Ne güzel konuşuyorduk beya herkes kaynasiyordu gel bakım buraya djdjdjjd
gidenlerin gizemle geri gelmeleri
postlarin gizlenmesi aşırı sinirimi bozuyo
ozellikle postlarin gizlenmesi arkadaş maden gizlicen açma korkun varsa taninmaktan yazma
kiz sen kimdin diye yazacaktım baktim isimler sana cikti sonradan anladim napiyosun
Ne yapayım canım çocuklarla uğraşıyorum Lina nın ana sınıfı maceraları Eymenin yaramazlığı derken hayat geçip gidiyor sen ne yapıyorsun eloşum nasıl
Allah kolaylik versin canim elosta bire gidiyor okula git gel diploma alicam yine ☺️
Bende bu sene başlayacam bakalım 1. Sınıf nasıl tecrübeler nasıl bir maceraya sürükleyecek bizi özlendiniz yaa eski arkadaşları özledimmm galiba çocuğunun adı değişmiş gidenler olmuş
of sorma yılbaşında yine nick degistirme oldu corba oldu herkes sordugum kisilere yine soruyorum sen kimdin diye Allah tan senin isimle kizinin ismi uyumundan cikardim ☺️❤️ bende ozlemisim
Nedeni belli değil mi ? Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor
Bence taninmak istemedi kendini ele vermekten korktuu😂😂
Olabilir ama bizi merakta bıraktı gitti jdjdjd hain garı
Kız anlatirmisn ne kaçırdım gene
Hepimizi de tanıyordu ama 🤷♀️
Acaba zencefil mi ya ben bu postu yeni görüyorum Kevser. Ben severdim onu
su misali tartismaya acik bi konu demis senin su reis sevdan gercekten can sıkıcı
nenim yorumda ne yazilar hep kacirdim
gözde ye sordum kizlar o değil hepinize selam söylüyor
Aaa sevindiydim o diye
Kraliçeydi kesin o sıkıldı başka hesapla geldi
Hiii onu hiç tanımıyorum o bizi tanıyor anlamadım gitti ya
Bende ona benzettim yorum yazdım sonrada yıllar sonra döndüysen değişen nicklerde üç senedir beş senedir burdayım diyeni şak diye nasıl tanıyorsun dedim sonra tekrar girdiğimde post kapatılmıştı
Ayyy ne oldu ne kaçırdım ben 🤔🙄
Biri çıktı geldi eskilerden herkesi tanıdı şimdi kim diye merak ediliyor
Biri yeni hesap açmış eskilerden kimse yok mu bende eski bi kullancıyım falan yazmıştı cevaplarda herkes kimsin diye sormuştu eskiden tartıştığım kişiler çok olduğu için ismimi açık etmek istemiyorum şeklimde bişey yazmıştı sonra postu kapatmış benim gördüğüm dışında bişey oldu mu bilmiyorum ama :)
Biri eskilerden mis post açtı sonra postu gizledi
Allah Allah kim ki o acaba 🤔🤔 kraliçe olabilir mi yani Elif 🧐🧐🧐
Burası da kaos kazanı gibi her an bir şey kaçırmaya müsait 🤣
Ayy simdi aklima geldi selmoş olmasin buu durunun annesi ay insallah odur
Benim bir tahminim var canım bence bu maşallah
Esra olsa direk söylerdi benim diye
Bilmiyorum ki benim içimden o geçti ya
selma buralarda değil mi durum nickle . maşallah benimle samimi konusmazdi o degildir abla derdi ikbal demiyordu bana
Bence bu kişi maşallah di
Kızz kizz biri gelsin ağzımı kapatsın kizzz @Anneeeeeeeeeeeeeeeee bacı beni bı aydinlat özelden
esra esinden ayrilmis kizlari esine bırakmış babasi mi dedesi mi ne rahat vermez diye
sonra başkasıyla evlenmisti en son
Hayırlısı olsun hakkında çok şaşırttı beni
Ondanda hamileydi
Düğün yapacaktı hatta
Ne kaçırdım ne kaçırdım 😀😃
Dur yetiştin yetiştin :) xjxjxjxj
Geldim geldim 😀 özetlemeye nedersin bacim merak ettim yav gece gece çatlarım
Biri eskilerden kimler var diye post açtı eskiler olarak kim olduğunu sorduk o da demedi tahminler çoğalınca postu kapattı:)
Ozaman tahminler doğru 😀
Eğlenceyi kaçırdım tüh be 😁
Ooo taze anneee alya kuş nasil🌺
Mervişim canım benim ❤️ elhamdülillah çok iyi çok keyifli hareketli maşallah hiç zorlamıyor annesini ❤️ senin hamişlik nasıl gidiyor canımın içi iyi misin mide bulantısı geçti mi
Ne kaçırdım ben 😂🙂
1,451,977 soru
23,837,648 cevap
319,185 kullanıcı