+6 oy
206 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (252 puan) tarafından

Sahiplenmek istiyoruz 5 yas ve 1 .5 yas kızlarım var zor olur mu  tecrübeli kedi sahiplerinden bilgi istiyorum 

8 Cevaplar

+3 oy
(1,067 puan) tarafından

kendime güvensem ben de isterim bebeğim bir h. ayvanla büyüsün. en yakın arkadaşı olur. 

(252 puan) tarafından

Benimde tereddütlerim var alınca pişman olmak istemiyorum 

(1,067 puan) tarafından

3.çocuğun olacak. buna hazırsn olur.  benzer sorumluluk sonuçta 

(3,943 puan) tarafından

Muhabbet kuşu tavsiye ederim canım. Resmen bebeğin oluyor . Çocuklarda çok seviyor. Bebekken daha fazla uçmadan alırsanız elede sizede alışıyor. Oğlum 22 aylık öpüyor sürekli çok seviyor 

(252 puan) tarafından

3.cocugq hazir değilim evet:)

(307 puan) tarafından

eger 3. cocuga hazir degilseniz hayvanseverim her turlu zorlugunu kabul ederim diyemiyorsaniz sakin sahiplenmeyin barinaklar cocuguna oyun oynasin diye alip oyuncak gibi gorup kumuna b.okuna tuyune tahammul edemeyip birakilan hayva.nlarla dolu onlari da allah yaratti onlar da can pelus oyuncak degil 

-Reklam-
+3 oy
(1,183 puan) tarafından

Ben 1 sene evde besledim 3 yavru kardeslerdi sonra bahçemizde saldık 1 tanesi maelsef oldu birtaneside doğurdu 1yavrusu var yine yani 3 kedi ile devamiz..

Evde bakımını yapınca sorun yok ama ister istemez tüy oluyor ama ****** sevgisinden aşılamak.lazim bebegim var benimde yazın bahçeye indirince hepsine alistircam kedilerimize kopegimize birlikte oynasinlar istiyorum

(1,294 puan) tarafından

Maddi durumunuz el veriyorsa neden olmasın

(1,183 puan) tarafından

Birsey yokki mamasını alıyorsun kumunu alıyorsun devlet kisirlastiriyorda artık çipli değiller benimkiler ama bizim kontrollümuzdeler..

Hasta olursa veterinerede götürüyoruz soğuklarda ayrı katimiz var oraya alıyoruz onlara doğal gazı açıyoruz usumesinler diye😂

Hastalanınca masrafları çok 3 ay önce 27 bin ödedik.birine hastalandida

(1,294 puan) tarafından

Mama ne alıyorsunuz? Çipsiz evcil ****** edinmenin  4 bin lira kadar cezası var. Belediyeler genelde sadece sokak hayvanlarını kısırlaştırıyor. Aşı da yaptırmıyorsunuz sanırım.  Her sene tekrar aşıların var. Vs vs

(1,183 puan) tarafından

Tekir zaten benimkiler allah rızası için bakıyorum. Devlet tekir ve cipsizlerikisirlastitiyor.mama eşim alıyor çok pahalı değil 3 tane kedi 1 kopek var çünkü..

Yemekte veriyorum balık tavuk et yumurta gezer gezer gelirler..

Seslenince  3 birden gelir isimlerinide biliyorlar 😂

Eşim iç dış yapiyor onlara multivitamin var bağışıklık için veriyoruz ev kendisinden daha lüks hayatları var😊

+2 oy
(4,916 puan) tarafından

Bir dönem bende istiyordum kendime guvenemedim, alıp sonra bırakmak benlik değil, maddi durumun iyise tüyleri sorun etmeyeceksen sahiplenebilirsin, çocuklarına bir kedi veya bir köpekle büyümesi cok güzel olur. 

(252 puan) tarafından

Evet tüy konusu aklımı kurcalıyor kızımın eli ağzında gezer surekli

+2 oy
(4,969 puan) tarafından

Yani evde çocuk olunca temizlik vs dikkat etmek gerek, 

+1 oy
(5,422 puan) tarafından

2,5 yıldır kedim var şuan 1 yaşında oğlum var bazen zor oluyor kolay gibi görünse de tuvaleti çok ağır kokuyor rahatsız olabilirsin bundan 🥴

(252 puan) tarafından
+1

Tüyleri nasıl yapıyorsunuz temuzligini

(5,422 puan) tarafından

Önceleri tarıyordum 2 3 günde bir ama artık pek vakit bulamıyorum haliyle her yerde oluyor tabi ne kadar da süpürsem tamamen gitmiyo

(520 puan) tarafından
+1

Tuvaleti mi kokuyor kumu mu canim.

Kum konusunda asla koku vermeyen kum kesinlikle tablvsiye ederim..

https://app.hb.biz/y4F53ztYixJH

(5,422 puan) tarafından

Fiyatlardan ötürü biraz uygun olanları alıyoruz aslında 

(520 puan) tarafından
+1

Şey yap canım o zaman aktif karbon var ondan alıp kumuna biraz karıştır o da koku konusunda etkili oluyor

(520 puan) tarafından
+1

Bunu deneyebilirsin canim

image

(5,422 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰

(520 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım🥰💞tüyü kafar ömrü olsun tosbisinin💖

(5,422 puan) tarafından

Ya çok teşekkür ederimm aminnn🥰🌸🌸

(520 puan) tarafından
+1

💖🥰💖🫶🏻

+1 oy
(520 puan) tarafından

Asko çocuğum yok ama kedim var dünyanın en güzel şeyi💞🥰iyi ki diyorum benim kızım olmuş bütün günüm onunla geçiyor💞

Ama bakımı konusunda tavsiyede bulunmak isterim bunlardan gerçekten emin olmadan asla kedi almayın🫶🏻

1.Cocugun aksi ve yaramazsa kedi alma,çünkü hayvana zarar verme eğilimleri çok oluyor.

2.Kedi yavru iken sorun olmaz ama büyüdükçe hircinlasabiliyor benim ki bazen melek bazen Azrail yiyor bizi😅😅büyüdü bu çocuğuma zarar veriyor vs diyeceksen hiç o riske girme hay.van evde büyüyünce sokağa salmak büyük günah veyahutta olduğu evden başka eve gitmesi psikolojilerini etkiliyor günahtır.

3.Kaliteli mama ile beslenmek çok önemli sağlıksız market mamaları vs böbreklerde sıkıntı yapıyor.

4.asilarini düzenli yaptırmak önemli senede 2 doz karma aşısı 1 kuduz aşısı var 3 ayda bir de iç dış parazit aşısı oluyor. Karma viral hastalıklardan korurken iç dış özellikle çocukla evlerde çok önem.parazit oluşmasını engelliyor.

5.Duzenli oyun,ilgi ve bakım yapılması lazım.

Düzenli tüyleri taranacak.

Kumu hergun temizlenecek.

Oyun oynatılmasi çok onemli ilgisiz kalınca çok üzülüyorlar çünkü.

6.yani 2 çocuğumdan ayırmam onlar benim için ne ise kedim de o olur diyebiliyorsan sahiplen canım.Cocugum ****** sevgisi tatsin olmazsa bırakırım vs diye düşüneceksen al Bi paket mama cocugunla dağıtın sokak hayvanlarına hem onların karnı doyar hemde çocuğun ****** sevgisini öğrenir🫶🏻💞

7.ve sahiplenmeye kesin eminsen önce aile bireyleri olarak kedi alerjiniz var mı ona baktırin canım.Bu çok önemli tam alışıp çok seversiniz bu sefer alerji çıkar çocuklarda kötü etkilenir sizde ve kedide

(252 puan) tarafından

Erkek 7 aylik bir kedi var british sahibinin alerjisi çıkmış sahiplendirmek istiyor benim çocuklarım çok uysal kediyi sık boğaz etmezler hassas severler aşıları yakın zamanda yapılmış kısır değil tek sknt tüy konusu çocuğum tüy yutar mi yetisebilirmiyim temizliğine eve çişini yapar mı falan bu düşünceler 

(252 puan) tarafından

Sahibinin anlattığına göre kedi de çok uysal 

(520 puan) tarafından

Erkek kedi zor oluyor canım özellikle.kisir değilse daha zor kızgınlık dönemi zor geçiyor o zaman cislerini yapabiliyorlar etrafa.

Benim kedimde british disi 1 yaşında şu an,tüy konusu mevsim gecislerinde biraz fazla oluyor onun dışında haftada 2 3 defa tarasan yeterli oluyor,tüy yutsada aşısı olduğu sürece Bi sıkıntı olmuyor canım asilarinin tam olması önemli bu zamana kadar Bi tutam tüy yutmusumdur kesin öperken severken 😅😅😅😁

Eğer sahiplenme kararını kesin olarak verirsen ne sormak istersen cevaplarım canım

(252 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım sağol 

0 oy
(2,928 puan) tarafından

Biz de çok istiyorduk kızım da çok seviyor 33 aylık şuan. Ama en son hastaneye gittiğimizde doktor kedi ve köpeklerden uzak dursun dedi . Cildi çok hassas . Şimdilik erteledik. Bakalım biraz büyüsün duruma gore. Kızım o kadar çok kedi seviyor ki. Her markete gittiğimizde koştur koştur kedi maması alıyor dışarda kedilere veriyor.

(252 puan) tarafından

Alerjik bi cocuk mu

(2,928 puan) tarafından

Atopik dermatit 

0 oy
(2,278 puan) tarafından

9 yaşında kedim var. Evlendiğimde 3 yaşındaydı. Çipli, kısır, aşıları yapılıyor. Ama gel gelelim ki çocukları sevmiyor😂 köşe bucak kaçar. Ben ve eşimden başkasına yaklaşmaz, yaklaşanı da çizer. Dönem dönem tüy yumağı sorunu yüzünden kusması var(malt yediremediğim için bir türlü çözemedik) tüy sorunu için dyson aldım. Çok rahat işimi görüyor. Kedi alacaksanız sevecen, cana yakın olsun. Benim kedimi kimse istememiş ürkek diye. Ben kıyamadım o yüzden aldım. Pişman da değilim. Geldiğinde bebekti. Koynumda büyüttüm resmen. Ama öldükten sonra başka kedi almayı düşünmüyorum. 

(252 puan) tarafından

Farkli marka maltlar denediniz mi kediler genelde çok seviyormuş 

(2,278 puan) tarafından

Birkaç farklı marka denedik. Hiçbirini sevmeyince vazgeçtik denemekten

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 250 göst.
25 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ftm1907 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 884 göst.
0 oy
11 cevap 221 göst.
8 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,583 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,385 soru

23,759,939 cevap

315,372 kullanıcı

...