Dişlerimin seklı çok bozuk ve rengi çok kötü diye estetık gülüş yaptırdım. Hem o kadar para verdıgıme yanıyorum hem de çirkin de olsa orjınal dısimden olduğuma. O kadar yapay duruyor ki hıc alışamadım. Cevremdekı herkesten olumsuz tepki alıyorum dişlek olmuşsun vs. Diye. Sizce nasıl görünüyor cıkartırıp yenıden yaptırmak ıstıyorum daha küçük görünsün dıye.
Gayet guzel gorunuyor aslinda
Gayet iyi duruyor bence. Evet hiçbir şey insanın kendi dişinin yerine geçemez ama insanın en güzel yılları özgüven eksikliğiyle geçiyor. Tek bir hayat var sonuçta. O yüzden bence iyi ki yaptırmışssın. Yapan kişi sanki bi tık büyük yapmış alt dişlere göre. Ama yine de eski halinden daha iyi
Bence eski haline göre daha iyi olmuş güzel gözüküyor
birebir orjinal gibi olmuo sen gene hepsini yaotirmisi. ben bitane yaptirdim ya.muk olani. bombleli ic taraftan. ama distan bence sorun yok
Ön iki dişte sanki çarpıklık var onun dışında gayet güzel olmuş ve çokta yakışmış bazıları yorum yapmak için yorum yapar maşalah çokta güzel bir bayansın
Bence guzel gozukuyor
Dişlerin çok güzel görünüyor
Fena değil aslında sadece ön dişlerde hafif kesilebilir zirkonyumda kendi dişine en yakın olan sonucta aslın çene yapina göre oluyor dislek falanda surmuyorsunjz ben begendim
Bence gayet güzel. Kafana takma
1,487,672 soru
24,319,136 cevap
345,232 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın