Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler neler yapıyorsunuz 🤗
Ben yorgunluktan ölüyorum tamamen bitik haldeyim kemiklerim bile sızlıyor dün gece geç geldim hastaneden az iş yaptim yattım Sabah erkenden kalkıp evi toparlayıp Toprak beyi dil eğitimine götürdüm geldim az uyumuşum ev dağınıkta üstten üstten topladım ama kendime gelemiyorum
Ayın 17 sinden sonra da düzenli olarak derslere başlıyoruz tabi benim şartımi kabul ederseler etmezseler başka rahabilitasyon merkezi ne bakicam ŞARTIM DA bugün ki öğretmen eğitim verecekse baslamayalim dedim çünkü dakka başı telefona bakıyor du hoşuma gitmedi !
Gelin kahvew içelim
Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayıım moduyla anlık karşınızdayım 😂
İdil bana da gel karşılıklı kahve içelim
Ayy keşke Büşbüş ya şöyle buradan sevdiklerimle yakın olsak ta her gün birinize gelsem konuşsak bilgi aktarımı yapsak ne güzel olur ben de Bayburt’ta artık yalnızlıktan öyle sıkıldım ki öyle sıkıldım be ❤️
Ay keske keske kiz sana kaz kere dedim ust dairem bos diye benim ustumde oturcaktim yan dairen konyali biz samimi olduk senide katardik cicek cicek gelmedin bekar adam geldi bela oldu basima
Eniştene söyle sınavını bir halledemedi dua edin bize kızlar pazar günü sınavı var eşimin yüksek lisans için inşallah bu sefer olur da bizde yolumuza gideriz inşallah 🤲🏻❤️
InsaAllah askim hakkinizda hayirlisi olsun da duzeniniz daha iyi olsun ama binada bos daire kalmadi 😔 mahalleden bulurum ayol sen yeter ki gel
Afiyet olsunnn valla bugün benide yordu daha çamaşır katlanacak kocamda yarın Antep'e gidelim diyip duruyor hiç çekecek halim yok o yolu bakalım galip kim gelecek
Amin çok amin. Benim kocamın aman ev daha rahat hanım boşver dışarıyı demesinden esracığımın kocasına ver 🌸🤭
Amin aminnn aminn ben diyorum onu hep birazda o desin 😅😅😅
Demez bacı demez takıl peşine git bişey olmaz 🤭 mehlika kuzum da yeter demiş artık ♥
Benim adamda sevmez ama ben dedimmi yok demez ama artık çocuklar b2 Tane olunca daha çok ona satıp Kaçıyorum 😂😂😂
En iyisi boşver 🤭
Afiyet olsun büşü. İnşallah iyi gelir toprağada eğitimi
İnşallah canım ama kurum pek içime sinmedi ya
Başka varsa onları da değerlendir bacım
Yarın bi göz gezdiricem canim
Kolay gelsin canım
Canım yanlış anlamaszsan geç mi konuştu götürdün benimkide tekli kelimelerde iyi ikili kelimeler sınırlı 33 AYLİK
Peşini bırakma canım yanlızla alakası yok benimki su 1 yıla kadar yanlız değildi ablamın çocukları komşu çocukları eşim Mekke'deydi ben çocukla afedersin ** gibi gezerdim o park senin bu avm benim sürekli oyun gruplarına giderdik TV telefon da sevmiyor düşün arada ben yalvarıyorum al şu tabletini de az kardeşinle ilgilendim veya bı sgra içeyim diye alır 10 dakika bakar fırlatır atar kızar niye telefon verdik oynamadık diye bu yüzden tabletin ekranı çatladı eşimin 2 telefonu pert benim telefonun arkasıni kırdı birde psikiyatriye gidiyorduk tabla telefon verme diyordular en son Dr la kavga ettik dalgamı geçiyorsunuz kolayiniza geliyor oturun g.ot büyütün maaşınızi yiyin tablet TV telefon vermeyin diyin. Yollayin tabi versek te almıyor diye sonra baş hekime kadar gittim beni bı doktorla görüştür du ondan sonra ben verim almaya başladım tamm mükemmel anne olmaya bilirim ama yeterince ilgileniyoruz babada canını verir arkadaşlari cagirsa bile gitmez oturur oynar ama olmayınca olmuyor
İçin rahat edene kadar başka Dr Lara git canım
Evet ya aynı şeyler iyi daha nolsun deyip gönderiyorlar
Maalesef somrada sağlık çalışanına saygısızlık yapmış oluyoruz
aynen öyle simdiki doktorlar ezbere konusuyorlar wc egitimi verdiniz mi yapabiliyor mu tek basina
Söylüyor ben götürüyorum tek başına yapamiyor
Gram halim yok ama Antep fıstıklı puding yapıyorum . Niye çünkü ben gebeyim 🤣
Afiyet olsun canım rabbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dustan cıktım sacımı taradım yatış drek .Regle yim 2. Günüde atlatırsam 3. Gün rahatlarım hormonlar tavan elim ayagım bez cabut gibi😅
Saatler olsun canım bende bi duş alsam kendime gelirim aslında ama duş günüm pazar günü o yüzden bekliyorum Çarşamba günu şaka gibi 24 saat içinde 3 kere torbami değişmek zorunda kaldık derim çürüdü artık yapıştırıcı deriyi yırtıp alıyor torba atıyor o yüzden
1,493,625 soru
24,403,436 cevap
350,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın