Meşhur spoonful bende denedim ama çikolatası donmuş sıvı kremayla cikolatayi eritip döktüm çok ağır geliyor tadı yapanlar var mı
Evet yaptım çok güzel olduydu
Benim çikolata sosu sertlesmis taş gibi olmamış ama sert yani
Buz dolabına koyduysan ondan olabilir
Buzdolabına koydum evet siz buzdolabına koymuyor musunuz
Koymayın donar deniliyor Bn koydum ama benimki donmadi
Bende koydum canim
ben yaptigimda kremayla degil sutle erittim vikolatayi. krema ile asiri artar kalorisi ve agir olur yerken diye dusundum sutle cikilatayi acinca donmadi
Ne kadar süt ne kadar çikolata koydun
cikolata bi paket kare ulkerlerden. sut de kivami goz karari ayarladim biraz akiskan olacakki sogudukca katilasiyor zaten nirmal cikolata sosu gibi yaptim yani kivami civik yaptim sogudukca koyuldu
Buz dolabında beklerse donar ne kadar ölçüde yaptınız bilmiyorum o yüzden net bisey söylemek çok mümkün değil ama bir paket sıvı kremayı ılıtıp üzerine bir buçuk sütlü bir 2 dikimde bitter çikolata eklerseniz hem rengi çok açık olmuyor hem tadi kıvamı tam oluyor ve çok aşırı donmax sonraki güne kalsada sadece yemeden 15 20 dk önce dolaptan cikartirsaniz daha iyi olur
Bende denedim.guzel oldu ama eltim çok güzel yapıyor bu tatlıyı
Ben yaptim. Buzdolabinda saklayinca evet donuyo ama biraz disarda bekletip yersen yumusuyo yine.
Bende yaptım ama çikolata donmadı sertleşmedi. Tadı da bana çok hoş gelmişti. 200 gramlık çikolataya 200ml krema koymuştum. Muhallebisinin şekerini az koymuştum ben öyle seviyoruz diye.
Bende bir paket çikolata bir paket sıvı krema ile yaptım gayet güzel olmuştu. Dolaptada kaldı iki gün hiç donma olmadı.
1,486,897 soru
24,307,878 cevap
344,555 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın