söylemen çok iyi oldu teşekkür ederim ❤️
Yaglama yapiyornusunuz peki benim bir demir dokum var bakimini yapamadim
Hayır her seferinde yağlamaya gerek yok. Kullanıyorum temizliyorum yani yıkıyorum sonra ocakta en kısık ateşte kurutuyorum sonra kuru bir yere bırakıyorum.
1,495,632 soru
24,432,996 cevap
352,628 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın