+3 oy
375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (888 puan) tarafından

Bir oğlum var kıza hamileyim.Anne baba olduğunu kızın doğduğunda anlıyormuşsun doğruluk payı nedir sizce

22 Cevaplar

+4 oy
(709 puan) tarafından

Çok saçma ya o nasıl bir kıyaslama arkadaşım kızda aynı erkekte mesela benim kızım çok asabi sevilmeyi sevmez oğlumda aksine sevgi pıtırcıgi her çocuk bir değil 

-Reklam-
+1 oy
(5,177 puan) tarafından

Çok saçma bir söz. Sen şimdiki evladını, inşallah doğacak olan evladından ayırt edebilir misin sence? Böyle şeylerle psikolojini yorma lütfen 

+1 oy
(7,925 puan) tarafından

Ozaman bizim  anne baba olmayı anlamamız imkansız 3 oğlum var 😂😂

(1,161 puan) tarafından

😀😀😀😀😀😀😀

(7,925 puan) tarafından

😁😁😁🤪🤪🤪

+1 oy
(4,769 puan) tarafından

Ne alaka ya evlat evlattır kızı erkeği diye ayrımmı yapılır . İkiside allahtan nasıl ayrım olır ( tepkim sana değil yalnış anlama söyleyenlere )

0 oy
(2,465 puan) tarafından

Erkek evlatlar patates mi canım😂 ikisinin de duygusu aynı. Kız-erkek farkı bizde şöyleydi oğlum pek kendini sevdirmez hörölö hörölö koşturur ordan oraya. Zorla sarılır öperiz. Kızım bir bakmışsın pıt dibinde bitmiş işve cilve yapıyor sarılıp öpüyor falan. Daha minnoşlar işte. Evlat evlattır ama yani. 

(5,177 puan) tarafından

Kız o da cinsiyetten değil bence. Kişilikleri farklı işte benim oğlan da senin kız gibi. Hele eşime karşı hali kız çocuğunu aratmıyor kıskanınca kocacım der ahahah

(2,465 puan) tarafından

Ahahahah oğluna maşallah güldüm gece gece 😂 evet bence de karakterden. Erkek çocuğunu aratmayan kızlar var yaramazlık cadılık konusunda 🤭

0 oy
(1,545 puan) tarafından

oğlum yok ama olsaydı demezdim herhalde kızda daha çok anne olarak hissettim kendimi diye.

0 oy
(979 puan) tarafından

Öyle şey olur mu canım ikiside can. Benim kızım var oğlum olsaydı da aynı olurdu. çok mükemmel duygu

0 oy
(4,558 puan) tarafından

Bir oğlum var ve başka çocuğum olmayacak. Ben şimdi anne olmayı anlamadım mı yani 😄 Ne saçma bir teori. 

(1,208 puan) tarafından

Ben de oğlumla anne olmayı anladığım için bir daha anne olmak istemiyorum mesela 😂 yeniden doğurmak istemiyorum yani 😂. 

(888 puan) tarafından

Neden birdaha anne olmak istemiyorsunuz

(4,558 puan) tarafından

Hakkıyla bakamayacağım bir can getirmek istemiyorum dünyaya. 

0 oy
(681 puan) tarafından

Evlat evlattir ya . Kızı erkeği olmaz . İki kız da birbirinden çok farklı iki erkek çocukta . Her çocuk ayrı biseyler katıyor. Böyle ayrımlar kızı yada oğlu olmayanları üzüyor. Bende ikiside var diyemem beni şu anne etti . İlk çocuğumuz anne baba yapti ,diğerleri katladı ❤️

0 oy
(168 puan) tarafından

Dogruluk payi sifir canim en azindan benim icin cok sukur iki kizim bir oglum var ve benim icin aynilar ewlat ewlattir kizi erkegi ayri olmaz olmamali bence. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

0 oy
(4,383 puan) tarafından

Bi kızım var oğlumuz yok bilmiyorum ama eşim hep diyor ki kızı olmayan insan gerçek aşkı anlayamaz çok farklı bir sevgi 😀

