+3 oy
159 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (436 puan) tarafından

Kızlar dokdor verirmi acaba kullanan varmı aranızda bu yaşlarda acaba 

8 Cevaplar

+5 oy
(1,460 puan) tarafından

Ben doktordan kaç defa istedim vermedi iştah açıcı şurup diye birşey yok altta ki nedeni bulmak lazım dedi kızım da alerji olduğu için alerji şurup kullanıyorduk oda iştahını açmadı kansızlık varsa oda iştahını etkiliyor değerlerine baktırdın mı 

(436 puan) tarafından

Baktırdım cnm sorn yok demişti dokdor 

(1,460 puan) tarafından

Dönemsel de olabiliyor çok zorlamayın alerjisi yoksa alerji şurubu kullanmanı da tavsiye etmem oda çözüm değil çünkü 

(436 puan) tarafından

Alerji bişey derkn acaba 

-Reklam-
+3 oy
(308 puan) tarafından

Zaditen kullanabilirsin. Ben alerjik oldgu için kullanmıyorum ama iştah da açar dedi doktor.

(436 puan) tarafından

Ya yazdirlipmi yoksa direk para ile alinirmi cnm 

(308 puan) tarafından

Doktora ya da ebe hanıma sormanda fayda var ama ben direkt alıyorum,  

(436 puan) tarafından

Sordm cnm aile hekimine zinco dye bir ilaç dedi 

+3 oy
(1,584 puan) tarafından

1 yaş bir bebeğin takviye kullanması için çok erken bu sebeple hiçbir öneriyi dikkate almamanı tavsiye ederim emiyorsa ondan kaynaklı da olabilir bir de vitaminlerine baktırmalısın dönemselde olabilir bazı çocuklarda iştahsızlık

+2 oy
(1,775 puan) tarafından

Resveratrol alabilirsin hem bagisikliga hem iştaha iyi geliyo. Ya da soguk sıkım karadut özü al 

(436 puan) tarafından

İşe yaryrymu cnm 

(1,775 puan) tarafından

Evet canim yariyi

(436 puan) tarafından

Zinco dye birtane dedi sağlık ocagnda dokdor 

+2 oy
(1,958 puan) tarafından

Bir yaşındaki bebeğin iştahını açıp napcan canım bebekler sen fazla zorladığın için yemiyorlar koy önüne yemeği katı bir şekilde kendi parçalasın yediğini yesin yemediği i topla al hiçde sinirlenme bu duruma her gün sabırla dağıtması a izin ver. O zaman bak gör çocuk nasıl yeme alışkanlığı kazanyor.

+1 oy
(2,809 puan) tarafından

çocuğa çok baskı yapmak da yemesini engelliyor. kızıma ne zaman ye ye desem yemiyor. bıraktığım zaman yemeye başlıyor. 

1 öğünde minimum 1 yemek kaşığı genel olarak da 2 yemek kaşığı yiyorsa ona yeter

+1 oy
(1,968 puan) tarafından

Geçen doktora sordum alayımmı dıye 9 aykık bebek idi önermiyoruz dedi

+1 oy
tarafından

Doktora sorduk biz o iştah açıcı şuruplar tamamen pazarlama stratejisi dedi bize boşa alıp paranızı harcamayın işe yaramaz demişti. Bir iki tane kullandık çok iyi şöyle böyle diyen oldu diyerekten gerçekten hiç işe yaramadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 72 göst.
+3 oy
7 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 2,061 göst.
10 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,458,653 soru

23,923,619 cevap

323,606 kullanıcı

...