+2 oy
295 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (257 puan) tarafından

Yapay zekayla sohbet ediyormussun bilmedikletinizi soruyorsunuz vs vs kullanan varmı 

10 Cevaplar

+2 oy
(16,736 puan) tarafından

Hayır etmiyorum bu yapay zekadan korkun neler yapıyor güvenilir olsa daha güvenilir bulmuyorum çıkan her yeni şeyi denemiyorum özellikle sosyal medya aracılığıyla olanlar. 

(1,275 puan) tarafından
+1

Googleden diğer uygulamadan ne farkı var sanıyorsunuz çok mu güvenli onlar 

(16,736 puan) tarafından

Google fotoğraf yuklemiyorum yada bilgilerimi vermiyorum sohbet etmiyorum bana o bile güvenilir gelmiyor 

(1,275 puan) tarafından

Öyle de hepsine erişimi var googlenin 

(2,767 puan) tarafından

uygulamaların güvenilirliği konusunda evet haklısın ama WhatsApptan birilerine gönderdiğiniz fotoğraflar mesajlar da meta tarafından yapay zekamın geliştirilmesi için kullanılıyor. chatcpt nin WhatsApp kanalı da var. WhatsApp, instagram, Gmail, YouTube ve gün içinde sık kullandığınız her şey 

-Reklam-
+2 oy
(1,275 puan) tarafından

Google gibi kullaniyorum bazen daha hızlı bence. Haberlere çıktı geçenlerde adama ceza yazılmış haksız yere uygulamaya dilekçe mi ne yazdırmış avukata gitmeden ceza iptal olmuş bence güzel bir uygulama sevdim ben

(693 puan) tarafından

Nasıl kullaniyorsunuz acaba whatsappa numara mi ekliyorsunuz 

+2 oy
(5,430 puan) tarafından

Kullanmıyorm canm bana güvenilir gelmiyor

(1,521 puan) tarafından

bosuna akilli telefon demiyorlar yaaa :D

(5,430 puan) tarafından

İşte diyorum ya birde sohpet etsek neler olacak neler abooo😂

(1,521 puan) tarafından

boşanmalar artar  :)  kesin

(5,430 puan) tarafından

Helede kaynanalarını anlatıyolarsa hahahah 😂 annesine toz kondurmayan kocalar yandılar 😂

(3,809 puan) tarafından

Bu benim gayet işime geliyor ben memnunum hiç aramadan önüme reklam çıkartıyor sagolsun 😁 Facebook ilk çıktığında sahibi demisti ki 42 likedan sonra Facebook sizi eşinizden daha iyi tanır . 

+2 oy
(3,809 puan) tarafından

Sürekli kullanıyorum oğlum hasta tavsiye veriyor mesela ya da sabah 7 de uyandi gününü planlar mısın diyorum uyuyacagi uyanacagi saatleri yemek yiyecegi saatleri yazıyor oyun soruyorum yazıyor yemek tarifi alıyorum misafir gelecek menü oluşturuyor. Evime tadilat yaptıracağım fiyat hesaplaması yapiyor. Vs vs vs. Bunların neyinden korkacagim ki korkanı da anlamıyorum..  telefonla fotoğraf çekiyorsanız bitti yani en basit oyunların bile galeriye erişimi oluyor ama yok ben sadece fotoğraf makinesiyle çekerim diyorsanız o ayrı. 

+2 oy
(1,087 puan) tarafından

Kullanıp sohbet edenlere bı fikir vereyim beni benim hakkımda bildiklerinle kızdır yazın görün neler söylüyor :)

+2 oy
(4,673 puan) tarafından

İndirmedim hiç merak bile etmedim nedense de çok korktum hiç güvenilir gelmedi bana 

+1 oy
(869 puan) tarafından

Hayır kullanmıyorum indirmedim bile hiç masum değil dikkat edin. 

+1 oy
(196 puan) tarafından

Bende eşimde kullanıyoruz uzun süredir hatta prosunu aldık daha çok şey öğrenebiliyoruz.. ikimizde iş için kullanıyoruz.

+1 oy
(3,316 puan) tarafından

image

en son oğlum için böyle bi uyku şeysi hazırladık beraber Ben razıyım kendisinden😹😹
+1 oy
(8,105 puan) tarafından

Boykot. Bir de bana çok ap.talca geliyor o uygulama . İnsanı intihara bile sürükler.

İlgili sorular

+5 oy
5 cevap 273 göst.
+18 oy
13 cevap 678 göst.
11 Nisan 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Uykusuz_girl (1,251 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 174 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 35 (538 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 365 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,443 soru

23,920,954 cevap

323,473 kullanıcı

...