+3 oy
1,211 göst.
Diğer kategorisinde (1,120 puan) tarafından

Ulaş!’a dedesi akvaryum kurmuş Konya da. Görüntülü konuşurken ağladı bende istiyorum bende istiyorum diye bütün gece ağladı kalktık babasıyla bugün küçük bir akvaryum yaptık ona . Bu seferde eve geldik diyor ki balığı elime alacağım öyle oynayacağım hay Allah ım 1 saattir bakın abartmıyorum 1 saattir ağlıyor tam cinnetlik sabır taşı oldum yarılıyorum 2 bebekli ve daha fazla çocuğu olan  anneler nasıl psikolojinizi koruyabiliyorsunuz bazen vücudum öyle kaskatı kesiliyor ki gece bile uyuyamıyorum ağrılarımdan 😓

Aslında her gün olan bir şey değil bu ama bir gün oluyor tam oluyor nereye geldim falan diyorsun 

49 Cevaplar

+5 oy
(8,544 puan) tarafından

En İyi Cevap

Elhamdülillah büyüdü ve ben rahata kavuştum ve bu rahata fena alıştım İdil tek çocuk candır bacım şuan tek başına dizdi oyuncak oynuyor mesela çıt ses yok  dün komşunun oğlu burdaydı 2 yaşında oyuncak için kavga ediyorlar saçını tutuyor benimki onu iteliyor falan bugün diyorum dünya varmış 😅 

(8,544 puan) tarafından

5 yaş olmaya 3 ay kaldı arada inadı tutuyor benimkininde ama azaldı şükür ya ☺️ 

(1,120 puan) tarafından

Azalır azalır benim kuzenlerimde öyleydi şimdi iyiler birey olarak ama kedi köpek gibiler 😂

(245 puan) tarafından

Kardeş diye tutturmuyorlar mı peki, benim kızım 5,5 yaşında, bugün kardeş istiyorum diye tutturdu, vicdan yaptıracak bana

(8,544 puan) tarafından
+1

Kızım istemiyor canım kardeşin olsun mu dediğimizde yada annemler vs dese hayır diyor dün işte bahsettiğim komşumun oğlu gitti ay anne çok yoruldum yaramaz ya dedi kızçede keyifçi  😅

(1,120 puan) tarafından

Kızın  kafası götürmemiş 😂

-Reklam-
+5 oy
(9,304 puan) tarafından

Kimisi de bana der ne güzel erkenden yaptı arka arkaya ilerde rahat edecek der  her ne kadar zor olsada güzel yönleride var tabiki😊

(1,120 puan) tarafından

Evladın kendisi güzel zaten en başta doğru :) 

(54 puan) tarafından

Kız sen erkenden mi yaptın ki senin ilk çocuk yine büyüktü  ideal yaş aralığı bence :) 

(9,304 puan) tarafından

Aman o arada kaybımda varya sanki hemen arkası gibi gelior bana askım .

5 yasında birisi 2 yasında birisi evet ideal bencede işde diorlar öyle ben bıkkınlıgımı sundukca sjsjs

+4 oy
(186 puan) tarafından

İkinci çocuğu çağırıyorsun.yakında gelir aman fazla söylenme.

(1,120 puan) tarafından
+1

Gelirse gelene kapı açık ben dert yanıyorum sadece 😂

+3 oy
(7,275 puan) tarafından

koruyamiyok ki 😂 akil firarda:) ananesinde benim ikiside . ama geberiyorum ben vocuksuz gunlerin keyfi yerine eziyet cekiom

(1,120 puan) tarafından

Ben öyle bırakamıyorum bu seferde kendimi çok yalnız hissediyorum 😂. Ama ağzıma ettiği zaman da tam ediyor … 

(7,275 puan) tarafından

bi gun birakioduda bugun 3. gun oldu. ameliyat oldum ya burundan . annemde kalacaklar bi hafta belki on gun

(1,120 puan) tarafından

Doğruuuu gördüm seniii çok geçmiş olsun canım benim darısı bana inşallah 😂

+3 oy
(4,332 puan) tarafından

Kafamı nerelere vuram 😂 4.5 yaşında kızım var tükendim valla çok inat söz dinlemiyor fenalıklar geçiriyorm 😞

(4,332 puan) tarafından

Kuzum kreşe gidiyor benimki ben çalışıyorm ağustostan beri gidiyor hele orası olmasa evde olsa hiç iş yemek yaptırmıyor canm hep oyun hep gezme 😂🌸♥️ 

(4,332 puan) tarafından

Çok şükür bu yaşa kadar getirdik allah yardım ediyor . Seninkide büyücek canm az kalmış herşet düzelir inşallah 🌸

(1,120 puan) tarafından

Helal olsun çok iyi etmişsin kreşe göndermekle ben çalışmasam bile kreşe göndereceğim çocukların gelişimi için çok güzel bir şey bende kreşe gitmişim :) annemle babam çalışıyordu ama benimde halbuki anneannem teyzem bakıyordu bize de annemler yine de göndermiş :) . 

Tabii ki varlığına bin şükür. Ben asla isyan etmiyorum hani burada konuşuyoruz dertleşiyoruz öyle bazen insanın boşalması gerekiyor diye ❤️🌺

(4,332 puan) tarafından

Kız sitem ediyoruz ama canımız ciğerimiz evlatlarımız ne yaparlarsa yapsınlar içimizdeki sevgi gün geçtikçe çoğalıyor . Kuzum ben haftada 3 gün çalışıyorm pazartesi çarşambe ve cuma . Diğer günler evdeyim . Kızım hafta içi hergün gidiyor evde olduğum salı ve perşemve günlerini temizlik ve yemeğe ayırıyorm ctesi pazar gününüde birlikte etkinlik yapmaya vakit geçirmeye ayırıyorm . Yetişemiyorm inanki allah yardımcımız olsun 

(1,120 puan) tarafından

Amin canım amin 🤲🏻

+3 oy
(373 puan) tarafından

Allah sabır versin canım.Ah bu çocuklar 🫣 dediğim dedik.

(1,120 puan) tarafından
+1

Dediğim dediklik şımarık bir şekilde de büyütmüyorum aslında ama galiba 28 aylık oldu artık sendromlar buyume çağı derken bende burdayım demek istiyor 

(373 puan) tarafından

Aynen canım anlıyorum seni büyüdükçe daha da zorlaşıyorlar

(1,120 puan) tarafından
+1

Aslında kuzenlerim büyüdükçe daha iyi oldular biri 11 biri 5 yaşında birey olarak çok iyiler ama birlikte oldukları zaman kedi köpek gibiler 😂çok seviyorlar birbirlerini çoğu  zaman anlaşamıyorlar ama

(373 puan) tarafından
+1

Kardeşim 9 kızım 5 buçuk yaşında bir araya geldiler mi aynı anlattığın gibiler 🙄😁

(1,120 puan) tarafından
+1

Tek çocuk hiç çocuk tan devam 😂

+3 oy
(1,108 puan) tarafından

Tek büyüdüğü için her istedigi yapıldığı için sürekli aglama krizleri geçiriyor çevremde ikinci çocuk yapan arkadaşlarım tanıdıklarım var iyiki yapmışız diyorlar hem sorumluluk sahibi oluyorlar hemde olgunlaşıyorlar herseyin onlara tek olmadığını anlıyorlar diyorlar bende ikinciye hamileyim oğlum şimdiden kardeşi için heyecanlı. İlk torun bizimki de her istediğide olur ağlama krizleri hele bazen bende kas kati kesiliyorum ama ikinci çocuğun iyi geleceğinden çok umutluyum canım bence tamamen yanliz büyüdüğü için oyle 

(1,120 puan) tarafından

Her istediği olan biri değil oğlum ben öyle yetiştiremiyorum kimseye de izin vermiyorum . Ama yine de büyüdükçe şu an 28 aylık kendini kabul ettirip bireyliğini ortaya koyuyor 😂. Benşm ikinci olsa oğlum bebeklerden hiç hoşlanmıyor :/

+2 oy
(1,551 puan) tarafından

Ahh kiymam yaaa küçük fauslu alin

(1,120 puan) tarafından

Kız bilerek aldık akvaryum fanusun içine elini sokmasın diye doğru karar vermişiz 😂

+2 oy
(2,559 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anliyorum ki bugun yine delirdi delirdi paldir kuldur dayak yiyoruz tersliyo ergen ergen hareketleri var odasina gidip kapiyi carpiyo kusuyo agliyo dedigim olcak yoksa kiyamet kopuyo 2 gun arkadasi geldi pisman etti cocugu asla oyuncaklarini paylasmiyo paylascam diyo mesrla araba oynayacaklar 2 tane aliyo eline hangisini istersin diyo cocuk birini secti ya hayir bunu sec diyo onu veriyo digerini vermiyo cocuk birlikte oynamayi bilmiyo benimki yalniz oynamayi bilmiyo ille gel benimle oyna diye tutturuyo cok mahcup oldum

(1,120 puan) tarafından

Ah mervoş ah ulaş kuzenlerimden birlikte oynamaya alışık ama çok değişik isteklere sahip akvaryumda yengeç yok diye ağlıyor birde ahtapot alacakmış 😂😂😂😂

(2,559 puan) tarafından

BBen cok yorgunum idil 

(1,120 puan) tarafından

Yaz bebeğim özelden istediğin zaman dinlerim seni ❤️

(2,559 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canim sagol ♥️

(1,120 puan) tarafından

Senden de bitanem 

+2 oy
(5,861 puan) tarafından

Başlıktan senin olduğunu anlamam peki🤣❤️

(1,120 puan) tarafından

Abla ya valla diyor ki akvaryumda neden yengeç yok ahtapot alacakmış ….

