0 oy
848 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

19yaşındayım okumadım babam okutmadı yani evlendim eşim iyi mi kötü mü anlayamıyorum. 2ay önce doğum yaptım  eşim ne istiyorsun dedi bende okumak dedim. İlk başta annesi onay vermedi ama ben halledicem dedi. İş arkadaşının annesi emekli öğretmen rica etti bana özel ders vereceğini söyledi ama onların evine gidicektim. İlk başta gitmek istemedim emekli öğretmen sınav sistemini nerden bilecek diye ama biliyormuş hatta 21 22yaşlarında kızlar geliyorlarmış. 1ay olucak oraya gittiğim. Dünde gittim 2saatlik A4 sorular yazmış ama salonda diğer öğrencileri vardı sen yan oday geç ora sessiz orda çalış dedi kimse gelmez korkma dedi bende gittim o oda oğlunun odasıydı. 2saata çözdüm soruları eve gidicektim çantam salondaydı açtım baktım onlarca cevapsız arama eşimden aradım eşimi eve geldiğimde konuşuruz görüceksin sen dedi. Eve gittim görümcem oğluma bakıyordu onla oturduk akşam eşim geldi oğlum uyuyordu normalde sessiz konuşurdu ama uyuduğu umrunda olmadı bas bas bağırıyordu ben seni oraya elin herifinin odasına girmen için mi gönderdim diye.Gözü dönmüştü kendimi anlatmaya çalışıyorum lafı ağzıma tıkıyor oğlum salondaydı sesten irkilde uyandı ağlıyor daha çok bağırıyor elin piçi neden beni arayıpta karın benim odamda ne söyleyeceksen söyle iletirim diyor. Telefonum salondaydı diyiyorum ona da inanmıyor telefonu yere attı ekranı bile şuan çatlak birdaha gitmeyeceksin dedi ylavardım babam gibi olma dedim cehheneme ağla defol odaya şunuda sustur dedi şunu dediğide oğlumuzdu çekti gitti. Bir evlendiğimde bu kadar ağlamıştım birde şimdi ve ikisinde de aynı kişi yüzünden ağladım sütüm kesilicek diye korkuyorum artık sabah pişkin pişkin aradı saat geç ben direkt işe gidiyorum dedi. Konuşmak istemiyorum onunla artık ama akşam eve gelicek ve zorla konuşucam. Yarın normalde gidicektim ama gitme diyecek tam herşey düzeliyor derken yine bir eve hapsoldum ben evde oturup temizlik yapmak yemek yapmak istemiyorum uykusuz kalmak istiyorum ama ders çalıştığım için uykusuz kalmak istiyorum ama o hakkım elimden alındı. Kendi aileme söyleyemem onun ailesine söylesem hiçbiri tarafımı tutmaz. Öğretmeni arayıp hesap sormak istiyorum ama belki hiç kadının haberi yoktu

24 Cevaplar

+17 oy
(162,097 puan) tarafından

simdi benide bi kadin arasa kocan odamda dese ben dahsda fazla deliririm sen geme ucuz kurtulmussun ben katil olurdum

arladas yasini babasinin okutmadini falan yazip durumu dramatiklestirmeye calismis ama bi anne ve bebegi var yuzde yuz sucludur heleki o telefon olayinda bende busra gibi kiskanc degilim ama ayni sey basima gelse katil olurum ne demek karin odamda cinnet sebebi

(1,567 puan) tarafından

Adam yine iyi dayanmış valla ben olsam bende göndermem bidaha ayrıca bebeğim iki aylık diyorsun sen o zman okuyup özgür yaşamak için evlenmişsin acelen ne o bebeğin anne kokusuna ihtiyacı var anne kimliğine alissan iyi edersin 

(539 puan) tarafından

@BabyBoyum

Asko bende okuyorum ama özel ders vs ile değil aldırdım bilgisayar oturup dersimi kendim çalışıyorum.

Konuları dinliyorum yazıyorum sorularını çözüyorum.

Aynı konu benim başıma gelmiş olsa eşim evi de beklemez direk o eve gelirdi yolda giderken adliyeye ugrardik sanirim

kaderimmm❤️💕❤️💕❤️💕 ozel ders isinj ben gecen sordumda benimki hayir otur computer calis yapamadigin zorlandigin seyleri ogretmenine ss at dedi ulooo bide bis kiskanc degiliz haaa🤣🤣🤣 beni arasa elin adami acip karin odamda dese vııışş bu bizim icin net bosanma sebebidir benimki bu durumu lehine cevirip cocuklarimi bile alir valla😬😬😬 bu arkadas sadaka vermeli cok ucuz atlatmis

(539 puan) tarafından

Sevdammmmmm💞💖

Aha sabahtan beri ** gibi ders çalışıyorum anlamadığımı youtubeden dinliyorum ayriyeten universitenin videoları var onları izliyorum Bi şekilde tamamlanıyor ya💞

Arkadaşta dediğin gibi bol bol dua etsin

-Reklam-
+5 oy
(3,300 puan) tarafından

Birde eşinin tarafından bak kim karın odamda dese adam delirir sana bir kadın eşin benim odamda dese sen ne düşünürsün ne yaparsın 

Ve keşke tlfnun yanında olsaydı 

Şimdi senin sakin olman gerekiyor otur konuş inşallah çözersiniz 

+5 oy
(3,748 puan) tarafından

Ben tüm suçun sende olduğunu düşünüyorum. 

Cantani telefonunu başka bir odada bırakman mantıksız telefonun sesi açıksa nasil duymadın ses kapalıysa onlar nasıl duydu. Adam senin çantanı karıştırıp nasil telefonuna bakabiliyor evde kadın varken neden telefonu oglu aliyor. Senin arayıp hesap sorman gerekirken hatta eşine benim de haberim yok nasil böyle bir şey yapar gerl birlikte hesap sormaya gidelim demen gerekirken yarin da beni göndermez diyebiliyorsun. O telefon oglun düştü diye de çalışıyor olabilir ateşi çıktı diye de çalıyor olabilir.

Okumak istiyor olabilirsin eğitim herkesin hakkı ama sen artık annesin eşsin senin önceliklerin değişti belli bir sıraya koyman gerekiyor. 

(1 puan) tarafından

Sessizdeydi kimse duymadı zaten eşim onu aradı o zaman söyledi

+4 oy
(2,042 puan) tarafından

Tamam yaşın küçük ama ne bu böyle sen bu adamın eşi misin çocuğu mu. Ben hiç anlamıyorum adamlar hadi geç odaya şunu sustur duyor sizde geçiyorsunuz ya. Akşam zorla konusucam ne. İstemiyorsan konusmazsin. O senin sahibin degil hayat arkadasin. Adamları böyle sahibiniz gibi komumlandirip sonra daha çok başınıza cikarmayin. Benden sana bir abla tavsiyesi olsun kendini ezdirme yoksa daha çok ağlayacaksın. Çok şükür bu platformları bulacak akillarinizda,  cep telefonlarınız var biraz akılcı kullanın sunlari. Biz 5 kardeşiz ben en büyüğüm en küçüğüm 19 yaşında. Onun şuan evlendiğini düşünemiyorum bile ya. Sen birde anne olmuşsun. 

Eşin su konuda haklı bana da biri eşin odada ne diceksen de dicek. Ben katil olurdum. Sen iyi bile yirtmissin yani. Böyle sıkıntılı bir kocan varsa sıkıntılı işler yapma. Evden uzaktan çalıs. Ev dersane, doping hafıza gibi uygulamalar var bunlarla çalış hazırlan.

Sen bir annesin. Belki senin yetistirdigin çocuklar iyi yerlere gelecek biraz özgüven bul kendinde. Adamdan sana saygı duymasını beklemiceksin o saygıyı kazanacaksın. Seni eve mi hapsediyor. Sen köle misin. Bunu kabul etmiceksin. Birlikte olma, yemek yapma, konuşma sohbet etme. O da anlasın hatasını. VE LÜTFEN BASKA BİR COCUK VERME. SANA GÜNAH. KORUN. İHMAL ETME. 

(1 puan) tarafından

Korunmayı biliyordum fikrimde vardı ama eşimin sevimli ailesi o kadar dırdır yapıyordular ki bunalmıştım o yüzden korunmadım ama önümdeki 10yıl asla çocuk istemiyorum 

(2,042 puan) tarafından

Diğer yazdıklarımı da oku. Bir adama köle olma. Evlilik böyle birşey değil. Hayatı paylaşmak demek. Düzeltmek senin elinde.

+3 oy
(3,375 puan) tarafından

OOgretmeni ara esini arasin anlatsin hangi erkek bunu duysa sinirlenir yaptiklari dogru demiyorum ama elin adami karin odamda ne diceksen bana derse sinirlenir yani kadini ara anlat durumu esini arasin ozur mu diliyo napiyosa yapsın gerekirse oglu konussun ozur diledin yanlis anladin desin senin egitim hayatini etkilemesin esin kotu biri degil imkanlari saglamis senin icin sadece kiskanclik yapmis 

+3 oy
(7,255 puan) tarafından

Adam son derece haklı biri beni öyle arıcak o an ağzına ederim yani sen neden telefonu yanına almıyorsun ben valla nadirdin benim telefonu yanımdan ayırdığım insanız sonuçta herşey olabilir 

