Asko çocuğum yok ama kedim var dünyanın en güzel şeyi💞🥰iyi ki diyorum benim kızım olmuş bütün günüm onunla geçiyor💞
Ama bakımı konusunda tavsiyede bulunmak isterim bunlardan gerçekten emin olmadan asla kedi almayın🫶🏻
1.Cocugun aksi ve yaramazsa kedi alma,çünkü hayvana zarar verme eğilimleri çok oluyor.
2.Kedi yavru iken sorun olmaz ama büyüdükçe hircinlasabiliyor benim ki bazen melek bazen Azrail yiyor bizi😅😅büyüdü bu çocuğuma zarar veriyor vs diyeceksen hiç o riske girme hay.van evde büyüyünce sokağa salmak büyük günah veyahutta olduğu evden başka eve gitmesi psikolojilerini etkiliyor günahtır.
3.Kaliteli mama ile beslenmek çok önemli sağlıksız market mamaları vs böbreklerde sıkıntı yapıyor.
4.asilarini düzenli yaptırmak önemli senede 2 doz karma aşısı 1 kuduz aşısı var 3 ayda bir de iç dış parazit aşısı oluyor. Karma viral hastalıklardan korurken iç dış özellikle çocukla evlerde çok önem.parazit oluşmasını engelliyor.
5.Duzenli oyun,ilgi ve bakım yapılması lazım.
Düzenli tüyleri taranacak.
Kumu hergun temizlenecek.
Oyun oynatılmasi çok onemli ilgisiz kalınca çok üzülüyorlar çünkü.
6.yani 2 çocuğumdan ayırmam onlar benim için ne ise kedim de o olur diyebiliyorsan sahiplen canım.Cocugum ****** sevgisi tatsin olmazsa bırakırım vs diye düşüneceksen al Bi paket mama cocugunla dağıtın sokak hayvanlarına hem onların karnı doyar hemde çocuğun ****** sevgisini öğrenir🫶🏻💞
7.ve sahiplenmeye kesin eminsen önce aile bireyleri olarak kedi alerjiniz var mı ona baktırin canım.Bu çok önemli tam alışıp çok seversiniz bu sefer alerji çıkar çocuklarda kötü etkilenir sizde ve kedide