(5,861 puan) tarafından

Şükret! ya pirhana köpekbalığı isteseydi? Nice olurdu halin🤪

Melis bir ara tutturmuştu zürafa alalım diye🤣

(1,120 puan) tarafından

Ayy şu çocuklara bak 😂

+2 oy
(1,384 puan) tarafından

Canım bizde benzer bir olay yaşadık akvaryum bizim değildi ama, silikon bir oyuncağı içine attım o anı öyle kurtardım çünkü başkasının balığıydı eline veremezdim, ordan geldik geleli her gün en büyük kavanoz gibi bardağa su koyup balık yakalıyor oltası da var isterse tutuyor ama şu sert plastik balıklara kanmadı, oyuncak olduğunu anladı, silikon dişlik gelmiş bime, onların içinden buldum balık ona kanıyor, çok ileri gitseydi pazardaki hamsileri de atabilirdim :D

(1,384 puan) tarafından

Nereden nereye işte iyi insanlar muhakkak birbirini buluyorlar ben buna inanıyorum yani kalp kalbe  karşı derler ya o hesap. Ben çok gezen birisiyim bir de tek çocukluyum aslında çok sık seyahat ederim kızım da yolları seven bir bebek bizim için güzel oluyor İnşallah o taraflara yolumuz düşerse görüşürüz

(1,120 puan) tarafından

Gel kız beraber Trabzon’a gideriz bak 3 yıldır buradayım hiç gitmedim belki nasip senledir yaaa 

(1,384 puan) tarafından

Aaa Trabzonda mısın sen

(1,120 puan) tarafından

Yok kız Bayburttayım ama Trabzon çok yakın 😂

(1,384 puan) tarafından

Aaa bak harita bilgim hiç yoktur birazda ondan geziyorum hakikaten gezdikçe şehir öğrendim resmen :D bende diyorum ya Bartındaydı ya Bayburt sonra düşündüm en fazla Karabük ama Trabzon değildi diyorum kendi kendime. Ay İdil Trabzon'un yaylaları diyorlar başka birşey demiyorlar yazın o sıcaklarda gitmeli ya 

+2 oy
(2,328 puan) tarafından

3. Çocuğum yolda. Son 6 aydır anladım ki 2. Çocuğu yapmasam oğlum beni dar ağacına tırmandırırmış. İkisi beraber oynayıp beni canım sıkıldı oyun oynayalım derdinden kurtarmışlar aslında 😂 tutturmaları da pek olmaz çünkü o şekilde birşey elde edemiceklerini çok iyi biliyorlar

(1,120 puan) tarafından

Ben oğlumun 2. Bir bireye kesinlikle tahammülü yok . Hayvanlardan bile kıskanıp kucağıma oturuyor 😂 benim oğlum kendi kendine oyun kurup oynayabiliyor şükürler olsun ama ben akvaryuma yengeç ve ahtapot bulamadığım için ağlıyor o da öyle bir cins jsjsjsj

(2,328 puan) tarafından

Ahahahha hayal dünyası geniş. Akvaryum deyince öyle hayal etmemiş demek ki. Olmayınca üzülmüş 😂 

(1,120 puan) tarafından

Ahahaha valla bazen diyecek bir şey bulamıyorum buraya yazıp sizinle dertleşiyorum 😂

(2,328 puan) tarafından
+1

Anayız ana😂 ancak biz anlarız birbirimizin halinden 🤭

(1,120 puan) tarafından
+1

Gerçekten öyle ❤️

+2 oy
(2,222 puan) tarafından

İdil aynıyız 2.cocuk asla düşünmüyorum ..1.gercekten mahvetti beni 4 yaşına girecek artık ne uykumun tadı ne ağzımın tadı hiç bir tat almıyorum resmen tükendim Allah gerçekten sabır versin

(1,120 puan) tarafından

Allah Allah o yaşlarda daha düzgün oluyorlar taslında benim kuzenimde geçen sene 4 yaştı çok olgundu yani tama çocukluğu vardı ama amin amin 

(2,222 puan) tarafından
+1

Yok 4 yaş ilk ergenlik canım:) nirvana yani oğlumda yaşıyorum resmen 

(1,120 puan) tarafından

Ayy aman aman valla ana olmak çok güzel ama zor oluyor Allah evlatlarımıza sağlık uzun ömürler versin tek çocuk hiç çocuktan devam 😅

(2,222 puan) tarafından

Aminn inşallah ama erkek çocuğu gerçekten hem cins olmadığı için oyalamak cok zor :) kız olsa bebeklerle otur oyna erkek çocuğuyla 24 saat güreş yapıp top oynayamiyoruz:))

(1,120 puan) tarafından

Çok haklısın ben oğlumu enerjisini atması için er gün dışarı çıkarıyorum koşturuyor sürekli enerjisi hiç bitmiyor 😂 dışarı çıkmadığım gün burnumdan getiriyor evin için çünkü evde enerjisini tam olarak atamıyor erkek çocuklarının ihtiyaçları oluyor gerçekten 

+1 oy
(4,493 puan) tarafından

Kaç yaşında bilmiyorum ama 4ten küçüktür heralde.  4 yaşından sonra daha iyi oluyorlar bence. Sakin olun:)

(1,120 puan) tarafından

Üstte ki hanımefendi de 4 yaşından yakınıyor 😂. Ama evet benim kuzenimde 5 yaşında şu an gayet mantıklı davranıyor daha 28 aylık oğlum onu anlıyorum ama beni kimse anlamıyor 😂 

(2,222 puan) tarafından
+1

Çıtı pıtı yok ben 4 yaş ergenliği yaşıyorum oğlumda 5 yaş insalalh iyi olur:)

(4,493 puan) tarafından

Ne bileyim bizim kız 4 yaşından sonra akıllandı baya😄 Son delirmesini 3.5 yaşında yaptı. O da çok fenaydı da düzeldi bikaç aya. İnşallah mola falan vermemişizdir 5 yaşta bişey çıkmaz😄

+1 oy
(3,214 puan) tarafından

Tek çocuk candır idiloşum😁

(1,120 puan) tarafından

Vallahi öyle aşkım 😂❤️🌺

0 oy
(157,466 puan) tarafından

ilk 3 yil cok zordu tan 3 yasina gitdi kurtukdum dedim simdi 3 yas sendromu basladi şafak 70 ben tr gidip 9 10 hafta uzak durcam cocuk bakmakdan

(1,120 puan) tarafından

Bende mayısı iple çekiyorum sevdoş 😂

0 oy
(259 puan) tarafından

Peki benim başlıktan senin olduğunu anlamam 🤣 yemin

(1,120 puan) tarafından

Mimli İdil olmuşum ama bugün gerçekten çok zordu :( 

0 oy
(21,119 puan) tarafından

Böyle şeyleri duydukça şaşırıyorum benim okan hariç diğer ikisi konuşunca söz dinler okanda babası konuşunca dinler ama gerçekten zor Allah yardımcın olsun idoş

(1,120 puan) tarafından

Senin Okan akvaryumda neden yemgeçle ahtapot yok neden almadın siye ağlamıyor mu 😂😂😂😂

(21,119 puan) tarafından

🥳🥳🥳 nooovvv ağlamaz ama sorar tabi djdjdkdkkd okan 9 yaşında aşkooo

(1,120 puan) tarafından

😂😂😂😂😂😂😂

0 oy
(1,719 puan) tarafından

Psikolojim yerlerde 😂😂😂😂

(1,120 puan) tarafından

Hahahhahah 😂😂😂

0 oy
(4,243 puan) tarafından

Mesela benimkide bugün kafasıyla vurdu dudağımı patlattı. Zaten diş yaptırmıştım ağzım yamulmustu üstüne tam oldu. Annem bir daha çocuk falan yapma yeter sana bu diyo 😀

(1,120 puan) tarafından

Ayy inanmıyorum 😅 anneler çoğu konuda çok haklı bende senin annenin  sözünü dinleyeceğim 😅🌺

(4,243 puan) tarafından

Ne ağzında diş kaldi nede sacimda siyah tel 😀 3 yılda 30 yaş yaşlandım. Buda bana yeter. Arada bi geliyor ikinci cocuk perileri ama kovuyorum geri

(1,120 puan) tarafından

Bende sırf kızım olması için acaba mı diyorum sonra tövbe ediyorum o aralardayım 😅

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 389 göst.
0 oy
10 cevap 615 göst.
3 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 349 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 548 göst.

Kategoriler

1,446,745 soru

23,765,701 cevap

315,660 kullanıcı

...