+3 oy
(6,049 puan) tarafından

Vallahi kusura bakma ama ben eşimi arayacağım kadının bir tanesi açacak kocan benim odamda ne söyleyeceksen söyle ben iletirim dese gider oraya k***** da vururum kocamı da vururum sen yine bu şekil barışma ile atlattıysan bence şükretmen gerekiyor ki ben kıskanç biri olmadığım halde bunu yapıyorsam artık gerisini sen düşün

+3 oy
(2,510 puan) tarafından

O kişi eşine karın odamda ders çalışıyor diyecegine sana gelip telefonun çalıyor deselerdi. Ben hiç iyi niyetli görmedim bu durumu eşin hakli. Bu arada evde çalışıp atanan öğretmen arkadaşlarım var. Ben yatılı anadolu lisesini evde halamın bana aldığı videolarla çalışarak kazanmıştım. Hemen ağlayıp karalar baglamana gerek yok. YouTube da bir suru video var çok güzel anlatiyorlar

+3 oy
(1,080 puan) tarafından

Sen bir annesin ve eşsin. Sorumluluklarını bilmen gerekirdi. Ben mesela elin adamının odasına girip ders çalışmam. Her an evden arayabilirler cocuna bişey olabilir, görümcen bişey sorcak olabilir. Sen sorumsuz davranmissin. İkincisi o adamda da hiç iyi niyet görmedim ben. Kim olsa karın odamda dese delirir. Sen okumak istiyorsan o zaman evde online eğitim al orası hiç mantıklı bir yer gibi gelmedi bana. Ben de evde online derslerle mali müşavir oldum. Çocukla hem de. Olmayacak birşey yok. İstiyorsan herşeyin bir yolu vardır. Elin adamının odasında çalışmana gerek yok bunun için 

(1 puan) tarafından

Tanıdığınız iyi öğretmen var mı peki? 

(1,080 puan) tarafından
+1

Ben liseyi açıktan okumuştum üniversiteyi rastgele YouTube videolarından çalışıp test çözerek 2 yıl muhasebe kazandım ama kötü puan almamıştım muhasebe istediğim için yazmıştım. Sonra açıktan maliye ye 4 yıla tamamladım. Daha sonra bizim alanla ilgili hoca var Fuat hoca ondan online ders aldım staj sınavına girdim onu kazandim 3 yıl staj yaptım bu arada konya Selçukta de muhasebe denetim üzerine yüksek lisans yaptım. Sonra yine online Fuat hoca dan ders alıp yeterliği verdim. Yani hepsi online oldu. Siz üniversiteye hazırlanıyorsaniz doping hafıza olabilir bir de ben mesela konu çıkardım konu konu YouTube a aratıp o şekilde ilerledim 

+3 oy
(8,882 puan) tarafından

Kocan delirmekte haklı bana kocan odamda dese biri vallahi o evi basardım olacak iş değil illa ders almana gerek daha o eve gştmeyi düşünmen bile saçmalık internet ders videoları dolu madem derdin okumak ordan çalışmaya devam et odamda diyen kişinin bunu masumca dediğini düşünmüyorum 

+3 oy
(709 puan) tarafından

Yani sen artık bir annesin senin ilk önce bebeğini düşünmen gerek hemen okumaya atlamışsın.

Lohusa sayılırsın sen neyin kafasını yaşıyorsun madem o kadar okumak istiyodun niye çocuk yaptın çocuğun günahına girdin. Senin görümcen senin çocuğuna bakmak zorundamı.

Önce çocuğunu büyüt 2 ,3 yasina getir ondan sonra okumayı düşün.

Eşinde saçma sapan niye arkadasinin evine göndriyor madem o kadar kiskanç.

Seninde eşininde tutulacak yanı yok.

İkiinizde çocuk gibi davranmışsınız. Telefona bakmaman zaten başlı başına hata.

Eşinin arkadaşıda tam bir fırsatçı sapık.

(1 puan) tarafından

Benim okumaktan başka şansım yok zaten ne kadar geç kaldım şuan universte 2sınıf olabilirdim ama hala değilim 

(709 puan) tarafından
+1

Senin ne kadar bahanen olursa olsun o çocuk sana MUHTAÇ.

Okumayı erteleyebilirsin kimse sana okuma demedii.

Yeni doğmış bir bebeği ihmal edecdksen okuma daha iyi çünkü senin anneliğini sorgularım ben.

Bir de gelmiş burda sana haklısın dememizi bekliyosun amaeşinde sende HAKSIZSINIZ!!!

+2 oy
(1,124 puan) tarafından

Senin suçun yokki oğlan çok yanlış bir şekilde söylemiş yanlış anlamaya meyilliymiş kocanda

+2 oy
(21,446 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu ders çalışmanın daha mantıklı yolu yok mu doping hafıza dershane gibi açıkçası ben de gidip başkasının evinde ders çalışmam bunu en son yaptığımda 20 li yaşlarda bekardım ve 24 yaşında yeni mezun atamayı bekleyen bir öğretmenim vardı kiz kıza hem ders çalışıp hem sohbet ediyorduk 

Beni yanlış anlamayın ama bence de oraya bir daha gitmemelisiniz bu tavrı hiç iyi niyetli bulmadım ben normal şartlarda telefonu açan kişi içerde ders çalışıyor iki dakika bekleyin çağırayım der. Karın benim odamda çalışıyor sen söyle ben ileteyim demez bu hiç normal bir durum değil 

+2 oy
(260 puan) tarafından

Eşin izin verse bile bı daha gitme başka bı şey bul kendine ders çalışmak icin

+2 oy
(2,938 puan) tarafından

Burada biraz sen ihmalkar davranmissjn ben de telefonu geç açsam eşim kiziyor burada eğitim ile bir sıkıntı yok senin  saatlerce telefona cevap vermeme ve başka birinin evinde iken bunu yapman 

+2 oy
(3,152 puan) tarafından

Canım tamam eşin seni üzmüş ama öğretmenin oğlunun amacı ne? Ne demek karın benim odamda. Sen bu lafın üstüne daha o eve gitmeyi mi düşünüyorsun? O kişinin niyeti hiç iyi değil belli. Eşine zaman ver bir kaç gün sakinlessin. Sen ders çalışmaya evden devam et. Youtube de ders anlatan öğretmenler oluyor onlarla ilerle. Bana bir kadın eşin odamda dese ortalığı yıkarım. Eşime de kızarım bu kadın senden yüz bulmasa bana bunu deme cesaretini bulamaz diye . Sen bunu düşün önce. 

(1 puan) tarafından

Online öğretmen bulsam daha iyi olur çünki o şekilde sorularımı daha rahat verebilirim

+2 oy
(260 puan) tarafından

Yanlış anlama ama eşin çok haklı ben olsam varya o evde sağlam kalacak bişey kalmazdı tamam eşin bağırmış cagrmis sinirden herşey oluyor insan kıskanınca gözü görmüyor hiç birşey bence sen biraz olayları güzelleştirerek anlatmışsın olaylar öyle değil gibi anlattigina göre evde başka öğrenciler var sen sessz ortamda soru çöz diye odaya yolluyorlar ama telefona cevap vermeyince odadaki adammi daha her kimse eşin onu arıyor sen onun evde olduğunu söylememissin yazmamışsin eşinin güveni olmadığı için seni göndermek istemiyor ne güzel eşin sana özel ders imkanı bile sunmuş daha ne yapsın kii eşine kızmak yerine ben senin yerinde olsam alttan alırdım 

(1 puan) tarafından

Telefonum sessizdeydi iş arkadaşı o adam eşimde onu aramış aradım ulaşamadım herşey yolundamı diye 

+1 oy
(1,210 puan) tarafından

Aslında şuanki durumda birşey yok ama talihsizlık diyelim hepsı üst üste denk gelmiş öğretmen çocuğunun senın telefonunu açması hoş olmamıs eğitim herkesın hakkı özellıkle bu derece okumaya heveslı olan kişilerin önlerinin kesilmesi bastırılması gerçekten üzücü eşiniz de yanlış anlamış konusarak çözülebilir 

(1 puan) tarafından

Telefonum sessizdeydi eşim onu aradı ulaşamıyorum bir sorun mu var diye 

(1,210 puan) tarafından

He anladım şimdi büyük yanliş konusma ve anlaşılma olmuş

0 oy
(1,004 puan) tarafından

Çocuk terbiyesiz iş neden telefonunu açıyor ki? İlla yardımcı olmak istiyorsa telefonu getrebilirdi ya da umursamamazlık edebilirdi. Seninle ya da eşinle ne samimiyeti var ki telefonunu açıyor 

(1 puan) tarafından

Benim telefonumu açmadı eşimin iş arkadaşı eşim bana ulaşmadı onu aradı bir sorun mu var diye

0 oy
(502 puan) tarafından

Ben açıktan hem lise okudum hem de şu an üniversite okuyorum hep internetten çalıştım valla ben asla birinin evine gidemem senin yerinde olsam baştan çocuğumu bırakıp gitmem geceleri evimde ders çalışırdım ayrıca kocan sinirlenmekte de çok haklı 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 245 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 667 göst.
0 oy
65 cevap 2,729 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde mlodi (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 203 göst.

Kategoriler