+3 oy
599 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,364 puan) tarafından

Kızlar sizler düzenli vücudunuza yüzünüze maske, bakım yapar mısınız? 

Neler yapıyorsunuz ben bu aralar saldım galiba kendimi öyle hissettim kalktım hemen yüz kağıt maske yaptım bekliyor yüzümde. Haftada 2 kere temizleyici kullanıyorum düzenli diş fırçalıyorum her gün gargara naneli yapıyorum. Vücudum için peeling aldım arındırıcı 1 kere yaptım aslında onu da yapmam lazım sizler neler yapıyorsunuz banada fikir olur 🙃🤭

BİRDE SORUM DÜZLEŞTİRİCİSİ OLANLAR DÜZLEŞTİRİCİYİ EVDEYKEN DE YAPAR MISINIZ SİZ YOKSA SADECE DIŞARI İÇİN Mİ KULLANIRSINIZ?

22 Cevaplar

+10 oy
(574 puan) tarafından

Hayatımda hiç maske vs yapmadım, bir iki kere kahve yumurta akı gibi şeylerli yüze sürme maskeden sayılmazsa yani. Saçlarımı en son 14 yaşımda düzleştirdim muhtemelen, sonrasında düzleştirdiysem bile hatırlamıyorum ve evde yapmışımdır yaptıysam (14 buçuk yaşımdan beri baş örtüsü kullanıyorum dışarıda) bakım namına yaptığım da bi abdest almak vardır herhalde banyo yapmak dışında 😅😂

(6,275 puan) tarafından

He valaha aynısı bazen bı.kirem.sursem.surmesem bende 13 yaşımdan berirdir.kapaliyim.abdest bnyo.:) 

-Reklam-
+4 oy
(432 puan) tarafından

Su anda hic birsey yapamiyorum.2aylik bebeyim var ve beni cok yoruyor halim kalmiyor dislerimide mecbur yikiyorum.Bakima harcadigim zamani uyurum diye dusunuyorum

(2,364 puan) tarafından

Allah bağışlasın haklısın uykuya daha çok ihtiyacın var 

(432 puan) tarafından

Evet ya normalde calisan kadinim.Her dus yaptikdan sonra saclarimi duzelestirirdim,tirnaklarimi yaptirirdim simdi izne ayrildim ev halinde geziyorum.Bir tane daha cocugum var 5bucuk yasinda iste bebek olan uyunca onunla ilgileniyorum dersi falan

+4 oy
(3,863 puan) tarafından

Cicegim ben kapaliyim cok sukur duzlestiricim yok diger soruya gelirsek ben ne kuafore ne boyle bakim makin seylerine 5 kurus harcamam dogal yontemler tercihimdir bi dunya para verip cildime binbir cesit kimyasal surerek guzellesecegimi degil daha kotu edecegimi dusunurum bak simdi pilav icin pirinc islatiyoruz ya ben onun suyunu dokmuyorum suzduruyorum cikan suyu elime yuzume suruyorum cildim yumusak parlak oluyo hatta cilt tonumun acildigini soyluyolar bana ayni geliyorum bilmiyorum bunun disinda cildimi beyaz sabunla temizlerim genelde ya da sade sodayi acik unuttum diyelim gazi kacti ya hop yuzumu onunla yilarim tertemiz yapar bakim yapasim tutarsa gul suyula silerim favori urunum gul suyudur benim her dus sobrasi vucuduma yuzume ellerime ozellikle saclarima sikarim yumasik capcanli dokulmeyen ve parlak saclarim var onu siddetle tavsiye ederim arada bi aklim eserse yumurtanin icine zeytin yagi karistirir saclarima surerim o da faydali oluyo uzamasini salgiyo cildim kuruduysa karma cild tipim oldugu icin ona uygun krem kullanirim bu kadar ha bi de ayda 1 falan dudaklarima dudak kremini toz sekere batirip surerim 2 dk bekler ovalarim dudaklarimdaki plu deriler cikar oyle markalar falan bil.oyorum ben anam babam usulu yola devam 😂

+3 oy
(525 puan) tarafından

Kişisel bakım mi o neee 😩 zar zor yüzümü yıkıyorum 

(2,364 puan) tarafından

Bende bir zamanlar öyleydim şimdi elimden geldiğince bakıyorum kendime saldığımda kendimi çok kötü hissediyorum. 

(525 puan) tarafından

Bnde öyle düzelir inşallah gerçi sanmıyorum 3. Yolda o bakalım nasıl ağlatacak anamı 

+3 oy
(6,358 puan) tarafından

Maske tarzi seyler kullanmiyorum. Hafta da bi kez siyah nokta banti kullaniyorum. Haftanin 2-3 gunu yuzumu bebek sampuani ile yikarim. Her aksam dislerimi fircalar ,yuzumu yikarim yuzume,elime nemlendirici krem surup yatarim. Hafta da 2-3 kez dus aldiktan sonra vucuduma nemlendirici krem suredim. 

Duzlestiriciyi lise de kullanmistim. Universite de az kullandim bigun baktim ki saclarimin yarisi yerde sonra kullanmayi biraktim. 

Saclarimin dogal halini seviyorum sukur yuzumde de bisey yok. 

+3 oy
(1,453 puan) tarafından

Hiç bişey yapmasam da duşta tuz peelingi hamileyken öğrendim şimdi kızım iki yaşında bir kavanoz tuz banyoda duruyor onu muhakkak yaparım, birde kayısı peelingi çok güzeldi bitince tekrar almadım alırsam onu yaparım çok çeşit var çok değişik şeyler var ama ben bildiğim etkili olan tek tük şeyleri kullanmayı severim. 

(1,453 puan) tarafından

@Linkin Banyoda bir kez su dökmen yeterli, sonra ovar gibi sürüyorum tuzu, çok bekletmiyorum açıkçası, sonra tekrar su döküyorum, hafif nemli vücuda sürmen yeter, peeling oluyor zaten 

(22,111 puan) tarafından

Tamamdır sağolun kızlar ☺️ @ikbal  @baltopagiannesi

(775 puan) tarafından

Kaya tuzumu ,sofra tuzumu onuda deseydiniz iyi olurdu :) 

(1,453 puan) tarafından

Kaya tuzu değil normal sofra tuzu

(775 puan) tarafından

Anladım canım sağol bende deneyecem inşallah

+3 oy
(22,220 puan) tarafından

Yüz yıkamak sayılıyor ise evet :) 

+3 oy
(14,172 puan) tarafından

Saçımı düzleştirırım hep 

Makyaj sevmem nemlendirici güneş kremi kullanırım sadece 

Manikür pedikür kaş bıyık dip boya kendım yaparım 

(2,364 puan) tarafından

Keşke bende kaş bıyık kendim yapabilsem 

+1 oy
(171 puan) tarafından

İkinci çocuğum olana kadar kendime öyle güzel bakımlar yapardım kiiii. 

Öyle kozmetik ürünleri ile değil kendi hazırladığım karışımlar ile yumurta aki, yoğurt, salatalık, kahve telvesi gibi... Yüzüme surerdim sifir makyaj ama cildim parlardi. Tirnaklarima bile bakim yapardim..

Vücudumu kendimi severdim..

Simdi ise iki cocukla fırsat bulursam yapabiliyorum biraz saldim ben de yapacak bir sey yok. Ama en kisa zamanda toparlanip kendime bakim yapmaya baslicam inşallah;) 

+1 oy
(148 puan) tarafından

Vicut nemlendirici duş sonrası

Rutin diş fırçalama 

2senedir saçımı düzeleştirmedim düz modeli okadar seviyorum ki makyaj bakım yapmayı kendimle ilgilenmeyi ama hiç birini yapamıyorum 82 cm lik bi **** bütün enerjimi bitirip kendime vakit ayırmama izin vermiyor olsun canı sağolsun 2 sene daha geçse bu durumda geçer herhalde diye umuyorum okadar yoruyorki yemek yapmaya zor fırsatım oluyor

+1 oy
(2,661 puan) tarafından

saçımı tararsam şükrediyorum 😅😅

eskiden çok düzleştirirdim saçımı, 2 sene oldu yapmıyorum. evde kendi kendime hiç düzleştirmedim

+1 oy
(227 puan) tarafından

Kapalıyım ama saçlarımı düzleştirirm eşim kızıyor yoksa. Onun dışında genel olarak rutinlerimde makyaj hep var gün içinde doğumdan sonra karnım yumuşadı sıkılaştırıcı kullanıyorum genital bölge beyazlatıcı genital bölge yıkama köpüğü ve parfümü rutinimde yüzüme egzamam var herşeyi süremiyorum 1 tane nemlendirici ilacım var sadece o her ay ağdaya kuaföre giderim😂dişlerimi fırçalarım başkada yok ya😂😂

(2,364 puan) tarafından

Daha ne olsun kız 😂

(7,479 puan) tarafından

Genital bölge için o kadar ürün kullanımı hiç sağlıklı değil 

+1 oy
(9,613 puan) tarafından

Hergün duş alırım saçıma bitkisel şampuan kullanırım 

Yüzümü arındırıcı jelim var onu kullanırım tamam başka yaptım bişey yok 

+1 oy
tarafından

Evde de düzleştirici kullanırım çıkarken de canım. Ben kahveli peeling maske yapıyorum. Günlük 2x yuzyikama jeli kullanırım bu son 5,6 gündür kafam dikişli malesef bakımsız kaldım. Orası ayrıı:)) 

Dikislerden sonra parlarim herhalde.  Saçlarım belime kadardı kestim geçen gün sac bakimi da yapardım onada ara verdim malesef 

0 oy
(53,543 puan) tarafından

sabah yüzümü yikiyorum hiç uzatmam tirnaklarimi keserim mahmut abiye dondugumde epilasyon yaparim ☺️ saclarim pirasa zaten bişey yapmiyorum

0 oy
(6,275 puan) tarafından

Bende kapalıyım saçlarımı sadece kurutuyorim çok dökülüyor ama.bebek.emzdryorim.esim.kil.maskesi.almis.bir kackere sürdüm bı işe yaramadı yüzüme pirinç maskesi bir kackere yaptım oda ekşidi bir hfta dolapta kaldıktan sonra hiç lekelerim azalmadı öyle kalmış sadece nemlendirrme.oda.aklima.gelse.hicbisey yapmıyorum:( yapamiyorim.firsat yok 

0 oy
(1,437 puan) tarafından

Gece uyumadan önce yüz bakımımı yaparım. 2-3 günde bir maske yapıyorum. Gece ilk yüzümü temizlerim. Sonra yüz serumu kullanırım. Göz altı kremi kullanırım. Yüzünü nemlendiririm. Vücudumu nemlendiric krem sürerim. Ağız hijyenime de özen gösteririm. 2 günde 1 duş aldığım zaman saç bakımımı  da yaparım. Benim neredeyse her gün rutinim budur. Bazı günler çok yorgun olunca yapamıyorum sadece onun dışında sabah akşam yapıyorum. Saç düzleştirmeye gelince kestirmeden önce duştan duşa düzleştirirdim. Şimdi omzuma zor geliyor düzleştirmiyorum o yüzden. 

0 oy
tarafından

Serum krem o kadar 🤭sonra sezeryan bölgesi için masaj yapıyorum sonra oraya jel suriyorum ve ardından başka jel kullanıyorum göbiş için okadar kendimi saldim artij

0 oy
(2,625 puan) tarafından

Tek bakimim banyo yapmak 

0 oy
(240 puan) tarafından

Tek bakim abdest ve banyo yapmak 😂

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
14 cevap 374 göst.
21 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Birdilektut (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,303 göst.
13 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 655 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,916 soru

23,914,675 cevap

323,186 kullanıcı

...