+2 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,304 puan) tarafından

Kızlar oğlum 10 gün önce 18 aylık oldu fakat sağlık ocağından aramadilar aşı için şimdi haberde görünce aklıma geldi yarın ilk işim o ama içim şimdi hiç rahat değil siz yaptırdınız mi ve 10 gün gecikti sıkıntı olur mu 

5 Cevaplar

+1 oy
(47 puan) tarafından

Yok olmaz ama yaptırmaya çalis elinden geldince

(47 puan) tarafından

Oda 10 gün falandı sanırım canım 🥰 sağlık ocağiyla konuşmadinmi hiç

(1,304 puan) tarafından

Yok canım konuşamadım hiç 

(47 puan) tarafından

Sorun olmaz ya 🥰

(1,304 puan) tarafından

İnşallah canim çok sağol 

(47 puan) tarafından

Birşey değil cane 

-Reklam-
+1 oy
(3,300 puan) tarafından

Bişey olmaz benim oğlumun da 3 nisanda 18 aylık aşıyı olması gerekiyordu bayram tatili oldu sonra hastalandı en son geçen cuma sağlık ocağına gittik aşı yokmuş Perşembe gel dediler hemşire gecikmesi bişey olmaz dedi 

(1,304 puan) tarafından

Ayy şu an içimi rahatlattın canım ya çok sağol gerçekten canım çok sıkıldı yemek bile yiyemedim :) gündüz de aklıma gelmedi yoksa asla durmaz telefona bakmasalar bile sağlık ocağına giderdim 

(3,300 puan) tarafından

Yarın götürün bence çünkü bazen aşı yok diyorlar bari tarih verirler yoksa bile

(1,304 puan) tarafından

Evet canim öyle yapcam inşallah 

+1 oy
(1,837 puan) tarafından

sorun olmaz canım. benim kızım hastaydı, bu yüzden 1 hafta geç yaptırmıştık

(1,304 puan) tarafından

Bizimkide 10 gün gecti inşallah sorun olmaz canım 

0 oy
(21,709 puan) tarafından

18 ay için 10 günden bişey olmaz. Biz de farklı sebeple 18 ay aşısını biraz geç yaptırmıştık. İlk aylar olsa farklı olabilir ama artık aşıların arası uzaklasti ya. Sorun olmaz 

(1,304 puan) tarafından

Cok sağol canım ya içim rahatladı 

0 oy
(278 puan) tarafından

Sorun olmuyor canım benim bebeğim antipyotik kulaniyrodu mesela hemşire dedi antipyotik bitsin öyle getr 10-15 günden birşey olmuyor sen aramalarini bekleme  yarinn ara öyle git yada direk git bazen unutuyo olabiliyorlar

(1,304 puan) tarafından

Evet canim öyle yapcam ya aslında aklımdaydı nasıl unuttum inan bilmiyorum yani ilk cocugumda değil tecrübeli olmam gerekiyordu dedem vefat etti memlekete gidip geldim şimdi de Allah nasip ederse kaynanamla oturuyordum evleri ayırıyoruz bir yandan kayinbabam ameliyat oldu bir yandan hepsi üst üste gelince tamamen unuttum bugün haberde görünce aklıma geldi 

(278 puan) tarafından

Rabbim sana kolalik versin canım benim herşey üst üste gelmiş inşallah aşısını yaptırırsın bebişin neyseki erken fark etmişsin canım bişey olmaz merak etme yeni evin şimdiden hayırlı olsun Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah bu arada başın sağ olsun canım kayinbaban içinde geçmiş olsun 

(1,304 puan) tarafından

Bütün hepsi için çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 254 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
5 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,452,219 soru

23,841,305 cevap

319,368 kullanıcı

...