0 oy
(10,951 puan) tarafından

İlk çocuğum kız o a olan sevgim aşkım konu komşuya dedikodu oldu abartıyor sanki tek o doğurmuş vs dediler 

Oğlana hamile kalınca hiç bir çocuğumu kızım kdr sevemem sandım. Ama oğlum doğduğu an aglamamisti ben ağladım niye aglamadi diye. Oğluma olan sevgimi anlatamam ikisinide eşit seviyorum ikiside canımın parçası. Çok saçma bir söylenti evlat evlatir

(10,951 puan) tarafından

Benim 20 temmuz doğum seninde Ağustos demek ki aşırı korkuyorum doğumdan 

(1,047 puan) tarafından

Valla ben de düşünmemeye çalışıyorum ya düşünürsem ben de çok korkarım da korkmak bişey degistirmicek maalesef birsekilde çıkacak ordan 😂😂😂

(10,951 puan) tarafından

İşte sorunda bir sekilde çıkmaları Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi ben korkudan doğumhane kapısı görünce panik oluyorum kalp çarpıntım oluyo o derece 😂

(1,047 puan) tarafından

Ben de kontrollerde çatal görünce kötü oluyorum ama hemen unut diyorum kendime cataldan tarafa bakmıyorum 😂😂

(10,951 puan) tarafından

😂😂😂😂

0 oy
(21,521 puan) tarafından

Saçmalık. Bebekler cinsiyet rolleriyle doğmuyor ki. Kız bebek de erkek bebek de cinsel organına bakmazsan 1 yaştan önce ayırt edilmez. Eskiden kız çocukları zorbalanirdi. Şimdi . erkek çocukları zorbalaniyor. İlk çocuğum erkek . İkincisi kız. İkisinin de farklı zorluklarını yaşadım.  Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 

0 oy
(890 puan) tarafından

Oğlum yok onu bilmiyorum ama ben sanmıyorum sadece kızlar daha işveli cilveli olduğu için bi tık daha sevimli geliyo insanlara bence 

0 oy
(5,366 puan) tarafından

Bu nasıl birsey kız çocuğu erkek çocuğu diye bir kavram mi var ya evlat işte kızı erkeği mi var erkek çocuğum var bu cümle beni çok üzdü Allah hayırlısını versin 

0 oy
(2,490 puan) tarafından

2 oğlum var ama kızım olsa bundan daha çok anne hissedemezdim herhalde. İkisi de öpüş kokuş. Küçüğü daha 5.5 aylık çok anacı. Benim de gün içinde opmekten ağzım yoruluyo 😁 daha fazlası olmaz herhalde ya. Kızlar babaci oluyor ya. Oğluşum da oğluşum💓🤣

0 oy
(1,047 puan) tarafından

Valla beni linçleyebilirler bile bilmiyorum  kız çocuğu olanlar bana hep şanslı geliyor benim bir kızım var ikinci de kız 🤭🤭 belki de kızım olduğu için ona alismisimdir bana öyle geliyordur bilemiyorum ikisi de evlat Allah'ın gücüne gitmez inşallah bu düşüncelerim 

0 oy
(5,098 puan) tarafından

Tamamen uydurma saçma bir şey bir kızım var bir oğlum kızım dünyaya geldiği zaman ne hissettiysek oğlumda da aynı duyguları yaşadık hiç bir farkı yok olmadıda 

0 oy
(5,914 puan) tarafından

Ya hu olur mu öyle şey? Tamam kız çocuklar daha sevgilerini gösteriyor derler ya seveceksen erkek çocuğu sev kız zaten kendini sevdirir ama şunu bil evladın cinsiyeti olmaz. Evladı olan her kişi anne ve babadır. 

0 oy
(286 puan) tarafından

Hic alakasi yok kizla erkeke.Ogun oldugu zaman anne oldugunu hiss etmedinmi.Kadinlar daha hamile oldigunu oyrendiyi andan anne oluyorlar.

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 173 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
+1 oy
4 cevap 144 göst.
+1 oy
8 cevap 210 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (252 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,201 soru

23,814,348 cevap

318,004 kullanıcı

...