Kiz başlığını düzelt içeriği net okumadan kendimi sana doldurdum postuna tekrar bakınca ne demek istediğini anladım o haftalarda yanılma payı olmaz
Kendini doldurma bacim)iki oglum var kiz istyorum olamaz diye korkuyorum
Darısı bana yüzde yüz kız cümlesini duymak istiyorsun hayrlisiyla 2 erkekten sonra sağlıkla gelsin bebisler
Sagol canim amin
Arkadaşıma 6. Ayına kadar 100% erkek dediler 6. Ayından sonra aaa kızmış dediler olabiliyor böyle seyler
Iste hep boyle yorumlar okudugumcin korkuyorum)))
Ben de bunu bildiğim için doktorum 12 haftalikken erkek dedi bak yemin ederim bebegim 7 aylik kocaman olmuştu hala erkek di mi diye soruyordum 😅 en son ultrasonda çiş yaparken gördük e artık sormazsin resmen zizisi var çiş yapiyor dedi doktor
Hayırlısı olsun canım. Banada o haftalarda kız demişti dr.um değişmedi.
Durumu degisenler varmis oyle okudum sanki korku dusdu icime((
%100 kız dediyse değişmez . 14. Haftada görebilirler gayet iyi doktor ve ultrason cihazı iyiyse
Banada kız gibi geldi Rabbim hayırlı sağlıklı kız evlata nasip etsin
Amin canim
Haftan erken ama yüzde yüz demiş ayrıca korkulacak bir durum değil sonuçta iki ihtimali de göze alarak hamile kalıyoruz sadece alışveriş için acele etme derim ben
Bana 13.haftada kız dediler değişmedi
Degişmez bnce ilk kızımı dr 12. Haftada demişti yani. Genelde erkekte yanılma oluyor bnm gördügüm
İnşallah kız olur olur korkkma
Korkma korkma Allahım gönlümden geçeni en iyi sen biliyorsun gönlümün isteğini hayırlı et de :)
Kuzum 14 haftada bana kesin degil dedi hiç belli olmaz ama baslıgı düzelt dedim aha biri linçlencek diye insallah RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERİR
1,451,686 soru
23,833,251 cevap
318,978 kullanıcı