0 oy
67 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,109 puan) tarafından

18 aylık kızımın cuma akşamdan beri ateşi var ara ara yükseliyordu ama bugün 40 Lara dayandı yanakları kıpkırmızı bir arkadaşım 5. Hastalık olabilir dedi ( tokat yemiş yanak sendromu diye geçiyor ) çocuğu 5. Hastalık geçiren anneler belirtileriniz neydi acaba ? İştahta bi sıkıntı yok biraz mızmız sadece onun dışında keyfi de yerinde 

2 Cevaplar

0 oy
(2,449 puan) tarafından

Ateşine dikkat edin. O grup hastalıklarda çok yükseliyor. Kızım 8 aylıkken 6. Hastalık geçirmişti 40 lara dayanmıştı ateşi. Ateşi kontrol altına alıp geçmesini beklemekten başka yapcak bişey yok. Öyle demişti aile hekimi 

(1,109 puan) tarafından

Bizde 6. Hastalık geçirdik o zamanda 42 ye kadar çıktı ateşi aynı böyle keyfi yerinde sadece inatçı ateşi vardı şimdide öyle sadece ateş ve yanağında kızarıklık var ne yapıcam şaşırdım 

(2,449 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım yavruya. 

-Reklam-
0 oy
(7,385 puan) tarafından

bizim ates ciktimi hatirlamiyorum ama kizarik kizarikti hep.kollari vucudu  kendi kendine bir hafta icinde gecio2 yas civari sanirim olmustuk bizde. sahildeki donen salincak iluo ya kucuk ondan gecmisti . o salincaga bindiler uc gun icinde oldu. kizimda cok az oldu yanaklari kziardi.7 yasti kizim . oglum 2 yas civariyfi kol bacak gobek ve yanak

(1,109 puan) tarafından

Bizimde sadexe yanakları kızarık nerden kaptı onu da çözemedim bayramda ister istemez kalabalık gördü kimseye dokundurmadık ama yine de kalabalık görmek bile etkiledi sanırım 

(7,385 puan) tarafından

korona gibi damlaviklardan bulasiyor virus . cocuklarin aksirip tiksirfigi tukuruk biraktigi bir yuzeyden bulasmis olabilir. bizim net belli sahilde dönduruyor ya salincakvi ufak bisey sekiz on salincak var kolu cevirip dönduruyor salincaklari ordan gecci cunku hafaivi evdeydik haftasnu bi sahire ciktik salincaga bindiler sinra serin oldu hava eve donduk uc gun ivinde de basladi kizariklik durumu

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 57 göst.
+2 oy
9 cevap 225 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
12 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,388 soru

23,803,960 cevap

317,586 kullanıcı

...