Kızlar dokdor verirmi acaba kullanan varmı aranızda bu yaşlarda acaba
Ben doktordan kaç defa istedim vermedi iştah açıcı şurup diye birşey yok altta ki nedeni bulmak lazım dedi kızım da alerji olduğu için alerji şurup kullanıyorduk oda iştahını açmadı kansızlık varsa oda iştahını etkiliyor değerlerine baktırdın mı
Baktırdım cnm sorn yok demişti dokdor
Dönemsel de olabiliyor çok zorlamayın alerjisi yoksa alerji şurubu kullanmanı da tavsiye etmem oda çözüm değil çünkü
Alerji bişey derkn acaba
Zaditen kullanabilirsin. Ben alerjik oldgu için kullanmıyorum ama iştah da açar dedi doktor.
Ya yazdirlipmi yoksa direk para ile alinirmi cnm
Doktora ya da ebe hanıma sormanda fayda var ama ben direkt alıyorum,
Sordm cnm aile hekimine zinco dye bir ilaç dedi
1 yaş bir bebeğin takviye kullanması için çok erken bu sebeple hiçbir öneriyi dikkate almamanı tavsiye ederim emiyorsa ondan kaynaklı da olabilir bir de vitaminlerine baktırmalısın dönemselde olabilir bazı çocuklarda iştahsızlık
Resveratrol alabilirsin hem bagisikliga hem iştaha iyi geliyo. Ya da soguk sıkım karadut özü al
İşe yaryrymu cnm
Evet canim yariyi
Zinco dye birtane dedi sağlık ocagnda dokdor
Bir yaşındaki bebeğin iştahını açıp napcan canım bebekler sen fazla zorladığın için yemiyorlar koy önüne yemeği katı bir şekilde kendi parçalasın yediğini yesin yemediği i topla al hiçde sinirlenme bu duruma her gün sabırla dağıtması a izin ver. O zaman bak gör çocuk nasıl yeme alışkanlığı kazanyor.
çocuğa çok baskı yapmak da yemesini engelliyor. kızıma ne zaman ye ye desem yemiyor. bıraktığım zaman yemeye başlıyor.
1 öğünde minimum 1 yemek kaşığı genel olarak da 2 yemek kaşığı yiyorsa ona yeter
Geçen doktora sordum alayımmı dıye 9 aykık bebek idi önermiyoruz dedi
Doktora sorduk biz o iştah açıcı şuruplar tamamen pazarlama stratejisi dedi bize boşa alıp paranızı harcamayın işe yaramaz demişti. Bir iki tane kullandık çok iyi şöyle böyle diyen oldu diyerekten gerçekten hiç işe yaramadı
1,458,653 soru
23,923,619 cevap
323,606 kullanıcı