Adetime 14 gun var gebelik var mı ?
14 gün kala nasıl test çıktı anlamadım. Ben adetime 14 gün kala yeni yumurtlama içerisinde oluyorum. Sorunuza gelirsek evet gözüküyor ama emin misiniz 14 gün kala bu sonuca ?
Martin 29 unda 5 günde adet oldum hesaba otrdugumda 14 günüm var daha
Herkes aynı olacak diye bişey yok ki bende adette 15 gün kala ögrendim
Herkeste aynı olur diye birşey demedim hanım efendi. 15 gün kala öğrenmek imkansız bu arada. Siz muhtemelen bir önceki ay hamile kalıp üstünü görmüşsünüz adet sanmışsınız onu da. Daha sonra da temizlenip test yapmışsanız doğrudur ama onun dışında imkansız 15 gün kala öğrenmek
Yok adetim hep düzenlidir tam gününde adet olurum 05 betayla ögrendim
Evet gebelık var sanırsa geç dollenme olmus çünkü bu kadar erken çıkması ımkansız
Beni tek korkutan şey çizginin silik çıkması bı zamnda silik çizgi çıkmıştı kimysalmis gebelik demişlerdi
Benimde aymı 14 gün vardı hemde kaset test yapmıştım pozitif çıktı ama İmkansız dediler test yanıltı beni kan verdim negatif ama hepimizin aynı olacak değil kan ver netlleşsin🥰
Kan testi verdim bakalım ne cikacak
Gusül alır almaz test yapsaydiniz daha olumlu sonuç alırsınız :/
14 gün diyorsunuz bence güvenmeyin teste çünkü bu tarihlerde genelde yumurtlama gerçekleşiyo henüz..
Bende aynısını dedim ama bi arkadaşta 15 gün kala öğrenmiş bide herkeste aynı olmaz diye benim yorumuma yorum yapıyor 😁 hayır hamile kalıyorlar belki de üstünü görüyorlar adet sanıyorlar halen iddialaşıyorlar. 15 gün kala öğrenmek imkansız bu gözler daha neler görecek 🫣
Evet dediyiniz gibi üstüne görme olabilir birisi 1 hafta kala öğrendim dediyinde bile çok şaşırıyorum.. belliki hanımefendi istiyo inşAllah gerçekden hamiledir..
İnşallah kan testi verdim sonucu bekliyorum
Evet 2.cizgi var ama çizgiye güvenme test ver kan testi garanti
Teşekkür ederim kan testi verdim
Neden 14 gün varken test yaptınız ki çok erken gününuz geçsin öyle yapın yada kan verin ama cokk eken test icin
Benim 12 gün geçikti öyle yaptıp tam çıktı ama yinede acaba mı dedim 😂😂
Çok miğde bulantım vardı sabahları supelendim acaba mi dedim ondan bu kadar erken yaptım
Herşeyin hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Kan verin ama onda da düşük çıkarsa sürekli kan istenir filan en güzeli gününü beklemek hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🤗
1,514,071 soru
24,692,058 cevap
368,387 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın