+5 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından

image

image

14cu haftamdayim doktor 100 de 100 kiz dedi ama korkuyorum kiz olmaz diye bu arada iki oglum var

12 Cevaplar

+6 oy
(609 puan) tarafından

Kiz başlığını düzelt içeriği net okumadan kendimi sana doldurdum postuna tekrar bakınca ne demek istediğini anladım  o haftalarda yanılma payı olmaz

(8 puan) tarafından

Kendini doldurma bacim)iki oglum var kiz istyorum olamaz diye korkuyorum

-Reklam-
+4 oy
(1,601 puan) tarafından

Darısı bana yüzde yüz kız cümlesini duymak istiyorsun hayrlisiyla 2 erkekten sonra sağlıkla gelsin bebisler

(8 puan) tarafından

Sagol canim amin

+3 oy
(3,742 puan) tarafından

Arkadaşıma 6. Ayına kadar 100% erkek dediler 6. Ayından sonra aaa kızmış dediler olabiliyor böyle seyler

(8 puan) tarafından

Iste hep boyle yorumlar okudugumcin korkuyorum)))

(3,742 puan) tarafından

Ben de bunu bildiğim için doktorum 12 haftalikken erkek dedi bak yemin ederim bebegim 7 aylik kocaman olmuştu hala erkek di mi diye soruyordum 😅 en son ultrasonda çiş yaparken gördük e artık sormazsin resmen zizisi var çiş yapiyor dedi doktor 

+2 oy
(11,493 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım. Banada o haftalarda kız demişti dr.um değişmedi.

(8 puan) tarafından

Durumu degisenler varmis oyle okudum sanki korku dusdu icime((

+2 oy
(258 puan) tarafından

%100 kız dediyse değişmez . 14. Haftada görebilirler gayet iyi doktor ve ultrason cihazı iyiyse 

+2 oy
(10,973 puan) tarafından

Banada kız gibi geldi Rabbim hayırlı sağlıklı kız evlata nasip etsin 

(8 puan) tarafından

Amin canim

+2 oy
(21,407 puan) tarafından

Haftan erken ama yüzde yüz demiş ayrıca korkulacak bir durum değil sonuçta iki ihtimali de göze alarak hamile kalıyoruz sadece alışveriş için acele etme derim ben 

+2 oy
(174 puan) tarafından

Bana 13.haftada kız dediler değişmedi 

+1 oy
(924 puan) tarafından

Degişmez bnce ilk kızımı dr 12. Haftada demişti yani. Genelde erkekte yanılma oluyor bnm gördügüm

+1 oy
tarafından

İnşallah kız olur olur korkkma 

+1 oy
(4,657 puan) tarafından

Korkma korkma Allahım gönlümden geçeni en iyi sen biliyorsun gönlümün isteğini hayırlı et de :) 

0 oy
(2,032 puan) tarafından

Kuzum 14 haftada bana kesin degil dedi hiç belli olmaz ama baslıgı düzelt dedim aha biri linçlencek diye insallah RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERİR

İlgili sorular

Kategoriler

1,451,686 soru

23,833,251 cevap

318,978 kullanıcı

...