Kızlar selam. Özellikle tek çocuklu anneler bebeklerini parka götürürken kocanizla mı götürüyorsunuz yoksa tek mi yani eşler evde olduğunda. Ben kocamla götürüyorum hafta sonları. Hafta içi tek. Diğer hanımları merak ettim. Burda genellikle kadınlar götürüyor
Aleyküm selam.Hiç eşimle gitmedim sayılır. Zaten tek basima daha rahat ediyorum da
haftasonu beraber gezilir hem park hem gezme sahil yuruyus
cogunlukla tek
2 cocugum var bazen tek bazen eşim evde olunca birlikte çıkartırım
Hiç farketmez bazen eşim götürür bazen beraber gideriz eşim çok yorgun olursa da ben götürürüm:)
Eşim varsa çoğunluk eşimle yoksa tek ama varsada tek götürdüğüm oluyor
biz parka hic gitmeyiz
Neden sıkılmiyor mu çocuklar
bizim bahcemiz cok buyuk ve kaydirak salincak tranpolinimiz var hic sikilmiyolar
Duruma göre değişir. Bazen ben tek bazen eşim tek götürür. Bazende birlikte gideriz.
Hep eşimle giderim. İkimizde çalıştığımız için hafta sonu çıkarız. Hafta içi eşim işten gelince tek çıkarır.
Bazen ben bazen eşim genelde beraber
gün içinde tek götürürüm, 5 te gelir zaten gidersek beraber gidebiliriz. haftasonu farketmiyor. benim işim varsa eşim tek götürür. bugün birlikte gittik
Hafta sonları hep beraber gidiyoruz bende 2 çocuk var tabi
Hafta sonları beraber hafta içi bazen ben bazen eşim
Eşim sürekli binada olduğu için boş vaktinde 10 dk da olsa götürür müsait olmazsa ben götürürüm pazar günü hava iyiyse eşim götürür bazen iş oluyor gidiyor yine tek götürürüm
Hep tek götürürüm eşimle 2-3 kez anca götürmüşüzdür.
Eşim evdeyse kıxımla eşim gidiyor ben gtmiyorm ev işlerimi hallediyorm
Eşim evdeyse onunla götürürüz yoksa ben tek götürürüm
Benim park imkanim yok malesef olsaydi esim evde yokken ben gotururdum ama o evdeyken ikisini postaliyorum vakit nakittir benim için illaki bi is yaparim
Ben ikisini tek gönderiyorum genelde 😅
Eşim evdeyse beraber değilse tek
1,487,825 soru
24,321,399 cevap
345,327 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın