Kızlar selam. Özellikle tek çocuklu anneler bebeklerini parka götürürken kocanizla mı götürüyorsunuz yoksa tek mi yani eşler evde olduğunda. Ben kocamla götürüyorum hafta sonları. Hafta içi tek. Diğer hanımları merak ettim. Burda genellikle kadınlar götürüyor
İki küçüğüm var genelde ben tek götürürüm haftasonu çıkarmam eşimin işleri yoğun ama eşim evdeyse eğer beraber çıkarız burda haftasonları parklar babalarla dolu oluyo
Benim genelde eşim tek götürür
Hafta ici sabah -aksam olmak uzere 2 kere cikarirdim. Sabahlari ben aksamlari bazden ben bazden esim bazden de beraber gotururduk.
Haftasonu sabah esim ekmek almaya diye cikar parki sokagi gezer gelirer genelde 1 saat oyalar. Bende o arada kahvalti hazirlar bi is gorur ya da yemek falan yaparim. Ogleden sonra 2-3 gibi bidaha cikariz genelde beraber cikariz. Benim bi isim varsa evi temizlemek,sarma sarmak gibi ya da misafir hazirligi gibi esim tek goturur.
Bahcemizde salincak falan var oyle parka gitmeye gerek kalmiyor ama eşim evdeyse bazen degisiklik olsun diye bebis de biraz sosyalleşmek diye parka yuruyoruz beraber götürüyoruz evet bur arada 9 ay 23 gunluk
Beraber götürürüz. Bazen ben ikisini bir gönderirim evde işim varsa. Eşim işteyken tek götürürüm
Yazın hiç evde durmayiz işleri halletikten sonra çıkarız eşimle döneriz cikmadigimiz zamanda ya sahile yada çay demleyip parka gideriz gün mutlaka dışarıda biter
Bizim evde o iş kocamda oğlumla kocam gider gelir ben ara sıra onlara eşlik ederim sadece :)
Bazen ben Bazen ablası götürüyor bazende eşim değişiyor yanı
Esim evdeyse hiç tek götürmem. Ya beraber gideriz yada eşim kızımla gider.
Eşim varsa gideriz biz 2 çocuk var zor olur
Hiç sevmiyorum parka gitmeyi babasıyla gider abisi götürürdü gidersem bende eşimle bklm bu sene yazın nasıl olacak
Eşim götürüyor ben evde işlerimi rahat hallediyorum böylece. Zaten evde hep beraberiz çok şükür. Ben binde bir giderim onlarla.
Tek..... Dul karı gibiyim :D
Ben kimseyi beklemem götürmem gerekirse hereyere götürürüm 😊
1,487,541 soru
24,317,404 cevap
345,138 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın