0 oy
858 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,760 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eeereeeeeeeeee????

20 Cevaplar

+17 oy
(9,611 puan) tarafından

O deilde siz de onlar kadar suçlusunuz bir mahremiyetinize sahip cıkamıyormusunuz kapıyı neden kilitlemiyorsunuz neden dingonun ahırı gibi gelip gidiyorlar kaynanan neden evinden gelip seni sesliyor saçma sapan geldi bana 

(2,760 puan) tarafından

Allah allah biz aile apartmaniyiz gelecekler tabikide onlar benim.ailem ben dogum yapmışım çocuğa bakmaya geliyor bana yemek yapıp getiriyor sevmek için geliyor kapi kitli olmasada zaten tıklayıp giriyor..

Ben müsait olmazsam kapımı normalde kitliyorum..

Gündüzde kitlemedim kuzenin içeri gireceği aklıma bile gelmedi hadi girdi yatak odasına neden girdi bende eşimde anlamadık savma sapan bir hal aldı yani..

-Reklam-
+9 oy
(2,615 puan) tarafından

Daha geçen bir postta kadın ilişkiyi nadir yaşıyoruz dedi diye ayy içi geçmiş yazık diyerek birde kahkaha emojisi koyarak yazan büyük patavatsizlik yapan siz, bı başkası tarafından da patavatsız diye eleştiriliyorsunuz. Bana çokta anormal gelmedi. Sizinde ses vermemeniz bir acayip. Kapıdan girdi eşiniz desin müsait değiliz sonra gelin. Birde ben fena oluyorum sonra, tenhada nasıl halledeceğim izleyin yazıyorsunuz. 46 yaşında hala entrika kovalamaniz vallahi bir acayip. Daha neler göreceğiz bilmiyorum 

(2,615 puan) tarafından

O kadar şey yazdık bunu mu çıkardınız gerçekten. Size cinsellik soran mi var. Ben diyorum ki burda da görüyoruz baya patavatsız birisiniz. Birinin size patavatsız demesi bana hiç mantıksız gelmedi diyorum. Kac yaşında kadınsıniz böyle şeyler pek yakışmıyor diyoruz. Bize ne sizin cinsel hayatınızdan tövbe tövbe. Kadın 3 kademede girmiş eve. 17 yaşında ergenler gibi ses vermemiş müsait değiliz denemissiniz. Sonra kadın vay efendim girdi. Kuzenoyle olan mevzuyu  bile kaynananızla çözmeye çalışıyorsunuz. O kız diyorsunuz oturup kalktığınız evinize kadar girebilen bir insana. Ben onu diyorum inşallah anlarsiniz

(2,760 puan) tarafından

Bir *** anlamadim sacmalamisin  konuyu sapitmis

(2,615 puan) tarafından

Gayet açık yazdım ama okuyun 😂

(299 puan) tarafından

ay delircem anlamamis :) @Atlaskalbim cansucum demis ki bi yorumda sen cinsellikle ilgili patavatsizlik yapmistinn buna mi patavatsiz diyosun yani bi yorumda sen demissin ici gecmis diye anladin mi simdi kimse kocanla senin cinsel yasantini merak etmiyor zaten tovbe ya 

(2,615 puan) tarafından

Sen millete yaz yaz 😂 oraya yazarken cinsel hayatınızı gayet betimliyorsunuz zaten bizde size ayıp yaptığınız diyoruz ya, hani siz geçen bir kadına ayyy içi geçmiş yazık dediniz ya, birde guldunuz ya kocasıyla az birlikte oluyor diye. yani siz baya patavatsızsiniz burda bir çok yorumu gördük kadın size patavatsız deyince haklı olma ihtimali çok yüksek bana garip gelmedi diyorum 

Konu içinde diyorum ki eşiniz ve siz o kadar mahremiyetinize önem veriyorsanız yatak odasında sohbet ediyorsunuz ya, onlar gelince susuyorsunuz. İnsanlar eve girmişler duymuşsunuzdur içeri girmiş duymussunuz 3 kademe giriş yapmislar ya esinizde niye müsait değiliz demiyor onu diyorum

+4 oy
(7,489 puan) tarafından

Pardonda neden eşine veya kaynanana söylüyorsun?? Direk o an kadına gereken tepkiyi vermedin, söylemedin?? Yapan kaynananmı sanki kadının ne suçu var. Kadına direk açık açık söyleseydin, kapıyı açmıyorsak müsait değiliz ne diye dingonun ahırı gibi giriyorsun diye 

(2,760 puan) tarafından

Yoknbennonu demek istemedim açıkçası ama anneme söyleyeceğim ki yeğenine kendisi konuşsun ben knu dedikten sonra birdaha yüz yüze bakmamam lazim

(7,489 puan) tarafından

Olsun bakma gerekirse. Evine mahremine saygısı olmayan birinin, hayatında olup olmamasının çokta bir önemi yok bence. 

Ama illa kavga etmeye gerek yok. Güzelce uyarabilrisin, o gün yaptığından rahatsız oldum açıkçası böyle şeylere karşıyım lütfen daha dikkatli ol da diyebilirsin. Ama tepkisiz kalma devamı gelir 

(2,760 puan) tarafından

Simdi ben bu konuyu daha konuşmadım eşim annesine söyledi onu duydum 

(7,489 puan) tarafından

Bence kaynanan bu konuda bir şey demeyecek yeğenine kırmak istemez sen gördüğün zaman uygun bir şekilde uyarını yap 

+4 oy
(3,390 puan) tarafından

Aile apartmanı diye kapı kapanmaz mi arkadan  kaynan gece gelmesi ayrı bı sacmalik sizin gitsin diye duymazdan gelmeniz daha saçmalik neyse 

(2,760 puan) tarafından

Kapanırda kapatmamisiz işte anahtarları almışım üzerinden takmaması sürekli çıkıp giriyorduk acik kalmis evde öyle içeri giren olmaz kayinvalidem.bebegime bakmaya geliyor beni dinlendirmek icin uyuyayım diye..bebek yatak odasında değil salonda bakiypru ikimizde..

+3 oy
(3,792 puan) tarafından

Yatak odasına gelene kadar keşke çıkıp tepki verseydiniz. Aa hiç duymadik kapiyi sen nasıl girdin falan diye . Kaynananın ne suçu var 

(2,760 puan) tarafından

:) bebek kucagimda mama yiyordu zaten kalkamazdim eşimde gider diye sessiz kalmayı tercih etti 

(3,792 puan) tarafından

Bilmem yani bana eve direk girdiğini anladığıniz da yadirgamamaniz tuhaf geldi. Biz olsak direk firlardik dışarı ne hakla giriyorsun evimize diye . Eve izinsiz giren hadsiz yatak odasına da girer besbelli 

(2,760 puan) tarafından

Normalde ben eşime dedim içeri giriyor ben çocuğa mam veriyordum kalkamadım.. eşimde gider o dedi işaret etti sus dedi.. içeri girince ordan orya bakınca tahmin edemedik yatak odasını açar diye eşimde cok şaşırdı.. 

Bunu böyle simdi diye ben onada kızdım 

+3 oy
(4,143 puan) tarafından

Saçma sapan bir sürü şey yazıyor gercek olduğuna bile inanamadım. 

(2,760 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Banami diyorsun sen küçüğüm..neyin ne gerçeğine inanmadın?

(4,143 puan) tarafından

Sana diyorum teyze. O ne öyle kapıyı tutan iceri giriyor evi geziyor bir de kaynanam çocuğa bakmaya geliyor diyorsun öyle sacmalik mi olur ya kendi annem bile olsa basıp giremez eve. Bir diyorsun esim kuzenlerine düşkün ben uyarsam bir daha gelemez bir diyorsun kaynanama soylicem zile bile basamaz. 

46 yaşına gelmişsin hala kaynanan mi işini görüyor çocuğuna bakıyor. 

+3 oy
(506 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sizin evde mahremiyet yok mu kayinvalde gece nasıl griiyor bebeği almaya gece o iş uzerinde olma ihtimalinin daha yüksek ,bana evin kilitlenmemesi daha garip geldi, misafire seslenmemeniz de garip ,onların eve girmesinde garip 

(2,760 puan) tarafından

Salonda bakıyoruz bebeğimi yatak odasında değil ben uyumaya gidiyorum bebek sabah karşı meme istiyor o zman kapıyı çalıp beni uyandırıyor kayinvalidem odaya girmez yani..

Ama evet kuzenin yaptığı çok saçmaydı bebegi görmek için giriyor olması ayrica sen kapıyı tıklayın ben cemal vermedim hadi içeri girdin odalarda belliki insanda yok sen yatakmodasina niye giriyorsun eşimde dedim git çık uyuyorlar de gönder dedim o gider zaten diye işaret yaptı kapıyı açınca biz şok.

Eşime ben daha birsey demeden annesine gitti söyledi bu kadarda değil diye

+2 oy
tarafından

Eee kadin kapıyı açmış girmiş patavatsiz da evinize sizde girdi artık bi zahmet çıksaydıniz odadan

(2,760 puan) tarafından

Oda dediğiniz yatak odam benim 😊 iç çamaşırları oturyorum farzet yada eşimle ikimiz ciplagiz giyinemedikte  o ara 1 dakikanın icinde kapi aciyor ya siz napardiniz peki sa deyip karsilarmiydiniz

tarafından

Eve girmis dengesiz bari çıkalım da burayada gelmesin derdim

(53,685 puan) tarafından

aile apartmani olmaktan cikmis sizinki sulale apartmani olmuş evinde oturma odanda mutfağın da musait olursun anahtarın kapinda olur herkesin girme ihtimali olan bir durumda anahtar kapida birakilmaz ki

(2,760 puan) tarafından

Kiz oyle değil ya benim kapım ev kapısı gibi düşü  yaparken oyle yaptirmisiz ama ben sürekli içerken kitlerim banada oyle kapıyı çalmadan kimse gelmez kayinvalidem de eltimde sinirlarini bilir..

Ben dogum yaptıktan sonra kapıyı zırt pırt nasil kitleyeyeim yardıma gdi yemek getirdi geldi bizde kapi kitleyemezdim kendi annem yaşlı olduğu icin bana yardım edemedi  sagoslu  kayinvalidem çok destekçi..

Gece bebeğe bakmak için bana geliyor kapıyı tıklarsanız gel derim iyle girer bende 4 5 saat uyuyorum beni dinlendirmek istiyor kisaca iyilik yapıyor.. 

Sorun kayinvalidem degilki sorun ablasının kızında bebek sevmek için  kızını getirmek istiyor kapıyı vuruyor ben eşime dedim musait degiliz de dedim o tiklar gider dedi..

Kzda içeri girdi çık dedim gider diyor hala ses yapma diyor bana salona girdi gider diyor yine yatak odasının kapısını açınca ay kilo dedim ben artik ay biziz biz dedi musait degilmiydiniz diyor biz sonra geliriz deyip birden gittiler ne olduğunu anlamadimki 1 dakika içinde hersey gerçekleşti kisaca..

Qbsurt bir olay yaşandı yani yoksa benim evime zil basmadan yada telefon etmeden kimse gelmezdi. 

+2 oy
(2,591 puan) tarafından

Bazen çok şaşırıyorum burda okuduklarima. Kapıyı açıp eve girmek nedir ya . Odalari tek tek gezmek falan

(2,760 puan) tarafından

Başıma gelcek deneme bende inanmazdim 😀 oldu valla

+2 oy
(2,529 puan) tarafından

Açıkçası ikinizin de yaptığı hiç hoş değil 😑

(2,760 puan) tarafından

Valla ben bebeğe mama veriyordum çocuğuma yemek verirken nasil kalkayım eşime dedim içeri giriyor galiba git uyuyorlar de dedim o gider gelmez dedi..

İçeri girdi salona girdi derken bizim idayada geldi ikimizde şok olduk..

Olay çok çabuk gelişti .

+2 oy
(7,186 puan) tarafından

O değil de evinizin kapısını yani dış kapısını açıp nasıl girdi ki içeriye onu anlamadım?kaynananla birlikte mi aynı evde oturuyorsunuz

(2,760 puan) tarafından

Hayir herkesin katı ayrı benim dış kapımda kapı kolu var ama ben hep içerken kitliyordum..

Kitli olmadığı için rahatla girmiş oldu

+2 oy
(813 puan) tarafından

Kusuruma bakma canım ama en başta hatalı olan sizsiniz. Dingonun ahırı değil orası, sadece kendinize ait olan bir mahremiyet yeri orası. Kayınvaliden çocuğa bakmak için neden gece sizin eve giriyor? Aynı evde yaşıyor olsaydınız bile böyle gece odanıza girerek çocuğa bakamaz. Neden herkeste sizin evin anahtarı var? Belli ki kayınvalidengil her an evinize anahtarla girebiliyor. O sırada eşinle müsait olmayabilirsiniz de. En başta sınır koymamışsınız kimseye. Bu kadar sınırsızlığa o kadının öyle yapması bana gayet normal geldi. Ayrıca o kadına sizin evin anahtarını veren kim? İlk başta o kişiyi bul uyar bence. 

(2,760 puan) tarafından

Oha sacma sapan yoruma bak bir saniye sen söyle dur bakayım..

1. Benim evimin anahtarı kimsede yok yedek anahtarla yok..

2.cisi döngünün ahiri değil ben dogum yapmışım bana desteğe geliyor sizin annelerinizin size yardım etmediği lahusayken falan. 

Ben insanların yüzüne nasıl kapi kitleyeyjm o ara..

Ayrıca bebek yatak odasında değil salonda bakıyoruz yani kayinvalidem odamıza girmiyor.

Bu  patavatsız kuzeninin yediği halt kisaca..

Ben nerden bileyim.kizin oyle girişte açacağını aklıma gelmez ki benim katima kimse habersizce girmez..

Biz bir aileyiz eşimin ailesi benim ailem kaykbvalidemde bana destek veriyor..

(813 puan) tarafından

Yorumumu tekrar okursanız saçma sapan olmadığını görürsünüz. 

1)Ben evinize dingonun ahırı demedim. Tam tersine "dingonun ahır değil orası, sizin yuvanız" dedim.

2) Evinizin anahtarı kimse de yoksa nasıl içeri girebiliyorlar???

3) Yardıma gelmek başka bi şey, pat diye içeri girmek, özellikle de gece bunu yapmak başka bi şey. Siz bu ayrıntıyı söylemediniz. Geceleri kayınvalidenizin evinize geldiğini söylediniz.

4) Ben de size diyorum ki o kadın o şekilde evinize giriyorsa demek ki anahtar var. O anahtarı kim verdi?

5) Aile apartmanı olduğu için kapıyı kapatmayıp, aralık bırakıyorsanız yine hatalı olan sizsiniz. Dua edin hırsız gelmemiş.

6) Siz, eşiniz ve çocuğunuzla birlikte bir ailesiniz. Onun ailesiyle sadece akrabasınız. Belli ki yaşınız bir hayli küçük. Aile ve mahremiyet kavramlarını bilmiyorsunuz. Ve en önemlisi kimseye sınır koymuyorsunuz. Sınır koymak demek mesafeli olmak demek değildir. İlerde bunu çok iyi anlayacaksınız. 

(2,760 puan) tarafından

2.cevap: kimsede yok kapıyı kitlendim acik yani kapi kolunu tutup içeri girebiliyorsunuz

3. Kayinvalidem.pat diye girmiyor geldiği saat belli ve o gelecek diye ben bilerek kapıyı açık bırakıyorum kitlemiyorum..

4 eve giren evin içinden biri değil kuzeni yani başka yerde yaşıyor ve kayinvalideme ziyarete geliyor inerken kapıyı çalıyor acmayinca içeri giriyor yani zaten ben o gu  kapıyı kitlemedim eşimde evdeydim ve eşim sürekli ya bahçeye iniyor ya üst kata çıkıyor diyede kapi kitli değildi içerken

5.kapi kapalı ama benim daire kapım salon kapıları gibi yani kolu var.

6. Yasim 46 ben gündüz yoruluyorum diye kayinvalidem bana destek vermek için gece gelir salonda bebeğimi bakar bende eşimle birlikte yatak odasında uyurum ki dinlenmeye ihtiyacım var benimde oda bana bu iyiliği yapıyor.. 

Yani biz aile olabiliriz bu işin içinde kayinvalidem yok ben ondan zaten muzdarip degilim konu kadına geldi o ayrı 😊

(813 puan) tarafından

O zaman kapıyı normal daire kapısı yapmalısınız. Orası daire değil, dublex, triblex evin bir katı gibi olmuş. Kayınvalidenizin gelmesinden memnunsanız ona bi şey demem ama kapıyı daire kapısı yapmazsanız hırsız da, erkek de, densizler de rahat bir şekilde gelir içeri. Çünkü kilitlemeyi unutabilirsiniz. 

+2 oy
(1,657 puan) tarafından

Bak benim babam daha 1 kez bile yatak odasına girmedi biliyor musun oğlumun yatağı orada olmasına rağmen uyanınca görürüm hadi gidin uyutun falan der . Eşim olsun olmasın . Gündüzleri bile girmez ki ailem gelince özel eşyalarımın hepsini kaldırırım . Kendi babam torununu görmek için bile içeri girmez ki taaaa eşinin kuzeni bu cesareti kendinde buluyor ses çıkmadığı halde valla  olay 

(1,657 puan) tarafından

Değişik valla 

(2,760 puan) tarafından

Valla bende şok oldum hatta kendi anneme anlattım bu nasıl.is diyor ben kendi gelinim bile çağırmadan çıkmam diyor..

Kayinvalidem yapsa derim hadi yaşlı falan..

******** desem değil ne desem bilemedim 

(1,657 puan) tarafından

Aman neyse olan olmuşta bir daha olursa tepkini koy sessiz de kalma öyle anladığım kadarıyla eşini kırmamak adına sustun eşinde sağolsun savunmuş ama bir dahakine mesela ben tutamazdım kendimi 

(2,760 puan) tarafından

Aynen eşimi.kirmak istemedim sevdiği kuzeni çünkü.. 

Birdaha sanmam yapsın annem zaten onu ikaz eder.

Ayrıca ben kayinvalidemide çok seviyourm 🙂 kadin bana çok sldestek veriyor yardım ediyor..

Bazıları saçmalamış ne işi var sende diye ne güzel işte gelişini seviyor onu destekliyor aileyiz sonucta biz

(1,657 puan) tarafından

Birinin illa bebeğine bakması için kendi annesi olması gerekmiyor o da senin eşinin annesi ve size değer veriyorsa senin kuralların içinde bebeğine bakım veriyorsa hiç bir problem yok hatta çok şanslısın keşke şu an yanımda bana da destek olan olsa yani oğlum bebek değil ama sendrom halinde ki bebekler için de olan annelerinde yardıma ihtiyacı oluyor bence şahsen benşm çok ihtiyacım var  😂 buradakilerin çoğunun kaynanası böyle değil yabancı gelmiştir 😂 boşver takmaya değmez 🤪

+1 oy
(163,255 puan) tarafından

senden bunu beklemezdim baskasina soyletmek yerune kendin soylemelisin

(2,760 puan) tarafından

Ben söylersem sevda sittim sene benim evime giremezdi..

Eşimde kuzenlerime bağlı arasını bozmak istemedim..

Yoksa ben lafı soylerim hiç cekinmezdimde 

(163,255 puan) tarafından
+1

girmezse girmesin benim kapimi calmadan yatak odama bile girecek insan varsin hic gelmesin cokmu lazim

(7,489 puan) tarafından

Sonuna kadar katılıyorum sevdaya 

(2,760 puan) tarafından

Valla sevda bennonun yuvasını yapacagimda o hemen çıkıp gitti ben bebekle zaten neye ugradigimi sasirdim kalkamadım bile yerimden..

Garip bir durum oldu ki ben evime oyle davetsiz sokmam banada oyle gelmezler yüz vermezdim..

Sacma sapan bir olay yaşandı o an 

+1 oy
(590 puan) tarafından

Belki seni kalkamayacak bir vaziyetteyae hani bebek altını değiştirmek yada bebekle ilgilendigin için bakmak istemiştir anahtarı kapıya taktıgın için zile basmadan girebilirsiniz diye bişey vermiş olabilirsiniz odaya kadar geldi diyene kadar çıkıp baksaydınız sizde kadın belki iyi niyetle gelmiştir tutup direkmyatak odana girse neysede seni aramış evin işinde müsait değilsen yz zile basmayın diye anahtarıda kapıdan al 

(2,760 puan) tarafından

Sen sanirim.olqylari yanlış anlamışsın evet bebegi sevmek için geliyor anladık orasını tamam içeride girdiniz baktınız biz yokuz sikimizde cikmiyor yatak odasının yerinde biliyor neden çalıp bakma gereği duyacak evin içinde zaten diyorum 😀 

(506 puan) tarafından
+1

Bencede ,Birşey oldu sanmistir belki ,

sizin evde olduğunuzu biliyor demekki ve  o yüzden ısrar etmiş olabilir , sizde aslında bir ses verseydiniz yada çıkıp onlar kapıyı açmadan dış kapıya müsait değiliz demeliydiniz , 

evin anahtarı zaten kapı üstünde olmaz oda saçma ya başlarına birşey mi geldi acaba diye düşünmüş olabilir kadın , 

siz zaten kapı anahtarını dışarda bırakarak aile apartmanı ailedekiler , aile içindeki herkes istediği zaman eve girebilir izlenimi vermişsiniz ki ,bence koymayın anahtarı kapıda ,

gecede kendiniz bakın çocuğa gece kayinvaldenin gelmeside siz uyurken garip,  ben rahatsız olurum şahsen kalkar kendim bakarım çocuğa ama kafasına göre  kaynanamın gece girmesinden hoslanmazdim sonuçta özel hayat denilen birşey var 

(590 puan) tarafından

@@Atlaskalbim çıtınız çıkmadıgından belki bişey oldu sanmıştır herkes kötü kalpli değildir anahtarını koyma sende gece kaynananın yerine başkası girerse görürsünüz çıt çıkarmamayı 

(2,760 puan) tarafından

Ya bi de fol git sacma sapan cevap yazıyorsun 

(2,760 puan) tarafından

Bakiyorumda iyice sacma sapan yorum yapanlar var..

Ayrıca ben kayinvalidemin gelmesinden rahatsız değilim cokta memnunum beni dinlendiriyoru neden rahatsız olayım.kadindan..

Evin içindekiler zaten böyle yapmıyor disardan gelen biri kuzeni yani giriyor anahtar var diye kapalı kapıya sen açıp giriyormusun

+1 oy
(1,467 puan) tarafından

Benim annem bile evde kimse yokken oda kapısını çalar ve açmaz sadece çalar ki bizde öyleyiz, ben en fazla apartmanda komşumun kapısını açık gördüm üç kere zile bastım yok, aşağı indim aşağıdaymış abla kapın açık dedim ben bıraktım dedi kapat abla biri girer dedim haa doğru dedi çıktı kadın, yani biz açık kapıdan bile girmeyiz, hele ki yatak odası yani kesinlikle tepki verirdim ne münasebet bide velim gibi kayınvalideme şikayet edeyim bizzat kendisine söylemek isterim. 

+1 oy
(1,186 puan) tarafından

Ama sizin yaptığınız da değişik olmuş ses verin ve dıyin müsait değiliz. Onun yaptığı da saygısızlık

(2,760 puan) tarafından

Yani kapıyı açarken ben kimsin dedim ay biziz biz musait değilsiniz hereldde sonra geliriz deyip gittiler hemen traji komik sacma sapan olaydı yani..

Ne duydum ne gördüm.boyle saçmalık 

+1 oy
(5,418 puan) tarafından

Kayınvalıden neden gece gelip bebege bakıyor. Yanı şart mı? Beence tekrar kapı kıtleme alşkanlıgına gerı dön. 

(2,760 puan) tarafından

Şart değil ama bende dinlenmiş oluyorum 4 5 saat uyuyorum uykumu alınca sütüm daha çok geliyor gündüz uyumuyorum çünkü..birde çoluk çocuk yok ilk torunu zevkle bakıyor gelmek istemese demem gel diye

(5,418 puan) tarafından

Yanı dıyedebılırsın o senın bilecegın iş ama brbek uyanıyorsa aç oldugu ıcıın uyanır daha mınık bebegın. Kaynanan gekdıgınde neyıne bakıyor mesela mama falan mı yapıyor. 

(2,760 puan) tarafından

Mama yapıyor gece nlbenimki tepisiyor biraz üstünü falan çok acıyor ilgi istiyor yani onunda işi yok yukarda duracağınabana geliyor gündüzde kendi uyiyor

0 oy
(22,781 puan) tarafından

Siz aile mahremiyetinize sınır çizememişsiniz ki insanlar da o mahremiyete saygı duysun. Kadının yaptığı çok yanlış ama anahtar olmaması ayrı tuhaf ses etmemeniz ayrı tuhaf kadının yaptığı şeye susup hesabını kenara çekip kayinvalideye sormak ayrı tuhaf 

(2,760 puan) tarafından

Gercekten aile apartmaninda yaşamayan insanların yorumlarına bakıyorum isler sizin anlattığınız gibi değil öylede yurkuyor nerde ne yapacağımızı bilecek yastayız benim evime bu sekilde girmesindpgru olabilir ama kapı kapı beni araması bence yanlış.. 

Görüşmek istemediğim icinde ses vermek istemedim eşime dedim oda sandığı gidecek seslenip ama işler öyle olmadı bütün kapıları açtı..

Burda esimede kızdım çık söyle musait degil de diye gider gider diye işaret yapınca bana sonuç bu oldu

(22,781 puan) tarafından

Aile apartmanında yaşamayan değil tecrübe etmiş ve o geleneği bozmuş diyelim. Evine girmekte de haklı değil muhtemelen uyuduğunu düşünüp öyle hareket etti ama uyuyorlarsa çek git değil mi ayrıca ben bebeği uyutuyorum biz müsait değiliz sen istersen anneme çık bile desen bir tık yüksek sesle o bile yeterli bence. Sizde doğru bulamadığım Taraf bunun için kayinvalidemi kenara çeker hallederim tumumu yeğeninin yaptığı olayın muhatabı o değilken o alacak uyarıyı üstelik sizin kızdığınız kişi onun yeğeni bu durumda kaldığı için kendini kötü hissedecek. Beş yıldır evliyim kayınpederde dahil eşimin ailesinden kimle sorun yaşadıysam onun yüzüne söyledim ailede sivrildim göze battım belki ama hiç bir sorunu da büyümeden doğrudan muhatabi ile çözdüm 

(2,760 puan) tarafından

Ben anneme söylerim ben söylersem kiraririm kendisi usulünce anlatirki bugün hiç konuyu açmadım zaten eşim dedi oda belliki çok uzgundu halinden anladım üstünde gitmedim..

Ben şöyle dedim eşim ısrarla sus gider dedi çakar kapıyı diye yoksa musait değiliz diye seslenirdim..

Neyse birdaha böyle bir olay yaşanmaz 

0 oy
(8,843 puan) tarafından

Evinize girip çıkılması gerçekten çok saçma kapı kitlenir gelmek isteyen gelince kapıyı çalar açılır normal olanı bu. Yoksa herkes girer yol geçen hanı gibi. Annemgilde aile apartmanı arada kapıya anahtar takar dikkat etmezler onlara bile kızıyorum anahtarı takıyorsunuz gelen giriyor yol geçen hani gibi. Annem bile olsa evimin bi mahremiyeti var niye girsin kapım niye açık kalsın 

(2,760 puan) tarafından

Kayinvalidem icon konuşuyorsunuz ben zaten girmesi icin muayene etmişim ki kapıyı ona acik bırakmışım musait olmadığım zaman olunca kapımı kılıyorum çalsa dahil 2.calmaz cikar yukarı bu patavatsız kiz kapıyı çalıyor acmiyorum gel demedim hadi girdin sen oda oda niye beni arıyorsun hadi aradın benim.yatak odama neden giriyorsun..

Bunu gidip eşim kendi annesine söyledi çünkü yeğeni kızı gibi büyümüşler eşimle falan o sebepten onlarda can  ciğer kuzu sarması var..

Ama Kayinvalidem ara bulunulur ne kırar nede lafında söylemeden bırakmaz kendisi uyarmıştım o kızda birdaha bu sekiode davranamaz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,464,834 soru

24,007,828 cevap

327,649 kullanıcı

...