0 oy
98 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (424 puan) tarafından

Arkadaşlar siyah saça açıcı sürüp üstüne açık kumral boyası yaptık tabikide turuncu oldu 😁 bunun böyle olacağını tahmin etmeliydik. Şuan ne yapmamız gerek çok koyu olmayan bir renk olsun bu rengi ne kapatır deneyimli hanımlar yardımcı olabilir mi ?

6 Cevaplar

0 oy
önce (424 puan) tarafından

Kızlar yardım imdaatt

-Reklam-
0 oy
önce (458 puan) tarafından

Konuyla alakasız olabilir benim sac ombre turunculuk olmasın diye mor şampuan kullanıyorum.** a sen boya tavsiyesi istiyorsun galiba.

0 oy
önce (2,467 puan) tarafından

Açık kahve  karamel  vs o tarz  olabilir bal köpüğü 

0 oy
önce (1,354 puan) tarafından

Boya tavsiyesini bilemiyorum da turunculaşan saça mor şampuan bire bir, mor şampuan kullanıp turuncuların sarı olduğunu gördükçe röfle yaptırmaya alıştım vallahi oh be sarı varmış 

önce (424 puan) tarafından

İlk yıkamada olur mu yoksa bir kaç hafta daha mı beklesem. Yarin 7.4 küllü kumral yapıcam yorumlarda biri önerdi boyadiktan sonra mor şampuan mı kullanayım yoksa öncesinde mi😁

önce (1,354 puan) tarafından

Canım turunculaşmış saça duşta sür bı on beş yirmi dk bekletip çıkmıştım ben sana direkt açık açık şöyle anlatayım saçımı kendim evde açmaya kalktım ve yaktım tupturuu oldu öncesindeki rengim açık kumral zaten açık kumralı platin sarısı yapmaya çalışıyorum ev şartlarında ve yaktım tabii ki, aradan bir ay falan geçti ben saç rengim turuncu olarak dolaşıyordum artık bir ay sonra mor şampuanı gördüm aa dedim Bir de bundan süreyim de biraz beslensin saçım yanığı falan gitsin ilk başta mor şampuanı sürdüm sonra banyoyu falan yıkadım sonra banyomu yaptım yani herhalde bir saçımda 15-20 dakika bekledi diye tahmin ediyorum bir çıktım saçlarım platin Sarı, fakat öncesindeki saç rengim zaten kumral üzerine röfle yaptırmıştım platin sarısı onun üzerine açıcı vurmuştum daha da sarı olsun hepsi açılsın diye ve sonra yanmıştı çıktığımda eski röfleli Halime dönmüştü hala kafamda ve sarı yani dipnot, mor şampuanı bırakmadım

0 oy
önce (3,188 puan) tarafından

7.4 pisman olmqyacqksn cnm

önce (3,188 puan) tarafından

7.4 ben bir morforse bir mycloor ikisini karistirip kullandm 

0 oy
önce (246 puan) tarafından

7.1 küllü kumrala boyayıp boyamadan önce bir mor şampuan ile yıkayın kızıllık gitmezse mor şampuan kullanmaya devam edin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 133 göst.
11 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde EbEn... (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yumurtabitmis (2,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
22 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatma0203 (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
8 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde 35 (458 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,661 soru

23,750,046 cevap

314,737 kullanıcı

...